Minden, amire szükséged van az álomotthonodhoz

Az otthontervezés hihetetlenül nehéz feladat. Akár családi házról van szó, akár kis lakásról, gondoskodnunk kell a kényelemről, a funkcionalitásról, a stílusról – mindezt úgy, hogy időtálló otthont alkothassunk, és megspórolhassuk a felesleges kiadásokat.

Gondoljunk csak bele: gondoskodnunk kell a megfelelő burkolatokról, nyílászárókról, az esetleges falakról és álmennyezetekről, a világosításról, a szaniterekről és a vizesblokk egyéb esszenciális kellékeiről, a bútorokról, a… A lista végtelen – rengeteg apró részletre kell figyelnünk.

Egyedül szinte lehetetlen feladat.

Szerencsére van segítség: új cikksorozatunkban összeszedtük partnereink tudásanyagait. Ezek az értékes, ingyen elérhető információk segítenek, hogy sokkal könnyebben kiválaszthassuk otthonunk elemeit – a megbízható, elismert partnereknek hála megfontolt döntéseket hozhatunk, így biztosan nem bánjuk meg választásunkat.

Mivel a partnerek az otthonteremtés különböző területeivel foglalkoznak, a tudásanyagok átfogó képet nyújtanak a tökéletes otthon megalkotásához.

Nézzük meg az első három INGYENES tudásanyagot!

Világítás mesterfokon – EGLO

Ha világítás, akkor EGLO: a cég kínálatában mindent megtalálunk, amire szükségünk van a minőségi, stílusos otthoni világítás megteremtéséhez. Klasszikus darabokat épp úgy találunk, mint a legújabb trendeknek megfelelő csodákat – a letisztult és a díszes design kedvelői is meglelik a számukra ideális lámpákat és világítástechnikai eszközöket.

IDE KATTINTVA elérjük az EGLO blogját, ahol naprakész információkat találunk, legyen szó stílusokról, helyiségekről, trendekről, technológiai újításokról vagy épp anyagválasztásról.

IDE KATTINTVA elolvashatjuk a leggyakoribb világítási kérdéseket és válaszokat.

IDE KATTINTVA pedig egy átfogó kisokost találunk a fénnyel/lámpákkal/világítással kapcsolatban.

Padlóburkolatok, konyha- és fürdőszobatippek – IBDesign

Az IBDesign kínálatában fantasztikus padlóburkolatok, fürdőszobai és konyhai kiegészítők várnak ránk – prémium minőségben, rengeteg különféle igényre tervezve, rendkívül változatos designnal. Épp ezért néha nehéz lehet meghozni a megfelelő döntést – de ebben segítenek a különféle tudásanyagok.

Megtudhatjuk, laminált, parafa vagy épp designpadlóra van-e szükségünk otthonunkba – esetleg érdemes lenne inkább klasszikus faparkettát választanunk?

De a a különféle lépcsőburkolatokról, a fürdőszobai szaniterekről és a konyhai mosogatókról is teljes képet kaphatunk.

IDE KATTINTVA érhetjük el az IBDesign ingyenes tudásanyagát!

A felújítás mestere – Mapei

Nem kell félnünk a lakásfelújítástól: stresszmentesen is megoldhatjuk. Persze csak ha megvannak a megfelelő információnk, minőségi alapanyagokat választunk és kiváló szakembereket. A Mapei gondoskodik az első kettőről: a nagy múltú cég kínálatában kizárólag a legminőségibb anyagokat találjuk meg, részletes, ingyenes e-bookjaikból pedig mindent megtudunk, amire a felújításhoz szükségünk lehet.

Legyen szó fürdőszobáról, teraszról, fugázásról vagy vízszigetelésről, parkettázásáról vagy akár hőszigetelésről, a kifejezetten felújítóknak/építkezőknek készülő kiadványok biztosan segítségünkre lesznek!

IDE KATTINTVA érjük el a Mapei ingyenes tudásanyagját!

Hamarosan folytatjuk, újabb információkkal a zökkenőmentes otthonteremtéshez!

Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

A csodálatos hálószoba Balázs Kriszta munkája, aki letisztult, mégis otthonos és személyes enteriőrt alakított ki.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...