Okos megoldások a Hörmann kínálatában

A technológiai fejlődésekkel a Hörmann is lépést szeretne tartani, ennek is köszönhető, hogy 2018-ban nem csak pénzügyileg zárt sikeres évet a cég, hanem közel 80 újdonságot is bemutatott. Fókuszba kerültek a Smart-Home megoldások, amelyek mind nagyobb teret nyernek a hazai piacon, a speciális nyomtatási eljárásoknak köszönhetően pedig a mintázatok sora is növekedett. Nézzük, hogy mi minden újdonsággal találkozhatnak azok, akik Hörmann megoldásokban gondolkodnak!

A cikket szerkesztette: Hörmann Hungária Kft.

Otthonunk őrzője, védelmezője, mely óv az illetéktelen behatolóktól, a hidegtől és a forróságtól – ez a bejárati ajtó.

A Hörmann modern bejárati ajtói egyszerre többféle elvárásnak is megfelelnek – biztonságosak, hőszigetelők, tűzállók – és szinte bármilyen típusú házhoz, lakáshoz illenek. Ugyanilyen fontos a garázskapu, amely szintén egy hosszú távú beruházás, általában évtizedekre választjuk. A bejárati ajtóhoz hasonlóan a garázskapu befolyásolja többek közt az otthon biztonságát, a ház esztétikáját és a kiadásokat. A tökéletes otthonképet úgy érhetjük el, ha a garázskapu és a bejárati ajtó összhangban vannak egymással. Európa piacvezető ajtó- és kapugyártójának kínálatában ilyen kombinációk is elérhetők, többféle választási lehetőség adott. A Hörmann portfóliója több mint 70 bejárati ajtó modellt tartalmaz, 11 színárnyalatban. Az alapfelszereléshez 5 pontos automata zár is tartozik. A H-5 automata biztonsági zár mechanikus működésű, önmagától reteszelődik, amint a kioldónyelv az ajtószárnyba nyomódik.

A fűtésszámla a rezsiköltségek jelentős részét teszi ki, ezért rendkívül fontos, hogy a bejárati ajtó megfelelően hőszigeteljen. A ThermoPro acél bejárati ajtók ennek az igénynek felelnek meg: szépek, 8 pontos reteszeléssel gondoskodnak a biztonságról, körbefutó dupla tömítésük csökkenti a hőveszteséget, a lábrésznél lévő kiegészítő kefetömítés szél és vihar ellen is védelmet nyújt. A kiváló ThermoPro Plus bejárati ajtók egy síkot alkotó felülettel, 65 mm vastag, PU-kihabosított, belső szárnykeretes és vastag falcos acél ajtólappal rendelkeznek. A ThermoPro Plus két modellje kapható az M bordás szekcionált garázskapuval azonos kivitelben. Passzívházakhoz ideális megoldást jelent a ThermoCarbon alumínium bejárati ajtó. Az acél szekcionált garázskapuk 15 azonos árú, népszerű színből, valamint a RAL skála kb. 200 színéből és 6-féle Decograin dekorfelületből választhatók. Tömörfa szekcionált kapu kétféle fafajtában – luc- és Hemlock fenyő – elérhető, a felületek lazúros színbevonatot kapnak, melyek nyolcféle színből választhatók, így a bejárati ajtóhoz, illetve a ház összhatásához igazítható.

A Hörmann érdekes megoldást ajánl a homlokzatkialakításhoz: az ALR alumínium szekcionált kaput úgy építi be a homlokzatba, hogy az szinte láthatatlan, kapuburkolatként pedig tetszés szerint lehet használni fát, kerámiát, fémet, műanyagot. Egy klasszikus vagy szecessziós stílusú épülethez tökéletes kiegészítő lehet az impregnált, fehérre alapozott, tömörfa kazettás kapu. A hagyományos családi ház különlegessé varázsolható például egy Silkgrain felületű, a homlokzat színéhez illő, L bordás kapuval, amitől az épület szinte megújul. Rusztikus kapumotívumokkal vagy egyedi kialakítású design fakapuval egyedi hatás érhető el. A garázskapun megjelenhetnek a kedvenc mintáink, monogramunk, a házszám – elég ehhez egy egyszerű rajz –, és a garázs kapu elkészül tömör fenyőből, sőt a kapu kaphat vasalatot, díszfogantyút is. Ráadásul a Hörmann minden kapuhoz egy vele külsőleg teljesen megegyező, praktikus garázsmellékajtót is kínál.

