Minden, amire szükséged van az álomotthonodhoz

Az otthontervezés hihetetlenül nehéz feladat. Akár családi házról van szó, akár kis lakásról, gondoskodnunk kell a kényelemről, a funkcionalitásról, a stílusról – mindezt úgy, hogy időtálló otthont alkothassunk, és megspórolhassuk a felesleges kiadásokat.

Gondoljunk csak bele: gondoskodnunk kell a megfelelő burkolatokról, nyílászárókról, az esetleges falakról és álmennyezetekről, a világosításról, a szaniterekről és a vizesblokk egyéb esszenciális kellékeiről, a bútorokról, a… A lista végtelen – rengeteg apró részletre kell figyelnünk.

Egyedül szinte lehetetlen feladat.

Szerencsére van segítség: új cikksorozatunkban összeszedtük partnereink tudásanyagait. Ezek az értékes, ingyen elérhető információk segítenek, hogy sokkal könnyebben kiválaszthassuk otthonunk elemeit – a megbízható, elismert partnereknek hála megfontolt döntéseket hozhatunk, így biztosan nem bánjuk meg választásunkat.

Mivel a partnerek az otthonteremtés különböző területeivel foglalkoznak, a tudásanyagok átfogó képet nyújtanak a tökéletes otthon megalkotásához.

Nézzük meg az első három INGYENES tudásanyagot!

Világítás mesterfokon – EGLO

Ha világítás, akkor EGLO: a cég kínálatában mindent megtalálunk, amire szükségünk van a minőségi, stílusos otthoni világítás megteremtéséhez. Klasszikus darabokat épp úgy találunk, mint a legújabb trendeknek megfelelő csodákat – a letisztult és a díszes design kedvelői is meglelik a számukra ideális lámpákat és világítástechnikai eszközöket.

IDE KATTINTVA elérjük az EGLO blogját, ahol naprakész információkat találunk, legyen szó stílusokról, helyiségekről, trendekről, technológiai újításokról vagy épp anyagválasztásról.

IDE KATTINTVA elolvashatjuk a leggyakoribb világítási kérdéseket és válaszokat.

IDE KATTINTVA pedig egy átfogó kisokost találunk a fénnyel/lámpákkal/világítással kapcsolatban.

Padlóburkolatok, konyha- és fürdőszobatippek – IBDesign

Az IBDesign kínálatában fantasztikus padlóburkolatok, fürdőszobai és konyhai kiegészítők várnak ránk – prémium minőségben, rengeteg különféle igényre tervezve, rendkívül változatos designnal. Épp ezért néha nehéz lehet meghozni a megfelelő döntést – de ebben segítenek a különféle tudásanyagok.

Megtudhatjuk, laminált, parafa vagy épp designpadlóra van-e szükségünk otthonunkba – esetleg érdemes lenne inkább klasszikus faparkettát választanunk?

De a a különféle lépcsőburkolatokról, a fürdőszobai szaniterekről és a konyhai mosogatókról is teljes képet kaphatunk.

IDE KATTINTVA érhetjük el az IBDesign ingyenes tudásanyagát!

A felújítás mestere – Mapei

Nem kell félnünk a lakásfelújítástól: stresszmentesen is megoldhatjuk. Persze csak ha megvannak a megfelelő információnk, minőségi alapanyagokat választunk és kiváló szakembereket. A Mapei gondoskodik az első kettőről: a nagy múltú cég kínálatában kizárólag a legminőségibb anyagokat találjuk meg, részletes, ingyenes e-bookjaikból pedig mindent megtudunk, amire a felújításhoz szükségünk lehet.

Legyen szó fürdőszobáról, teraszról, fugázásról vagy vízszigetelésről, parkettázásáról vagy akár hőszigetelésről, a kifejezetten felújítóknak/építkezőknek készülő kiadványok biztosan segítségünkre lesznek!

IDE KATTINTVA érjük el a Mapei ingyenes tudásanyagját!

Hamarosan folytatjuk, újabb információkkal a zökkenőmentes otthonteremtéshez!

Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

A csodálatos hálószoba Balázs Kriszta munkája, aki letisztult, mégis otthonos és személyes enteriőrt alakított ki.

2021. augusztus 30.

Télen meleg, nyáron hideg, mi az? – Erre figyelj oda otthonodban

Lehet bármilyen stílusos egy ház, lehet bármilyen modern az enteriőr, skandináv designbútorokkal és ízlésesen összeválogatott dísztárgyakkal, lehet bármilyen okosan megtervezett az...

2021. június 09.

Felújítasz vagy építkezel? Enélkül nem érdemes!

Kihívás. Az otthontervezést ez a szó jellemzi a legjobban. Mindegy, hogy kis lakásunk, vagy többgenerációs családi házunk van – a tökéletes otthon megtervezése próbára teszi az...

2021. június 03.

Így lesz templomból lenyűgöző lakóház!

Mindig érdemes otthonátalakításokat nézegetni: hihetetlen látni, ahogy a tulajok és a tervezők meglátják az unalmas vagy épp lepusztult épületben a potenciált, és a lehető legtöbbet...