Kihagyhatatlan program a lakberendezés szerelmeseinek: járd be az IBDesign lenyűgöző bemutatótermét!

Fantasztikus kínálat, rengeteg inspiráció, mindenre kiterjedő szaktanácsadás és felejthetetlen élmények várnak ránk – és akár virtuálisan betekinthetünk a padlók és fürdőszobák birodalmába!

A cikket szerkesztette: IBDesign by Marmorin

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a Marmorin mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így konyhai termékeik (mosogató, mosogatótálca) esetében is 12-féle színárnyalat közül választhat, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés, a letisztult formavilág. A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a Marmorin által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

A Marmorin azokról sem feledkezik meg, akiknek a kiváló terméktulajdonságok mellett, vagy még azokat megelőzve is elsősorban a formatervezés, a design, az esztétikai különlegesség a döntő szempont a választásukban. Számukra kínálják az Álom kollekciót, amelynek képviselőit neves formatervezők alkották meg. A kollekció különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megszereztek már különböző megmérettetések során.

„A dizájn része a DNS-ünknek, és a design utáni szeretetünket három generáció óta hordozzuk magunkban. Folyamatosan követjük, mi történik a design világban, de nem csak megfigyelők vagyunk, hanem alkotók is.

Gyártási módszereink folyamatosan fejlődnek, hogy rugalmasabbak és egyediek legyenek. Filozófiánk arra épül, hogy minden a tervezéssel kezdődik. Termékeink  hatással vannak az életminőségre, és minden ember számára rendelkezésre kell állnia, függetlenül az igényeik sokféleségétől. Évekig szép termékeket készítettünk a belső formatervező stúdióban, valamint együttműködünk a legjobb lengyel tervezőkkel, rájöttünk, hogy ezeket a csodálatos teremékeket mindenki számára elérhetővé kell tennünk. Olyan szokatlan és univerzális termékeket hozunk létre, amelyek megkülönböztetnek minket a piaci szereplőktől. Minden lépésünknél arról árulkodik, hogy igenis van új a nap alatt.”

Kapcsolat
3D bemutatóterem
IBDesign by Marmorin

Ha otthontervezésről, otthonfejlesztésről van szó, sokan az internetről nyernek inspirációt, és gyakran a gép előtt ülve tervezik meg, újítják fel otthonukat, hogy aztán néhány kattintással berendelhessék a kiválasztott burkolatokat, bútorokat és kiegészítőket.

Ez rendkívül kényelmes és gyors megoldás – csak sajnos a futárok által kiszállított termékek sokszor nem pontosan úgy néznek ki, ahogyan elképzeltük őket. Vagy más az érintésük, ahogy gondoltuk – esetleg más illatuk van.

Ha biztosra szeretnénk menni, ajánlott élőben is megszemlélnünk az áhított darabokat. Például ha padlóburkolatra vágyunk vagy felújítanánk konyhánkat, fürdőszobánkat, mindenképp érdemes benéznünk az IBDesign impozáns bemutatótermébe.

Elképesztő választék – próbáljunk ki mindent!

Csak nézzünk körül, és tapasztaljuk meg személyesen a legminőségibb termékek hihetetlen választását – ezekkel biztosan olyan lesz otthonunk, mint szeretnénk. 

ZEGE BY MARMORIN öntött márvány fürdőszobai és gránit alapanyagú konyhai termékek, HARO valódi faparketták, kézműves fapadlók, laminált padlók, parafa-, celenio- és disano-padlók, LICO, KRONO és DESIGNFLOORING vízálló vinylpadlók, valamint több évtizedes tapasztalattal rendelkező, professzionális német minőségű EGGER laminált padlók… 

Több száz különleges mintázatú, gyönyörű faparketta, laminált padló, vinylburkolat és speciális padlóburkolat vár ránk – ezeket a melegburkolatokat pedig mind megtapinthatjuk, kipróbálhatjuk, így könnyen eldönthetjük, melyik illik a legjobban otthonunkba. 

Ha öntöttmárvány-fürdőkádat vagy mosdót keresünk álomfürdőszobánkba, gránitmosogatókkal emelnénk új szintre konyhánkat, vagy épp prémium minőségű Ravak dizájncsaptelepekkel dobnánk fel az enteriőrt, akkor is biztosan rálelünk az ideális termékekre és megoldásokra.  

Az IBDesign bemutatóterme nemcsak inspirálni fog minket egy még különlegesebb otthon kialakítására, de bemutatja nekünk a minőséget, amely örömtelivé teszi mindennapjainkat.

Nyugodtan tapintsunk meg, próbáljunk mindent, feküdjünk be a kádba, hogy könnyebben elképzelhessük, milyen lesz majd otthonunkban. Egy ilyen látogatás rendkívül inspiráló élmény, ami minden lakberendezésrajongót kiránt kicsit a hétköznapokból, és új erőt ad a tökéletes otthoni fészek megteremtéséhez.

Ha ellátogatunk, az IBDesign szakértőii végigkísér majd minket a padlók, mosdók, kádak, mosogatók kavalkádja közt. Megtekinthetjük az egyedülállóan széles szín- és mintaválasztékot, megismerhetjük a termékek tulajdonságait, aminek eredményeképpen könnyen megtaláljuk a legmegfelelőbb terméket otthonunkba.

Amennyiben bármilyen kérdésünk akad böngészés közben, az IBDesign szakértő értékesítőitől mindenre választ kapunk: udvariasan fogadnak, örömmel segítenek és kiemelt figyelmet fordítanak rá, hogy megtaláljuk a számunkra tökéletes megoldásokat otthonunkba. 

Segítenek az igényeinknek legmegfelelőbb termékkategória és típus kiválasztásában, és velünk közösen feltérképezik a felhasználási módnak leginkább megfelelő kiegészítőket. Az Innovatív Beltér kialakításában jártas munkatársak készséggel állnak rendelkezésünkre és válaszolnak minden kérdésünkre, amely felmerül a termékeket illetően.

A rendkívül gyors ügyintézés és a maximális szakértelem garantálja, hogy biztosan elégedettek lehessünk a választásunkkal.  

A bemutatóteremben található termékek nagyrészét ráadásul azonnal, raktárról megvásárolhatjuk és elvihetjük!

Hol találjuk a bemutatótermet?

Ha minőségi fürdőszobát, konyhát vagy padlót szeretnénk, az IBDesign lenyűgöző bemutatótermét rendkívül egyszerűen megközelíthetjük gépjárművel és tömegközlekedéssel is. A terem a 

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. 

címen található – GPS-ben pedig az alábbi lokáción érdemes keresnünk: G4P7+3C Budapest.

Hétfőtől péntekig 09:00 és 18:00 óra között várnak minket szeretettel, szombaton pedig 09:00 és 13:00 óra között látogathatunk el a melegburkolatok, fürdőszobák és álomkonyhák birodalmába.

Az IBDesignnal nem lőhetünk mellé: napról napról jobb termékekkel szeretnék mindennapi életünket megkönnyíteni és örömet okozni ezzel. Ez garantálja számunkra, hogy hogy jó döntést hozunk az IBDesignnal – valószínűleg egy életre szólót.

Ha a látogatás előtt kicsit körbenéznénk az IBDesign bemutatótermében, ide kattintva virtuálisan bejárhatjuk a teret.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...