A tökéletes nappali receptje – első hozzávaló!

Avagy mi a leglényegesebb eleme egy tökéletes nappalinak? 

A nappali otthonunk társas helyisége, itt vagyunk a legtöbbet együtt, itt éljük a “miidőnket”! Így fontos, hogy elegendő időt szánjunk a tervezésére! Ez az a tér, ahol leültetjük a vendégeinket, itt nézzük a családi filmeket, itt folynak a hosszas közös beszélgetések és itt ünnepeljük a különböző jeles eseményeket. Ajánlatos egy olyan helyiséget kialakítani, ahol előszeretettel töltjük el szabadidőnket akár együtt, de akár egyedül is!

Na de! Hol ülünk a kedvenc filmünket nézve? Hova ültetjük a vendégeket? és még kérdezhetnénk párat!

Már lehet, hogy Ön is rájött: legfrissebb cikkünk a kanapékról fog szólni!

A nappali nem nappali egy kényelmes kanapé nélkül…

Képzelje csak el… Hogyha Ön tervezhetné meg álmai kanapéját, milyen lenne? Bőr vagy szövet? 2 személyes, 3 személyes vagy akár sarok, illetve U alakú? Állítható fejtámla a kívánsága? Talán relax funkciókról álmodozik? Szívesen meghatározná még az ülésmélységet is vagy éppen a különféle design elemeket, mint például a karfa vagy a lábak?

Ez nem álom! Ez már a valóság, hiszen napjainkban már minden lehetséges! A ROM kanapék egyedülálló 3D látványtervező alkalmazásával Ön lehet álmai kanapéjának tervezője! 
Nem kell beérnie egy átlagos kanapéval! Személyre szabott, minden igényét kielégítő kanapéját megtervezheti a Divas Lakberendezés budapesti bemutatótermében!

A következőkben bemutatjuk Önnek a ROM Bellona és Donato kanapékat, melyeket 2017.10.10. – 2017.10.31. között 20% kedvezménnyel vásárolhat meg!ROM Bellona – nagyvárosi loft terekbe vagy vidéki otthonokba?

Loft stílusban gondolkodik? A gyárépületekből létrehozott otthonokkal indult és meghódította a fogyasztókat – a loft nagyon közkedvelt! A ROM pedig mindenre és mindenkire gondol, így a választékában megtalálható Bellona kanapé modell egyszerű, letisztult vonalvezetésével loft terekben is megállja helyét! Sőtt ezen tulajdonságának köszönhetően akár végletekről is beszélhetünk, hiszen a nagyvárosi loft terek mellett vidéki otthonokba is bátran választhatjuk. Vidék?

Igen… közel a természethez… egy olyan otthonban, mely melegséget és békességet áraszt, talán pont ilyen jelzőkkel írhatnánk le egy vidéki hangulatú otthont. Egy ilyen “kis lak” szinte hívogat és elédesget minket a város zajától. A pihentető nyugalomhoz elengedhetetlen kanapét pedig megtalálhatjuk a ROM Bellonában, mely ebbe a környezetbe is tökéletesen passzol.

Önnek melyik enteriőr tetszik?Ne feledje! Válassza bárhová is a ROM Bellona kanapét, most megajándékozzuk 20% kedvezménnyel!

ROM Donato – modern elegancia és funkcionalitás

A Donato kanapé tökéletes példa arra, hogyan lehet a modern eleganciát és a funkcionalitást harmoniába hozni, úgyhogy a stílus és a kényelem tulajdonságok egységben álljanak egymással. Legyen szó akár egy pohár borrol vagy egy kis hétvégi délutáni relaxról – a Donato biztosan jó társ lesz.

Látogasson el a Divas Lakberendezés budapesti bemutatótermébe, ahol mind a Bellona, mind a Donato ülőgarnitúra megtekinthető élőben!Várjuk, hogy együtt tervezhessük meg nappalija legfontosabb elemét – személyre szabott kanapéját, mely minden igényének megfelelhet!

A cikkben látható 20% kedvezmény a ROM Bellona és Donato kanapéra érvényes 2017.10.10. – 2017.10.31. között a Divas Lakberendezés bemutatótermében!

Címért, elérhetőségekért és nyitva tartásért kattintson ide!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...