Letisztult minimalizmus a konyhában – helytakarékos mosogatók

Kis méret, kör- és téglalap alak, letisztult forma, finom vonalak, praktikusság, kifinomult stílus – ezek jellemzik a Marmorin közkedvelt, egymedencés mosogatóit. Az Ivo, a Vask és a Duro kisméretű, egymedencés mosogatóinak mérete, formája és minimalista megjelenése segíti, hogy minden konyhai környezetbe remekül illeszkedjen.

A cikket szerkesztette: IBDesign by Marmorin

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a Marmorin mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így konyhai termékeik (mosogató, mosogatótálca) esetében is 12-féle színárnyalat közül választhat, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés, a letisztult formavilág. A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a Marmorin által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

A Marmorin azokról sem feledkezik meg, akiknek a kiváló terméktulajdonságok mellett, vagy még azokat megelőzve is elsősorban a formatervezés, a design, az esztétikai különlegesség a döntő szempont a választásukban. Számukra kínálják az Álom kollekciót, amelynek képviselőit neves formatervezők alkották meg. A kollekció különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megszereztek már különböző megmérettetések során.

„A dizájn része a DNS-ünknek, és a design utáni szeretetünket három generáció óta hordozzuk magunkban. Folyamatosan követjük, mi történik a design világban, de nem csak megfigyelők vagyunk, hanem alkotók is.

Gyártási módszereink folyamatosan fejlődnek, hogy rugalmasabbak és egyediek legyenek. Filozófiánk arra épül, hogy minden a tervezéssel kezdődik. Termékeink  hatással vannak az életminőségre, és minden ember számára rendelkezésre kell állnia, függetlenül az igényeik sokféleségétől. Évekig szép termékeket készítettünk a belső formatervező stúdióban, valamint együttműködünk a legjobb lengyel tervezőkkel, rájöttünk, hogy ezeket a csodálatos teremékeket mindenki számára elérhetővé kell tennünk. Olyan szokatlan és univerzális termékeket hozunk létre, amelyek megkülönböztetnek minket a piaci szereplőktől. Minden lépésünknél arról árulkodik, hogy igenis van új a nap alatt.”

Kapcsolat
3D bemutatóterem
IBDesign by Marmorin


Ha akad egy kis plusz hely a konyhapulton és elfér a két medencével ellátott mosogató, akkor az Olwin, a Cire és az Ako mosogatókat ajánljuk. A Marmorin tervezői a családot helyezték központba ezeknek a modelleknek a megtervezésekor. Olyan mosogatót szerettek volna alkotni, mely amely tökéletes segítséget nyújt egy-egy közös étkezés maradéktalan és gondtalan lezárásában. Nagy méret, kényelmesen kialakított két rész, klasszikus forma – ezek a mosogatók azt szolgálják, hogy a mindennapi teendőket minél könnyebben és gyorsabban végezhessük el.

Még egy kis konyhai plusz

A Marmorin csepegtetővel ellátott mosogatója bármely konyha hasznos ékeként tündököl majd. A nagy medence – kis csepegtető kombinációja helytakarékosságot teremt anélkül, hogy leadnánk a kényelmünkből. Klasszikus, tradicionális megjelenésének, kiegyensúlyozott arányainak és univerzális stílusának köszönhetően bármely konyhai enteriőrben kiválóan megállja a helyét. A Marmorin Dato, Otago és Korund családjainak csepegtetős tagjai viselik magukon mindezen tulajdonságokat.Minden egyben – azaz ezekből a mosogatókból semmi sem hiányzik

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül  a Marmorin kétmedencés, csepegtetővel ellátott mosogatóit sem. A diszkrét és harmonikus arányoknak, az ergonomikus kialakításnak köszönhetően minden igénynek megfelelnek. A funkcionalitás sem marad el – elég már csak azt említeni, hogy a két medence mellett csepegtető felületet is kapunk. A tágas medencék és a lágy vonalvezetés a praktikusságot idézik elő, a klasszikus formával karon öltve mindezen tényezők egyszerűbbé teszik a mindennapi teendőinket úgy, hogy a mosogatókat bátran alkalmazhatjuk világos, sötét, kicsi, és nagy konyhákban egyaránt. Minden, itt említett jellemzőt tökéletesen magán visel a Marmorin Ewit, Opal és Cire termékcsaládjának kétmedencés, csepegtetővel ellátott modellje.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...