Így lesz mindig időtálló és stílusos a fürdőszobád!

A fürdőszoba az egyik legfontosabb helyiség otthonunkban. Gondoljunk csak bele: itt kezdjük reggeleinket, és itt zárjuk a napunkat. A fürdő a reggeli felfrissülés, megtisztulás és az esti, napzáró tisztálkodás helyszíne – mindemellett pedig relaxációs zóna is lehet, ahol a kádban elfekve vagy a zuhany esőztetőjének meleg vízsugarai alatt állva kiüríthetjük fejünket. 

A cikket szerkesztette: Mapei Kft.

„A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!”

A termékeinkkel készített burkolatokat, kivitelezést csak egyszer kell elkészíteni, és nem kell aggódnia a reklamációs problémák miatt. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan és gondmentesen élvezhesse. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedett lesz, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt. 

Ki szereti a reklamációkat, a költséges javítást, a felfordulást okozó visszabontást, az elvesztegetett időt?

Mindazt a felesleges energia-, pénz- és időráfordítást, ami elkerülhető, ha már első alkalommal Mapei segédanyagok kerülnek felhasználásra? 
Sok esetben sajnos a megrendelők nincsenek tisztában annak a jelentőségével, hogy milyen döntő szerepet játszik a megfelelő minőségű anyagok használata burkolata, az elkészült felület tartóssága, élettartama szempontjából, és csak azután ismerik fel ennek fontosságát, amikor már megtörtént a baj.

Válassza Ön is otthona felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait!

Kapcsolat
Mapei Kft.

Fontos tehát, hogy egy olyan környezetet alakítsunk ki, ahol valóban komfortosan érezzük magunkat. Olyan környezetet, ami megnyugtató vagy épp frissítő látványt nyújt, amikor belépünk az ajtón. Ebben nagyon sokat számít a berendezés, a szaniterek megjelenése és kialakítása – azonban hiába választunk designtermékeket: ha az alapok nem stimmelnek, sosem lesz igazán ütős az összhatás. 

Nagyon fontos például, hogy mivel és hogyan burkolunk, de akármilyen burkolatot is választunk, lényeges, hogy jól eltaláljuk a hozzáillő fuga színét, és könnyen használható, sokoldalú, időtálló és strapabíró fugát válasszunk.

Mapei Kerapoxy Easy Design design-epoxifugája olyan, mintha cementes lenne, miközben nem kell lemondanunk az epoxi előnyeiről sem. Széles színválasztéka és struktúrája révén minden hidegburkolathoz jól illeszkedik, és akár 15 milliméter szélességig alkalmazható. Ráadásul 41 izgalmas színben elérhető, és ha még egyedibb megjelenésre vágyunk, a MapeGlitterrel vagy Mapecolor Metallic csillámporral is keverhetjük.

Gyerekjáték vele a fugázás: könnyű bekeverni, egyszerű felhordani és tisztítani. Csak szimplán keverjük össze a két komponenst, amíg homogén keveréket nem kapunk. Ezután, ha szükséges, hozzáadhatjuk a színes csillámot. Ha végeztünk a keveréssel, a keverőszálat egyszerűen, hideg vízzel elmoshatjuk.

Az elkészített habarcsot fugázógumival tudjuk bedolgozni: használhatjuk üvegmozaikhoz, greslapokhoz, oldalfalon és padlón is – ráadásul a krémes állagnak köszönhetően a csúszásmentes lapok sem jelentenek akadályt. Természetesen a kivitelezést mindenképp bízzuk megbízható szakemberre, hogy tökéletes legyen az eredmény.

Ezen a videón megnézhetjük, hogyan működik a Mapei Kerapoxy Easy Design design-epoxifuga a gyakorlatban:

Miután tökéletesen kitöltöttük a fugaréseket, a fugázóhabarcsot hideg vízzel, erőlködés nélkül, vegyszerek nélkül lemoshatjuk. A kikötött fugázót ezután tisztítsuk bátran a szokásos háztartási vegyszerekkel, ugyanis egyáltalán nem károsítják a fugát. 

A Mapei Kerapoxy Easy Design epoxifugával biztosak lehetünk benne, hogy időtálló és látványos lesz a végeredmény. A fuga tökéletesen színtartó, lepergeti a vizet, így nem is koszolódik – minden igényt kielégít a fürdőszobákban, de bátran használható wellnessüdülőkben, fürdőkben is.

Csak KATTINTSUNK IDE, ha még többet szeretnénk megtudni az időtálló designfugáról.

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...