Így veheted fel stílusosan a küzdelmet a kánikulával otthonodban!

A déli országokban népszerű megoldás nemcsak praktikus, de esztétikus is.

Ha harminc fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála, a hőség csak vízparton vagy szellős, árnyékos helyen elviselhető – amennyiben pedig otthon vagyunk, mindenképp fontos gondoskodnunk a megfelelő légáramlásról, hogy kellemesen lehűthessük a lakást, és persze saját magunkat.

Erre szerencsére már akadnak különleges dizájnmegoldások is, amelyek úgy gondoskodnak a komfortunkról, hogy közben látványos fókuszpontot is alkotnak az enteriőrben. 

Az EGLO kínálatában számos ilyen különleges formatervezésű, gyönyörű ventilátor akad, ráadásul köztük több modell fényforrásként is funkcionál, így egyszerre töltik be a mennyezeti lámpa és a ventilátor szerepét.

Ezek a modellek akár 8 Celsius-fokkal is csökkenthetik a hőérzetünket nyáron, miközben jóval energiatakarékosabbak, mint a légkondicionáló berendezések – de akár azokkal kombinálva is használhatjuk őket, így hasonló hatást érhetjük el, kevesebb energiafelhasználással.

A ventilátorok nemcsak beltéren, de a fedett teraszokon, erkélyeken is kiválóan működnek, és a rekkenő nyári hőségben is hatékonyan keringtetik a levegőt. Nem csoda, hogy a déli országokban is előszeretettel használják őket, hogy kellemes hőmérsékletet teremtsenek az összejövetelekhez és a pihenéshez.

Mert relaxáláshoz is tökéletesen alkalmasak: halkan és hatékonyan mozgatják meg a levegőt, mivel az EGLO kínálatában elérhető legtöbb beltérre tervezett ventilátor lapátja fából vagy műanyagból (ABS) készül, így a szerkezetek zavaró zajok nélkül gondoskodnak a komfortról. A távirányító segítségével kényelmesen tudjuk állítani a sebességet, valamint időzíthetjük a kikapcsolást is.

A ventilátorokat ráadásul a villanyszerelő egyszerűen felszerelheti, mindenféle engedélyeztetés nélkül, és ha nem szeretnénk fali kapcsolót használni, extra vezetékekkel sem kell bajlódnunk – a tisztítást pedig szakember nélkül, házilag is könnyen megoldhatjuk. 

Egyedül arra kell figyelnünk, hogy víz, nedvesség ne érje a ventilátort, az IP20 besorolás miatt ezért a fürdőszobába, konyhába nem feltétlenül érdemes ezt a megoldást alkalmaznunk, azonban a többi helyiségben nem lőhetünk mellé vele.

A ventilátorokra az EGLO-nál 5 év gyári garanciát kapunk, a választékban pedig számos méretben és minden stílusban megtaláljuk a modern technológiával működő dizájnmodelleket.

Ismerjük meg a kínálatot, és gondoskodjunk a stílusos nyári komfortról ide kattintva.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...