A Hörmann termékpalettájában garantáltan megtalálja mindenki a háza stílusához, színéhez, bármilyen egyedi igényéhez tökéletesen alkalmazkodó bejárati ajtót, garázskaput.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Hörmann Hungária Kft.

Smart Home a Hörmann-nal

Az építőipar fellendülése a technológiai fejlesztések gyorsulását is törvényszerűen magával vonzza. Éppen ezért egyre több olyan megoldás jelenik meg a piacon, amellyel kényelmesebbé válnak hétköznapjaink. Az okos megoldások minden területen jelen vannak és nincs ez már másképp a Hörmann termékeknél sem.

Nyissa, zárja otthonát, garázsát egyetlen app segítségével. Ha Önnél van okos telefonja, táblagépe, akkor nem csak egyszerűbbé, hanem biztonságosabbá is teheti otthonát. A lakosság számára az egyik legnagyobb újdonságot a SmartKey rádiós ajtózár-meghajtás jelenti. Ez teljesen automatizált rendszer, amely ház- és lakásbejárati ajtókhoz egyaránt használható.

Háromféle módon – kéziadó, rádiós belső nyomógomb vagy BiSecur App segítségével – hozható működésbe. Ha az ajtót bezártuk vagy éppen kinyitottuk optikai és hangjelzést is kapunk róla. Ennek köszönhetően még sosem volt ilyen kényelmes és egyszerű bejárati ajtónk zárása, nyitása.

Formák, minták – ahogy Ön elképzeli

Az okos megoldásokon túl a speciális nyomtatási eljárások is tartogatnak újdonságot a piacon. Felismerve a technológiában rejlő lehetőséget, a Hörmann is használja ezt az innovációt. Hiszen ennek köszönhetően a garázskapuk olyan egyedivé és különlegessé tehetők, amelyről eddig álmodni sem mertünk volna.

A szekcionált garázskapunkál használható eljárás révén különböző minták széles skálájának fotórealisztikus ábrázolása válik lehetővé: az UV- és karcálló felület fa-, beton- vagy akár rozsdás hatású acél megjelenés is megvalósítható. Hogy miért is jó ez? Azért, mert így a garázsajtók könnyedén belesimulhatnak a homlokzatba egységesebb, megjelenést biztosítva ezzel.

Az újdonságokról, innovációkról weboldalunkon is tájékozódhat. Országszerte pedig számos viszonteladónknak köszönhetően szakszerű és professzionális információkat kaphat. Így tényleg egyedivé, különlegessé és természetesen biztonságossá varázsolhatja otthonát.

2023. május 26.

Ezzel a természetes megoldással új szintre emelheted a teraszodat!

A fafelületek kezelése időigényes, ráadásul minden évben sort kell keríteni rá. Ha pedig teraszburkolatként használjuk őket, könnyen előfordul, hogy szálka kerül a lábunkba, komoly...

2023. április 12.

3 technológiai újítás, amelyekkel nemcsak könnyebbek, de higiénikusabbak is lesznek mindennapjaid!

A Hörmann fejlesztései könnyebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik a életet – idősebbek számára pedig különösen hasznosak.  Ha kényelmesebb otthonra vágyunk, akkor...

2023. április 11.

Így dobd fel az otthonodat spanyol stílusban – most akciós áron!

A Palatinus Fürdőszobaszalonok akciója segít, hogy kifinomultan elegáns enteriőrt teremthessünk otthonunkban, és még pénzt is spórolhatunk. Egy nagy műgonddal kiválasztott burkolat...