Ilyen egy igazi filmsztár otthona – nézz be Diane Keaton csodálatos házába!

Diane Keaton – bár előtte szerepelt a Keresztapa filmekben is – Woody Allen Annie Hall című mozijával lett igazán ismert. A bohókás, laza Annie karakterével rengeteg néző szívébe belopta magát, és alakítását Oscar-díjjal jutalmazták. Ezt még rengeteg szerep követte, thrillerek, drámák és vígjátékok egyaránt szerepeltek a repertoárban, és a színésznő a mai napig aktív.

A hetvenöt éves (!) Diane Keaton mindemellett híres bohém stílusáról: a furcsa kalapokról, nyakkendőkről, napszemüvegekről, bőszárú nadrágokról. Hihetetlen stílusérzéke van, és a sokszor furcsa összeállítások ellenére sem lesz nevetséges a hatás.

A stílus nemcsak megjelenésében, de otthonában is fontos számára. Nagy rajongója az építészetnek és a vizuális művészeteknek, így amikor meglátta Beverly Hills-i álomházát, hiába tudta, hogy sok munka van vele, megvette – aztán jóbarátjával, a híres enteriőrtervező Stephen Shadley-vel nekiálltak az átalakításnak.

Keaton minden részletre odafigyelt – jegyzetfüzetekben katalogizálta az összes kiegészítőt és bútort, rengetegszer átrendezte a könyvespolcot, arra törekedett, hogy a hatalmas otthon minden egyes négyzetcentimétere megfeleljen elképzeléseinek.

Diane Keaton és Stephen Shadley nagyon büszkék a végeredményre:

spanyol stílusban épült kaliforniai házat az Architectural Digest lakberendezési magazin fotósainak is megmutatták, így mi is körbejárhatjuk a színésznő otthonát.

Nézzük meg a képeket!

Ha ragyogó homlokzatra vágyunk, tegyünk próbát a weber NEON termékeivel!

Ha hasonlóan patinás fapadlót szeretnénk, nézzünk körül az IBDesign kínálatában IDE KATTINTVA.

Kedvencünk az egyedi könyvtárszoba:

Színes vintage tányérok, poharak és edények díszítik az étkező feletti polcot:

Egy fantasztikusan stílusos színésznő – és egy hasonlóan stílusos otthon. Remekül sikerült személyre szabni a hatalmas házat – egyedi és stílusos lett, de látszik rajta, hogy élnek benne.

Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

A csodálatos hálószoba Balázs Kriszta munkája, aki letisztult, mégis otthonos és személyes enteriőrt alakított ki.

A képek forrása: Architectural Digest, Getty Images

Fotók: Scott Frances, Rodin Eckenroth/Wireimage

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2022. január 20.

30 ok, miért érdemes a 30. magyar szülinapját ünneplő Hörmannt választanod

Az 1935-ben alapított, elismert német cég most ünnepelte magyarországi fennállásának 30. évfordulóját. A töretlen sikernek számos oka van: nem lőhetünk mellé, ha a Hörmannt...

2022. január 20.

Így lesz mindig időtálló és stílusos a fürdőszobád!

A fürdőszoba az egyik legfontosabb helyiség otthonunkban. Gondoljunk csak bele: itt kezdjük reggeleinket, és itt zárjuk a napunkat. A fürdő a reggeli felfrissülés, megtisztulás és az...

2021. december 02.

Így lesz igazán kényelmes és stílusos fürdőszobád!

A hűvösebb hónapokban különösen fontos, hogy gondoskodjunk az ideális fürdőszoba megteremtéséről. A fürdő nemcsak a tisztálkodás helyszínét jelenti, hanem egyfajta szentély,...