Igényeink szerint: okos árnyékolás és/vagy árnyékolás okosan, 2. rész

Az Internorm I-tec technológiája a nyílászárók vasalatán, a szellőzőrendszeren, és a biztonsági üvegezésen túl a professzionális árnyékolásra is kiterjed. Az önálló energiaellátású árnyékolók nem csupán vezetékmentesek, de egyszerűen integrálhatók az Internorm minden kapcsolt szárnyú ablakába, külső áramforrás nélkül függetlenül működnek, valamint fejlesztésében a legújabb, napszakfelismerő üzemmódja lehetővé teszi a reluxa önálló nyitását és zárását napkeltekor és napnyugtakor.


Az árnyékolók természetesen kézi vezérléssel is működnek, de ha igazán luxus megoldásra vágyunk, akkor az okostelefonról, tabletről irányítható I-tec SmartWindow technológiát választjuk: MEGNÉZEM A VIDEÓT

Önálló energiaellátású árnyékolás

Az I-tec önálló energiaellátású árnyékolás technológiája professzionális kiegészítője minden Internorm kapcsolt szárnyú ablakrendszerének. A közvetlenül az üvegek között található, motorral működtetett reluxához nem szükséges külső áramforrás, mivel az energiát a reluxába épített napelemes modulból nyeri, melyet saját, beépített akkumulátorában tárolja.

Ahhoz, hogy a napkollektor működjön, nem szükséges erős napfény, hiszen az akkumulátorok töltése diffúz nappali fénynél is megtörténik. Az Internorm I-tec árnyékoló rendszere nem igényel elektromos vezetékeket sem, sőt, a kényelem fokozásáért a többféle épületvezérlésim rendszeren, például a Loxon smart home applikáción keresztül is vezérelhető.

Távvezérelt luxus-technológia

Az Internorm I-tec rendszere nem lenne tökéletes, ha professzionális nyílászáró megoldásainkhoz nem kapcsolnánk intelligens, távirányítással vezérelhető számítástechnikai rendszert. Az I-tec SmartWindow épületvezérlő rendszerével ugyanis nemcsak a teljes épületgépészeti rendszert és az ablakok szellőzését, de az árnyékolást is egyszerűen és könnyen vezérelhetjük okostelefonunk vagy tabletünk segítségével.

A távolság nem számít, hiszen úton vagy útfélen, határon innen és túl, az Internorm alkalmazással rugalmasan kezelhetjük a felülvilágító nyitószerkezeteket, az árnyékoló rendszert, valamint a nyitásfelügyelő segítségével, egy mozdulattal ellenőrizhetjük ablakaink állapotát.

Az I-tec SmartWindow alkalmazás a hozzá tartozó telepítési útmutatóval akár AppStore-ból, akár Google Play áruházból ingyenes letölthető, hogy a kezelőfelületen egy-egy érintéssel le-fel mozgathassuk a reluxákat, igény szerint beállítsuk a fényvezetést, valamint a szellőztetésben szabályozzuk a légmennyiséget. Akár a kanapénkról, kényelmesen megpihenve.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...