Ebben a letisztult, skandináv farmházban egyesül a kényelem és a bájos, vidéki stílus

Ráadásul Airbnb-n is kibérelhető a svéd vidéken található otthon.

Számos izgalmas otthonátalakítással találkozni a világhálót böngészve, azonban mindig öröm, ha ezeket az otthonokat nemcsak képen nézhetjük meg, de akár el is utazhatunk oda, és magunk is kipróbálhatjuk, milyen érzést keltenek bennünk ezek az enteriőrök élőben.

Ilyen például ez a svédországi Faluddenben található, vidéki házikó, amelyet egy pajtából alakítottak ki – és nagyon otthonos, barátságos lett a végeredmény. 

Az enteriőrben a letisztult skandináv stílus egyesül a vintage-dzsel és a vidéki country-stílussal: a modern és a klasszikus elemek remekül kiegészítik egymást, így alkotva barátságos életteret.

Jó példa erre a konyha: kortárs konyhabútorokat és konyhai gépeket választottak, hogy a házat kibérlő vendégek számára könnyen és jól használható főzőhelyiséget alkossanak. 

Ha hasonlóan modern és gyönyörű konyhabútorokra vágyunk, a Whirlpool kínálatában megtaláljuk őket ide kattintva.

A szürke betonpadló és a szürke fal kombinációja remek alapot ad az izgalmas stylinghoz: a svéd pajtaházban nem spóroltak a mintákkal és az izgalmas textúrákkal sem, így dinamikus, mégis letisztult maradt az összkép. A rattan- és a kezeletlenfa-részletek kiválóan ellensúlyozzák a beton esetleges ridegségét, a mintás szőnyegek pedig még több melegséget visznek a térbe – szó szerint is.

Amennyiben természetközelibbé szeretnénk tenni otthonunkat, friss, üdítő hatásra vágyunk, vagy épp lazítanánk egy szigorúbban, hidegebben berendezett helyiségen, a szobanövényekkel megtehetjük. A zöld növények megnyugtatják az embereket, melegséget visznek a térbe, mindemellett pedig a levegőt is tisztítják, így a fizikai és mentális egészségre is jótékony hatást fejtenek ki.

A hálószoba puritánabb berendezését megnyugtató színű, különleges textúrájú (például lenvászonból vagy (mű)bárányszőrből készült) textíliákkal egészítették ki, így a helyiség tökéletes színteret biztosít a relaxáláshoz, pihenéshez.

Természetesen a környezet is gyönyörű:

Ha mi is otthonátalakítást tervezünk, mindenképp nézzünk szét a Mapei professzionális megoldásai között ide kattintva.

A képek forrása: Airbnb / Kalkstenslada

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...