Marmorin mosogatók – Ön melyiket választaná?

A mosogatóválasztás fontos döntés konyhánk tervezésekor, hiszen a mosogatót fő konyhai elemek közé sorolhatjuk. Nem mindegy, mekkora, milyen színű, milyen alapanyagú, vagy milyen dizájnbeli sajátosságokkal rendelkezik.

A cikket szerkesztette: IBDesign by Marmorin

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a Marmorin mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így konyhai termékeik (mosogató, mosogatótálca) esetében is 12-féle színárnyalat közül választhat, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés, a letisztult formavilág. A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a Marmorin által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

A Marmorin azokról sem feledkezik meg, akiknek a kiváló terméktulajdonságok mellett, vagy még azokat megelőzve is elsősorban a formatervezés, a design, az esztétikai különlegesség a döntő szempont a választásukban. Számukra kínálják az Álom kollekciót, amelynek képviselőit neves formatervezők alkották meg. A kollekció különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megszereztek már különböző megmérettetések során.

„A dizájn része a DNS-ünknek, és a design utáni szeretetünket három generáció óta hordozzuk magunkban. Folyamatosan követjük, mi történik a design világban, de nem csak megfigyelők vagyunk, hanem alkotók is.

Gyártási módszereink folyamatosan fejlődnek, hogy rugalmasabbak és egyediek legyenek. Filozófiánk arra épül, hogy minden a tervezéssel kezdődik. Termékeink  hatással vannak az életminőségre, és minden ember számára rendelkezésre kell állnia, függetlenül az igényeik sokféleségétől. Évekig szép termékeket készítettünk a belső formatervező stúdióban, valamint együttműködünk a legjobb lengyel tervezőkkel, rájöttünk, hogy ezeket a csodálatos teremékeket mindenki számára elérhetővé kell tennünk. Olyan szokatlan és univerzális termékeket hozunk létre, amelyek megkülönböztetnek minket a piaci szereplőktől. Minden lépésünknél arról árulkodik, hogy igenis van új a nap alatt.”

Kapcsolat
3D bemutatóterem
IBDesign by Marmorin

A következőkben megismerkedhet a Marmorin színskálájával, alapanyagával és három egymástól eltérő mérettel, formával és dizájn-ismertetőjeggyel rendelkező mosogatóval.

A mosogató alapanyaga – kiváló döntés

A Marmorin egyedülálló Magránit alapanyaggal rendelkezik, ez a bizonyos alapanyag gránit a és szintetikus gyanta keveréke. Ezen anyagösszetétel egységes szerkezetet és különleges tartósságot biztosít a mosogatók számára. Mindemellett arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg – így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

Fado mosogató – diszkrét elegancia

A Fado mosogatók alulról szerelt módjának köszönhetően egy nagyon diszkrét eleganciával telített konyhai enteriőrt kapunk végeredményül. A klasszikus, szabályos formájú mosogatómedencék jóvoltából a mosogatás kényelmes, funkcionális. A Fado mosogatók letisztult képe nem zavarja a belső terek kifinomult térelrendezését.

Olwin – a család mosogatója

Ön járt már úgy, hogy a nagyobb tepsik mosogatásakor az egész konyhapult vízben úszott? Kicsi a mosogató vagy nagy a tepsi? Kijelenthetjük, hogy ha a háznál nagy mosogató van, az bizony sok nagyon ízletes étel elkészítésére ad okot, úgyhogy nyugodtan tartsa meg azokat a nagy tepsiket és inkább ismerje meg a Marmorin Olwin mosogatóit! A nagy családi ebéd utáni mosogatás többé nem lesz gond! A méretes mosogatómedencék megoldják az eddigi problémákat! Mindemellett az Olwin mosogatók a belső terek egyhangúságát megtörve varázsolnak kellemes összhangot konyhájába. Választhatja hideg stílusok körébe, és tágas konyhai környezetbe is.Foorn mosogató – különleges konyhai design

A Foorn egy példa arra, amikor szokatlan módon kerül megközelítésre a konyhai dizájn. A csepegtető és mosogatómedence egész belsejét fantáziadús szabálytalan alakzatok díszítik. Két különböző mintázatú Foorn mosogató közül választhatunk, egy zárt illetve egy nyitott vonalvezetésű közül. Fém szekrénnyel vagy munkalappal rendelkezik? Válassza a Foorn mosogatókat, amelyek lágyítják a hideg benyomást, és eleganciát varázsolnak az enteriőrbe.

A magasszintű esztétikum elérése érdekében Marmorin mosogatóinkat az akciós modelleken kívül 12 színárnyalatban választhatja.

Az alábbi linkre kattintva megismerheti a gyártót aki ezeket a konyhai csodákat állítja elő: Marmorin

2023. július 26.

Kültéri nappalival és konyhával élvezik ki a nyarat a gyönyörű vidéki ház lakói

Inspiráló svéd nyári idill, ha több időt töltenénk a szabad levegőn. Ha kellemes, napsütéses idő van, az ember szívesebben tölti kint az idejét, mint a négy fal között –...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...