A Marmorin gránit mosogatókról érthetően, 2. rész

Legutóbbi cikkünkben “megvitattuk” a konyha központi szerepét, és ebből adódóan a jól megválasztott mosogató fontosságát. A téma természetesen a gránit mosogató volt és az alapoknál kezdtük – alapanyag és felületből adódó pozitív tulajdonságoknál. 

A cikket szerkesztette: IBDesign by Marmorin

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a Marmorin mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így konyhai termékeik (mosogató, mosogatótálca) esetében is 12-féle színárnyalat közül választhat, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés, a letisztult formavilág. A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a Marmorin által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

A Marmorin azokról sem feledkezik meg, akiknek a kiváló terméktulajdonságok mellett, vagy még azokat megelőzve is elsősorban a formatervezés, a design, az esztétikai különlegesség a döntő szempont a választásukban. Számukra kínálják az Álom kollekciót, amelynek képviselőit neves formatervezők alkották meg. A kollekció különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megszereztek már különböző megmérettetések során.

„A dizájn része a DNS-ünknek, és a design utáni szeretetünket három generáció óta hordozzuk magunkban. Folyamatosan követjük, mi történik a design világban, de nem csak megfigyelők vagyunk, hanem alkotók is.

Gyártási módszereink folyamatosan fejlődnek, hogy rugalmasabbak és egyediek legyenek. Filozófiánk arra épül, hogy minden a tervezéssel kezdődik. Termékeink  hatással vannak az életminőségre, és minden ember számára rendelkezésre kell állnia, függetlenül az igényeik sokféleségétől. Évekig szép termékeket készítettünk a belső formatervező stúdióban, valamint együttműködünk a legjobb lengyel tervezőkkel, rájöttünk, hogy ezeket a csodálatos teremékeket mindenki számára elérhetővé kell tennünk. Olyan szokatlan és univerzális termékeket hozunk létre, amelyek megkülönböztetnek minket a piaci szereplőktől. Minden lépésünknél arról árulkodik, hogy igenis van új a nap alatt.”

Kapcsolat
3D bemutatóterem
IBDesign by Marmorin

Hogyha nem olvasta előző cikkünket kattintson ide és hozza be a lemaradást!

Vágjunk is bele, folytassuk cikkünket!


Vigyük tovább az alapokat

Tisztántarthatóság? Semmiféle nagy titkot nem tudunk elárulni, mert titok az nincs, könnyű tisztíthatóság azonban van, ha MARMORIN gránit mosogatót választ. Ugyanis ezek a mosogatók nem igényelnek különleges tisztítószert és eljárást. Minden normál háztartási tisztítószer megteszi, nyugodt szívvel használhat szemcsés súrolószert vagy vízkőoldót. A felületet csak néhány mozdulattal törölje át.

Ha már itt járunk, fontos megemlíteni a mosogatók higiénikusságát, mely köszönhető egyrészt a már említett porózusmentes felületnek. A teljesen sima, porózusmentes felület gátolja a baktériumok megtapadását. Másrészt az összes MARMORIN gránit mosogató speciális Bio Cote bevonattal rendelkezik, ami megnöveli a higiéniát, illetve antibakteriális felületet eredményez.

A végére még maradt egy kis apróság… Tudta? A MARMORIN gránit mosogatók a háziasszonyok kedvencei, mert cseppmentesen száradnak!

Megjelenés… Szerelem első látásra?

Magától értetődő, hogy az alapanyag, az anyagösszetétel és a pozitív felületi tulajdonságok mellett a megjelenés is meghatározó szerepet tölt be mosogató választáskor. A MARMORIN gránit mosogatók abszolút helyt állnak megjelenés tekintetében is, ugyanis az egyszerű modellektől, a design formákig terjed a kínálat. Az esztétikum majd’ ugyanannyira volt fontos tervezéskor, mint a legmagasabb minőségű alapanyag kifejlesztése.

A MARMORIN kínálatában 35 termékcsalád és összesen 93 mosogató közül válogathat.

Ezek a gránit mosogatók harmóniát teremtenek konyhájában, 12 szín között találhatja meg azt az egyet, ami tökéletesen passzol a pulthoz, a burkolatokhoz és a konyhabútorhoz. Továbbá színazonos mosogató csaptelepek is elérhetőek 5 színben.

Magyarországon, évente körülbelül 6000 ember dönt MARMORIN gránit mosogató mellett! Gondolta volna?

Árak és járulékos extrák

Bár a végére maradt, de természetesen az ár fontos szempont. Ami jó hír, hogy a MARMORIN kínálatában több árkategóriában elérhetőek gránit mosogatók. Lényeges kiemelni, hogy a kedvezőbb ár nem egyenlő a minőség romlással! A MARMORIN mosogatók mindegyike egyazon alapanyagból és eljárással készül, minőségük teljes mértékben megegyezik! Az ár mértéke a formatervezéstől függ. Tekintse meg a teljes kínálatot bemutató katalógust ide kattintva vagy böngésszen weboldaunk mosogató menüpontjában.

A pontos beépítés céljából minden megvásárolt MARMORIN gránit mosogatóhoz sablont társítunk, mely a mesterember segítségére lehet a bútorba történő beszereléskor. Továbbá az árak tartalmazzák az automata leeresztőt és a szifont!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...