Ilyen egy igazi filmsztár otthona – nézz be Diane Keaton csodálatos házába!

Diane Keaton – bár előtte szerepelt a Keresztapa filmekben is – Woody Allen Annie Hall című mozijával lett igazán ismert. A bohókás, laza Annie karakterével rengeteg néző szívébe belopta magát, és alakítását Oscar-díjjal jutalmazták. Ezt még rengeteg szerep követte, thrillerek, drámák és vígjátékok egyaránt szerepeltek a repertoárban, és a színésznő a mai napig aktív.

A hetvenöt éves (!) Diane Keaton mindemellett híres bohém stílusáról: a furcsa kalapokról, nyakkendőkről, napszemüvegekről, bőszárú nadrágokról. Hihetetlen stílusérzéke van, és a sokszor furcsa összeállítások ellenére sem lesz nevetséges a hatás.

A stílus nemcsak megjelenésében, de otthonában is fontos számára. Nagy rajongója az építészetnek és a vizuális művészeteknek, így amikor meglátta Beverly Hills-i álomházát, hiába tudta, hogy sok munka van vele, megvette – aztán jóbarátjával, a híres enteriőrtervező Stephen Shadley-vel nekiálltak az átalakításnak.

Keaton minden részletre odafigyelt – jegyzetfüzetekben katalogizálta az összes kiegészítőt és bútort, rengetegszer átrendezte a könyvespolcot, arra törekedett, hogy a hatalmas otthon minden egyes négyzetcentimétere megfeleljen elképzeléseinek.

Diane Keaton és Stephen Shadley nagyon büszkék a végeredményre:

spanyol stílusban épült kaliforniai házat az Architectural Digest lakberendezési magazin fotósainak is megmutatták, így mi is körbejárhatjuk a színésznő otthonát.

Nézzük meg a képeket!

Ha ragyogó homlokzatra vágyunk, tegyünk próbát a weber NEON termékeivel!

Ha hasonlóan patinás fapadlót szeretnénk, nézzünk körül az IBDesign kínálatában IDE KATTINTVA.

Kedvencünk az egyedi könyvtárszoba:

Színes vintage tányérok, poharak és edények díszítik az étkező feletti polcot:

Egy fantasztikusan stílusos színésznő – és egy hasonlóan stílusos otthon. Remekül sikerült személyre szabni a hatalmas házat – egyedi és stílusos lett, de látszik rajta, hogy élnek benne.

Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

A csodálatos hálószoba Balázs Kriszta munkája, aki letisztult, mégis otthonos és személyes enteriőrt alakított ki.

A képek forrása: Architectural Digest, Getty Images

Fotók: Scott Frances, Rodin Eckenroth/Wireimage

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...