5 dolog, amiért érdemes az egyedi, méretre vágható Marmorint választani

Egyedi minden olyan lakberendezési tárgy, amelyek valamennyi szempontból egy előre eltervezett, meghatározott helyre szánva, méretre vannak igazítva. A Marmorin méretre vágható mosdókollekciója éppen ennek az egyediségnek hívatott eleget tenni.

A cikket szerkesztette: IBDesign by Marmorin

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a Marmorin mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így konyhai termékeik (mosogató, mosogatótálca) esetében is 12-féle színárnyalat közül választhat, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés, a letisztult formavilág. A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a Marmorin által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

A Marmorin azokról sem feledkezik meg, akiknek a kiváló terméktulajdonságok mellett, vagy még azokat megelőzve is elsősorban a formatervezés, a design, az esztétikai különlegesség a döntő szempont a választásukban. Számukra kínálják az Álom kollekciót, amelynek képviselőit neves formatervezők alkották meg. A kollekció különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megszereztek már különböző megmérettetések során.

„A dizájn része a DNS-ünknek, és a design utáni szeretetünket három generáció óta hordozzuk magunkban. Folyamatosan követjük, mi történik a design világban, de nem csak megfigyelők vagyunk, hanem alkotók is.

Gyártási módszereink folyamatosan fejlődnek, hogy rugalmasabbak és egyediek legyenek. Filozófiánk arra épül, hogy minden a tervezéssel kezdődik. Termékeink  hatással vannak az életminőségre, és minden ember számára rendelkezésre kell állnia, függetlenül az igényeik sokféleségétől. Évekig szép termékeket készítettünk a belső formatervező stúdióban, valamint együttműködünk a legjobb lengyel tervezőkkel, rájöttünk, hogy ezeket a csodálatos teremékeket mindenki számára elérhetővé kell tennünk. Olyan szokatlan és univerzális termékeket hozunk létre, amelyek megkülönböztetnek minket a piaci szereplőktől. Minden lépésünknél arról árulkodik, hogy igenis van új a nap alatt.”

Kapcsolat
3D bemutatóterem
IBDesign by Marmorin

De miért is érdemes saját magunk által választott és meghatározott mosdót választani? Íme, 5 indok.

1. Nem fér oda

Építkezéskor, felújításkor a saját, olykor legtitkosabb vágyaink, kívánságaink kerülnek előtérbe: ha a lehetőség már megadatott, a biztonságos, igazi, nagybetűs otthon érzését szeretnénk megteremteni. De mi a helyzet akkor, ha a vizesblokknak szánt hely nem engedi meg az áhított mosdó kívánt elhelyezkedését? Vagy ha esetleg elképzeléseink ellent mondanak a szabványos méreteknek? Nos, a Marmorin nem állít akadályt az ilyen és ehhez hasonló helyzetek el.

2. Egy falnyi mosdó


Faltól falig tartó mosdó? A Marmorinnal ez is lehetséges! Ezzel a fürdőszobánk jelentős tárolóegységeinek egy részét is letudhatjuk.

3. Alkalmazkodó

Ne egy szép, de nem megfelelő méretű mosdó határozza meg a fürdőszoba egyéb berendezéseinek helyét és méretét! A Marmorin képes alkalmazkodni, így segítségével szabadon, kedvünkre válogathatunk a mosdó köré szánt pultok, radiátorok, szekrények, tükrök, illetve más, fürdőnket ékesítő tárgyak között.

4. Nem csak méret

Rendben, én mondom meg a méretet, de ez minden? Nem! Hat különböző mosdókagyló formavariáción felül mi mondjuk meg, hogy pontosan hová (sarkak, falak, oldalirány), milyen színben, felülettel és további jellemzőkkel szeretnénk otthonunkban tudni Marmorin mosdónkat.

5. Az öröm

Végül a tudat, hogy nincs határ: fantáziáink, álmaink fürdőszobáját, (ezzel együtt) otthonát valóban lehetséges valóra váltani.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...