Igényeink szerint: okos árnyékolás és/vagy árnyékolás okosan, 2. rész

Az Internorm I-tec technológiája a nyílászárók vasalatán, a szellőzőrendszeren, és a biztonsági üvegezésen túl a professzionális árnyékolásra is kiterjed. Az önálló energiaellátású árnyékolók nem csupán vezetékmentesek, de egyszerűen integrálhatók az Internorm minden kapcsolt szárnyú ablakába, külső áramforrás nélkül függetlenül működnek, valamint fejlesztésében a legújabb, napszakfelismerő üzemmódja lehetővé teszi a reluxa önálló nyitását és zárását napkeltekor és napnyugtakor.


Az árnyékolók természetesen kézi vezérléssel is működnek, de ha igazán luxus megoldásra vágyunk, akkor az okostelefonról, tabletről irányítható I-tec SmartWindow technológiát választjuk: MEGNÉZEM A VIDEÓT

Önálló energiaellátású árnyékolás

Az I-tec önálló energiaellátású árnyékolás technológiája professzionális kiegészítője minden Internorm kapcsolt szárnyú ablakrendszerének. A közvetlenül az üvegek között található, motorral működtetett reluxához nem szükséges külső áramforrás, mivel az energiát a reluxába épített napelemes modulból nyeri, melyet saját, beépített akkumulátorában tárolja.

Ahhoz, hogy a napkollektor működjön, nem szükséges erős napfény, hiszen az akkumulátorok töltése diffúz nappali fénynél is megtörténik. Az Internorm I-tec árnyékoló rendszere nem igényel elektromos vezetékeket sem, sőt, a kényelem fokozásáért a többféle épületvezérlésim rendszeren, például a Loxon smart home applikáción keresztül is vezérelhető.

Távvezérelt luxus-technológia

Az Internorm I-tec rendszere nem lenne tökéletes, ha professzionális nyílászáró megoldásainkhoz nem kapcsolnánk intelligens, távirányítással vezérelhető számítástechnikai rendszert. Az I-tec SmartWindow épületvezérlő rendszerével ugyanis nemcsak a teljes épületgépészeti rendszert és az ablakok szellőzését, de az árnyékolást is egyszerűen és könnyen vezérelhetjük okostelefonunk vagy tabletünk segítségével.

A távolság nem számít, hiszen úton vagy útfélen, határon innen és túl, az Internorm alkalmazással rugalmasan kezelhetjük a felülvilágító nyitószerkezeteket, az árnyékoló rendszert, valamint a nyitásfelügyelő segítségével, egy mozdulattal ellenőrizhetjük ablakaink állapotát.

Az I-tec SmartWindow alkalmazás a hozzá tartozó telepítési útmutatóval akár AppStore-ból, akár Google Play áruházból ingyenes letölthető, hogy a kezelőfelületen egy-egy érintéssel le-fel mozgathassuk a reluxákat, igény szerint beállítsuk a fényvezetést, valamint a szellőztetésben szabályozzuk a légmennyiséget. Akár a kanapénkról, kényelmesen megpihenve.

2022. április 26.

Így válassz padlót otthonod helyiségeibe!

Összeszedtük, melyik helyiségbe milyen típusú padló illik a legjobban. Sokan az otthontervezésnél nem fordítanak elég figyelmet a padlóválasztásra: a koncepció csupán annyi, hogy a...

2022. április 13.

Kihagyhatatlan program a lakberendezés szerelmeseinek: járd be az IBDesign lenyűgöző bemutatótermét!

Fantasztikus kínálat, rengeteg inspiráció, mindenre kiterjedő szaktanácsadás és felejthetetlen élmények várnak ránk – és akár virtuálisan betekinthetünk a padlók és...

2021. december 09.

Így lehet igazán fenntartható, barátságos otthonod karácsonyra!

Mezítlábas, jókedvű futkorászás a lakásban. Izgatott ajándékbontás a karácsonyfa alatt ülve. Fenntartható, zöld otthon, ahol mindig jól érezzük magunkat: környezetbarát módon...