Két helyiség, amit ősszel különösen megéri felújítanod!

Bár az időjárás még nem ezt mutatja, beköszöntött az ősz. Sokan nem szeretik az évszakot, pedig tökéletes alkalmat nyújt, hogy kicsit befelé forduljunk, törődjünk szeretteinkkel és önmagunkkal. A szeptember, az október és a november a hygge hónapja. Az összebújós filmezéseké a kanapén. A társasjátékoké. A gőzölgő teáké és sütőtökös tejeskávéké. 

A cikket szerkesztette: IBDesign by Marmorin

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a Marmorin mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így konyhai termékeik (mosogató, mosogatótálca) esetében is 12-féle színárnyalat közül választhat, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés, a letisztult formavilág. A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a Marmorin által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

A Marmorin azokról sem feledkezik meg, akiknek a kiváló terméktulajdonságok mellett, vagy még azokat megelőzve is elsősorban a formatervezés, a design, az esztétikai különlegesség a döntő szempont a választásukban. Számukra kínálják az Álom kollekciót, amelynek képviselőit neves formatervezők alkották meg. A kollekció különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megszereztek már különböző megmérettetések során.

„A dizájn része a DNS-ünknek, és a design utáni szeretetünket három generáció óta hordozzuk magunkban. Folyamatosan követjük, mi történik a design világban, de nem csak megfigyelők vagyunk, hanem alkotók is.

Gyártási módszereink folyamatosan fejlődnek, hogy rugalmasabbak és egyediek legyenek. Filozófiánk arra épül, hogy minden a tervezéssel kezdődik. Termékeink  hatással vannak az életminőségre, és minden ember számára rendelkezésre kell állnia, függetlenül az igényeik sokféleségétől. Évekig szép termékeket készítettünk a belső formatervező stúdióban, valamint együttműködünk a legjobb lengyel tervezőkkel, rájöttünk, hogy ezeket a csodálatos teremékeket mindenki számára elérhetővé kell tennünk. Olyan szokatlan és univerzális termékeket hozunk létre, amelyek megkülönböztetnek minket a piaci szereplőktől. Minden lépésünknél arról árulkodik, hogy igenis van új a nap alatt.”

Kapcsolat
3D bemutatóterem
IBDesign by Marmorin

Az új recepteké; a nehezebb, laktató ételeké.

A hosszú, kényeztető fürdőké.

Ilyenkor – mivel több időt töltünk otthon, mint nyáron (főleg, hogy 2020 amúgy is az otthonlét éve) – érdemes kicsit felfrissíteni, megújítani otthonunkat. Most nem feltétlenül kell lecserélnünk az összes burkolatot, nyílászárót és bútort – persze ha időszerűnek látjuk, és megtehetjük, akkor miért is ne?–, de egy-egy új bútorral, kiegészítővel már drasztikus pozitív változásokat érhetünk el mind stílus, mind funkcionalitás tekintetében.

Különösen igaz ez a konyhára és a fürdőszobára. 

Ahogy korábban említettük, az ősz a főzés és a relaxációs fürdők évszaka – így még jobban megéri egy kicsit körbenéznünk a konyhában és a fürdőszobában, és végiggondolni, hogyan tehetjük könnyebbé és stílusosabbá a főzést és a tisztálkodást, relaxációt, ezután pedig beszerezni azt, amire szükségünk van.

Ezt most kedvezményesen megtehetjük.

Az IBDesign-ZEGE-Marmorin ugyanis egy fantasztikus akcióval készült: számos konyhai és fürdőszobai terméküket most akciós áron szerezhetjük be.

Milyen konyhai és fürdőszobai termékekről van szó?

Stílusos, letisztult vonalvezetésű mosogatókról, mosdótálakról és csaptelepekről a csúcsminőség és a legújabb formatervezési trendek jegyében. 

Mindegyik darab tökéletesen illik a legmodernebb otthonba is – kitűnő kiegészítői a minimál, a kortárs, a skandináv vagy az indusztriális stílusnak, de a klasszikusabb felfogású otthonokba is vihetünk egy kis eklektikát trendi formavilágukkal.

A termékek számos színben elérhetőek: a klasszikus fehér darabok mellett találunk bézses (Safari névre hallgató), homokszínű, sötétszürke és fekete mosogatókat és mosdótálakat is. 

Minden mosogató ára tartalmazza a szifont és az automata leeresztőt is.

Bátran mondhatjuk tehát, hogy most különösen megéri körbenézni a kínálatban: szinte biztosan találunk olyan terméket, amely remekül mutat a fürdőszobánkban vagy konyhánkban – és most jóval kedvezményesebb áron lehet a miénk, csúcsminőségben.

A képekre vagy IDE KATTINTVA megnézhetjük az akcióban szereplő modelleket.

Az akció 2020.06.01.-től visszavonásig tart. 

2023. július 26.

Kültéri nappalival és konyhával élvezik ki a nyarat a gyönyörű vidéki ház lakói

Inspiráló svéd nyári idill, ha több időt töltenénk a szabad levegőn. Ha kellemes, napsütéses idő van, az ember szívesebben tölti kint az idejét, mint a négy fal között –...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...