Harmónia és egység – komplett lépcsőburkoló rendszerek otthonunkban

Belsőépítészeti, lakberendezési szempontból is egyre nagyobb figyelmet kapnak az egységes rendszerek, koncepciók, hiszen egyre több teret nyitunk egybe a még tágasabb térérzet érdekében. Így a padlónk akár lehet azonos anyagú a lépcsőnkkel – ehhez pedig ma már gyönyörű, komplett lépcsőburkoló rendszereket kapni.

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Egger by IBDesign


Megemlítenénk a HARO termékeket. Segítségükkel parketta és laminált padló termékekkel is trükközhetünk, mégpedig oly módon, hogy mind az egészen tágas, nagy tereket, mind a kisebb szobákat burkolhatjuk ugyanazzal a lappal, csak annak másik méretével – nagyobb terekbe a szélesebb, hosszabb deszkákat, a kisebb terekbe ugyanannak a terméknek a kisebb formátumú lapjait lerakva – így a látvány, az összhatás ugyanaz marad.Ezt természetesen az EGGER márkánál is megtalálhatjuk.
Sőt, ma már az sem újdonság, hogy fa hatású felület, történetesen padló kerüljön a falra – mindössze dekoratív jelleggel, így a tér máris melegebb, otthonosabb, természetesebb jelleget kap. A HARO gyár például komplett rendszert fejlesztett ki a saját termékeihez kapható falrögzítő rendszerrel, amellyel a cég saját padlóit könnyedén tudjuk rögzíteni a falakra, a speciális, adott méretű keretek segítségével.A HARO Wall Interior koncepció ugyanakkor komplex rendszert alkot, mely nemcsak egységessé teszi, de jelentősen meg is könnyíti számunkra a tervezési és kivitelezési folyamatokat.

Egy önálló rendszert alkot a HARO Stairs család, mely tökéletes alternatívát nyújt lépcsőink egységes, – a padlóval és a falakkal tökéletesen azonos és gyönyörűen harmonizáló – lépcső felület látványára.

A családhoz tartoznak előkészített lépcsőlezáró részek, oldalburkolatok, – s ezek mind a HARO faparkettákhoz, mind pedig a laminált padlókhoz, illetve a DISANO formatervezett padlókhoz is rendelkezésünkre állnak.

Így bármely HARO padlóra is esett a választásunk, valamennyi modellhez megtalálhatjuk a tökéletesen odaillő, professzionális lépcsőburkoló rendszert, mely figyelemreméltóan és tökéletesen illeszkedik a helyiség berendezéséhez.

A 2018-2020-as EGGER kollekció egyik legújabb, friss eleme az innovatív EGGER PRO lépcsőburkoló rendszer, mely mind a technológiát, mind a dizájnt tekintve egy forradalmi újdonságnak számít.Akár a meglévő, kissé már megkopott lépcsőfeljárót újítanánk fel, akár új lépcsőnkre tervezünk otthonos, minőségi burkolatot, az EGGER komplex lépcsőburkoló rendszere tökéletes alternatívát nyújthat.

Mivel a lépcsőház egy kapocs a lenti és az emeleti közösségi zónák között, ezért azon túl, hogy igen látványos, a gyakorlatban és a napi használat során is központi szereppel bír, hiszen nap mint nap igen nagy igénybevételnek van kitéve.

Ennek köszönhetően az EGGER lépcsőburkolók valamennyi típusú lépcsőre felszerelhetők, legyen az pihenőkkel tarkított, vagy azok nélkül megoldott, egyenes vagy akár íves, csigavonalban futó, esetleg kiálló járólappal burkolt.

A dizájnon túl a biztonsági szempontokra is nagyon ügyeltek az EGGER gyár tervezői: stabilizáló profilok és csúszásgátló felületek gondoskodnak a tökéletes biztonságról otthonainkban.

Természetesen az EGGER lépcsőburkolat tervezésénél is fontos volt, hogy egységes lakásképet, és különleges harmóniát nyújtson a felhasználónak. Egységes burkolatot ma már választhatunk a szobákat, tereket összekötő lépcsőnkkel is, különös tekintettel arra, hogy ugyanabból az anyagból készülnek, mint az EGGER laminált padlók, felületük pedig tartós, ellenálló, és hosszú éveken át biztonságos járást tesz lehetővé.

A moduláris rendszer pedig még meg is könnyíti számunkra a vele való munkát: alapcsomagokban kapható, méretre vágható, és még a tartozék elemekre is gondolt a gyártó, mint pl. a szabadon álló lépcsőfokok oldalsó éleinek burkolásához az elegáns tömörfa elemek, vagy az elhasználódott lépcsőfokok felújítását elősegítő perforált fa stabilizáló profil, a hozzá tartozó rögzítő készlettel.


A négyféle, eredeti tölgyfa mintázatát tartalmazó dekor mind a modern (a fehér és szürke árnyalatok) mind pedig a klasszikus, otthonosan meleg lakásbelsőket (natúr és barna színvilág) megjelenítésével lehetőséget nyújt számunkra.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy az EGGER lépcsőburkoló elemek olyan tökéletesen illeszkednek a gyártó 2018-2020-as kollekciójának egyes elemeihez – akárcsak a kirakó játék egyes darabjai.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...