Megelevenedik az álomotthon! – Vegyél részt az EXPO360 online kiállításon!

Az idei év nem kedvezett a rendezvényeknek, ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a legnevesebb lakberendezési és otthonteremtési cégek innovatív fejlesztéseinek és legújabb termékeinek megtekintéséről.

A lakberendezési expók egyet jelentenek az izgalmas és inspiráló enteriőrökkel – mind a gyártók, mind a tervezők és a látogatók részéről. Ezekre az eseményekre olyan csodás bemutatóterek készülnek el, amelyekben barangolva élőben is láthatod, hogyan mutatnak a valóságban az adott termékek – mintha megelevenednének a lakberendezési magazinok fotói. Érdemes mindig kilátogatni, hiszen teljesen más 3D-ben megtekinteni egy terméket, mint egy fotón – és szinte biztos, hogy a kreatívan berendezett terekben találsz valami inspirációt, amit saját otthonodban is alkalmazhatsz.

A különleges helyzet miatt azonban 2020-ban új szemléletre volt szükség. Egy különleges, innovatív megoldásra: egy virtuális kiállótérre, amelyet bejárva inspirációt nyerhetsz otthonodhoz – miközben el sem kell hagynod azt.

Így született meg az EXPO360.

Az EXPO360 elnevezés egy virtuális sétát takar, méghozzá egy különleges, profi lakberendezők által megálmodott reprezentatív enteriőrben. 

Körbejárhatod az egész lakást: végigsétálhatsz az összes helyiségen; kimehetsz a teraszra; megnézheted, hogyan mutatnak a különféle burkolatok, bútorok és kiegészítők a valóságban – és ha valamelyik elem megtetszik, egy kattintással mindent megtudhatsz róla. És akár rögtön be is szerezheted otthonodba az online megrendelésnek köszönhetően.

Mintha egy online lakberendezési plázában járnál: neves márkák komplett megoldásait is meg tudod tekinteni – amennyiben pedig érdekel márka vagy a cég teljes kínálata, csak párat kell kattintanod, és akár az adott gyártó saját bemutatótermét is körbejárhatod!

A későbbiekben lesz lehetőséged online körbevezetésre is – és hamarosan újabb tematikus kiállításokkal és enteriőrökkel készülünk, így otthonod kényelméből, mégis elsőkézből szerezhetsz inspirációt!

Nézz körül az EXPO360 online kiállításán, és éld át az inspiráló élményt – a kiállítóteret számítógépről, okostelefonról és tabletről is megtekintheted, csak kattints IDE.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...