Sokoldalú, sokszínű és trendi – Egger padlóburkolat az egyéniségeknek

Ha kiváló, német minőségű padlót szeretne otthonába, mellyel kifejezheti egyéniségét és meleg, otthonos teret biztosíthat családjának, válassza az EGGER padlóburkolatokat! A cég hatalmas választéka kedvező árral párosul, így Ön is biztosan megtalálja a tökéletes padlót. A döntés nem könnyű, így mutatunk még néhány indokot, miért érdemes az EGGER laminált padlói közül választani:

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Egger by IBDesign

Egy rendszerben három különböző, szabadon választható illesztési módszer – 40%-al gyorsabb telepítés!

Az EGGER gyár által szabadalmaztatott Uni-Fit! reteszelő rendszert három különböző módon is alkalmazhatjuk. A homlokoldali benyomásnál hosszában is be tudjuk ütni, de beállíthatjuk egy adott szögben is, pl. az ajtótokok vagy a fűtőtestek alatt. Így a padló lerakása a vártnál akár 40%-al is gyorsabb lehet!

Fürdőszoba burkolására is használható

Ha egy könnyen kezelhető, könnyen ápolható, olcsóbb megoldást keresünk, akkor a nedvesség – és pára álló Aqua+ laminált padlói tökéletes választásnak bizonyulnak. Nedves, akár ipari helyiségekben is alkalmazható, azonban csupán nedvesség – és páraálló, nem pedig vízálló!Kompletten kialakított, egységes rendszerek: hibátlan, professzionális végeredmény

A gyártó több termékcsaládjához is készült komplett, egységes rendszerekkel. Az Aqua+ termékcsaládhoz mintegy tartozék programként a környezethez igazodó felszerelést kínál – ezekkel különösen szép, egységes megjelenést érhetünk el, nedves és ipari helyiségekben is. Ezek – e termékcsalád esetében – az aluflex párazáró fólia, az aqua-tömítő szalag, a Clic Selear tömítő anyag, a Silenzo Easy alátét, és persze maga az Aqua+ laminált padló és lábazati szegélyléc – kifejezetten a nedves, párás helyiségekbe.Ily módon az Aqua+ laminált padlók több ellenállást mutatnak a párával és a nedvességgel szemben. Ipari szintű felhasználásra 5 év, otthoni környezetben használva végtelen garanciát vállal rájuk a gyártó.

LONG formátum, – a tágas, nagy, elegáns helyiségekbe

Különleges kúriák, múzeumok, egyedi stílusban épült tágas épületek, csarnokok felújításához, burkolásához ajánlottak az EGGER a „LONG” kivitelű lapjai, melyek hosszú, valódi hajópadlóra hajazó külsejükkel esztétikusan és időtakarékosan burkolhatunk.


Ezek a 2 méter hosszú deszkák optikailag is nyújtják a teret, a természetes fautánzatokkal pedig még élethűbbnek hat a látvány. Ráadásul a fúgák alakja is a kúriák klasszikus padlódeszkáinak mintáit utánozza.Laza, puha felület, biztonságos járás – az EGGER bevizsgált és tanúsított csúszásgátló padlóival

Az EGGER laminált padlók töltéstaszító tulajdonsága minden esetben érezhető. Ez azt jelenti, hogy az elektromos kisülések erőssége minimális szintűvé vált. Az EGGER cég laminált padlóinak felületét olyan technológiával látta el, amely jelentősen csökkenti a potenciálkülönbségek kialakulását.

Az EAF helyiségek, műtők, és a nagyfrekvenciás sebészeti osztályok padlóin egyébként is csak töltéslevezető padlóburkolatokat lehet alkalmazni. Ezekre a helyiségekre sajnos nem alkalmazhatók az EGGER laminált padlók, de otthoni ipari felhasználásra tökéletesek, lévén, hogy e padlók antisztatikus tulajdonságai még az EN 13329 szabvány követelményein is túltesznek. Valamennyi EGGER padlónál a mért feszültség 2000 V alatt marad, mely egy olyan jelentős értéktöbblet, mely szintén alátámasztja a kiváló minőséget, valamint a fenti érték is mutatja, hogy a padlók megakadályozzák teljes mértékben az emberi test feltöltődését.

A biztonságos járás pedig a padlók csúszásgátló tulajdonságain alapszik, melyet a felület jellegzetes szövetszerkezeti biztosítanak.

Az igénybevétel és az alkalmazási terület szerint a padlókat különböző osztályokba sorolják, ahol az EGGER padlók szintén remekelnek: R10-es besorolásukkal nem csak hogy túlteljesítik az előírt normál körülményeket, de még a fokozott biztonsági igényt is kielégítik.

2023. július 26.

Kültéri nappalival és konyhával élvezik ki a nyarat a gyönyörű vidéki ház lakói

Inspiráló svéd nyári idill, ha több időt töltenénk a szabad levegőn. Ha kellemes, napsütéses idő van, az ember szívesebben tölti kint az idejét, mint a négy fal között –...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...