Megdöbbentően barátságos kaliforniai otthonban él a Guns N’ Roses egykori dobosa, Matt Sorum

A rocksztár háza kimondottan letisztult, ízléses családi otthon.

Charles Du Bois építész a pályafutása során több mint 330 otthont tervezett: az egyik legfontosabb közülük egy 1961-es ház, amely a Palm Springs-i sivatagban található – ide költözött a Grammy-díjas, egykori Guns N’ Roses-dobos Matt Sorum feleségével, Ace Harperral, hogy kényelmes, nyugodt körülmények közt nevelhessék kislányukat, Lou Ellington Sorumot.

A századközepi ház természetesen felújításra szorult, ehhez a dizájner-építész Ryan Saghian segítségét kérték, aki szellősen berendezett, mégis meleg otthont teremtett számukra: igazi oázist, ahová elmenekülhettek Los Angeles lármás, szmogbűzben úszó betondzsungeléből.

A lényeg az volt, hogy megtartsák a századközepimodern-életérzést, azonban látszódjon, hogy igazi művészotthonról van szó – amely mindeközben békés családi fészek is.

A fehér, a bézs és a fa dominálnak az enteriőrben, így kellően világos lett a tér, amely pazarul mutat a hatalmas ablakokon beáramló sivatagi napfényben.

A nappalit a kandallóval a hetvenes évek groovy-stílusában rendezték be – a szőnyeg pedig a két kutyus, Ella és Bowie nagy kedvence lett.

A konyha színei a sivatagot szimbolizálják, így jött létre ez a már szinte skandinávosan visszafogott, mégis kedves helyiség, amelyet a pálmafára nyíló ablak dob fel igazán.

Ha hasonlóan modern és gyönyörű konyhabútorokra vágyunk, a Whirlpool kínálatában megtaláljuk őket ide kattintva.

A ház bővelkedik a különféle rendhagyó vintage-lámpákban is, amelyek önmagukban is kiváló fókuszdarabot alkotnak a minimalista berendezésű terekben.

Ha mi is feldobnánk otthonunkat izgalmas világítási megoldásokkal, nézzünk szét az EGLO vintage-különlegességei közt IDE KATTINTVA.

A babaszobában is az északi népekre jellemző teljesen fehér padló és fal adja az alapot, amelyet bolyhos textúrájú szőnyeggel tettek melegebbé, a vidámságot és színeket pedig kiegészítőkkel és játékokkal csempészték be a térbe.

A hatalmas kert nemcsak gyönyörű, de egy kültéri mozi is az exteriőr részét képezi, ahol Sorumék esténként családi filmezéseket tartanak.

Ha mi is otthonátalakítást tervezünk, mindenképp nézzünk szét a Mapei professzionális megoldásai között ide kattintva.

A képek forrása: Architectural Digest

Fotós: Lance Gerber

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...