A tökéletes nappali receptje – első hozzávaló!

Avagy mi a leglényegesebb eleme egy tökéletes nappalinak? 

A nappali otthonunk társas helyisége, itt vagyunk a legtöbbet együtt, itt éljük a “miidőnket”! Így fontos, hogy elegendő időt szánjunk a tervezésére! Ez az a tér, ahol leültetjük a vendégeinket, itt nézzük a családi filmeket, itt folynak a hosszas közös beszélgetések és itt ünnepeljük a különböző jeles eseményeket. Ajánlatos egy olyan helyiséget kialakítani, ahol előszeretettel töltjük el szabadidőnket akár együtt, de akár egyedül is!

Na de! Hol ülünk a kedvenc filmünket nézve? Hova ültetjük a vendégeket? és még kérdezhetnénk párat!

Már lehet, hogy Ön is rájött: legfrissebb cikkünk a kanapékról fog szólni!

A nappali nem nappali egy kényelmes kanapé nélkül…

Képzelje csak el… Hogyha Ön tervezhetné meg álmai kanapéját, milyen lenne? Bőr vagy szövet? 2 személyes, 3 személyes vagy akár sarok, illetve U alakú? Állítható fejtámla a kívánsága? Talán relax funkciókról álmodozik? Szívesen meghatározná még az ülésmélységet is vagy éppen a különféle design elemeket, mint például a karfa vagy a lábak?

Ez nem álom! Ez már a valóság, hiszen napjainkban már minden lehetséges! A ROM kanapék egyedülálló 3D látványtervező alkalmazásával Ön lehet álmai kanapéjának tervezője! 
Nem kell beérnie egy átlagos kanapéval! Személyre szabott, minden igényét kielégítő kanapéját megtervezheti a Divas Lakberendezés budapesti bemutatótermében!

A következőkben bemutatjuk Önnek a ROM Bellona és Donato kanapékat, melyeket 2017.10.10. – 2017.10.31. között 20% kedvezménnyel vásárolhat meg!ROM Bellona – nagyvárosi loft terekbe vagy vidéki otthonokba?

Loft stílusban gondolkodik? A gyárépületekből létrehozott otthonokkal indult és meghódította a fogyasztókat – a loft nagyon közkedvelt! A ROM pedig mindenre és mindenkire gondol, így a választékában megtalálható Bellona kanapé modell egyszerű, letisztult vonalvezetésével loft terekben is megállja helyét! Sőtt ezen tulajdonságának köszönhetően akár végletekről is beszélhetünk, hiszen a nagyvárosi loft terek mellett vidéki otthonokba is bátran választhatjuk. Vidék?

Igen… közel a természethez… egy olyan otthonban, mely melegséget és békességet áraszt, talán pont ilyen jelzőkkel írhatnánk le egy vidéki hangulatú otthont. Egy ilyen “kis lak” szinte hívogat és elédesget minket a város zajától. A pihentető nyugalomhoz elengedhetetlen kanapét pedig megtalálhatjuk a ROM Bellonában, mely ebbe a környezetbe is tökéletesen passzol.

Önnek melyik enteriőr tetszik?Ne feledje! Válassza bárhová is a ROM Bellona kanapét, most megajándékozzuk 20% kedvezménnyel!

ROM Donato – modern elegancia és funkcionalitás

A Donato kanapé tökéletes példa arra, hogyan lehet a modern eleganciát és a funkcionalitást harmoniába hozni, úgyhogy a stílus és a kényelem tulajdonságok egységben álljanak egymással. Legyen szó akár egy pohár borrol vagy egy kis hétvégi délutáni relaxról – a Donato biztosan jó társ lesz.

Látogasson el a Divas Lakberendezés budapesti bemutatótermébe, ahol mind a Bellona, mind a Donato ülőgarnitúra megtekinthető élőben!Várjuk, hogy együtt tervezhessük meg nappalija legfontosabb elemét – személyre szabott kanapéját, mely minden igényének megfelelhet!

A cikkben látható 20% kedvezmény a ROM Bellona és Donato kanapéra érvényes 2017.10.10. – 2017.10.31. között a Divas Lakberendezés bemutatótermében!

Címért, elérhetőségekért és nyitva tartásért kattintson ide!

2020. szeptember 15.

Két helyiség, amit ősszel különösen megéri felújítanod!

Bár az időjárás még nem ezt mutatja, beköszöntött az ősz. Sokan nem szeretik az évszakot, pedig tökéletes alkalmat nyújt, hogy kicsit befelé forduljunk, törődjünk szeretteinkkel és...

2020. május 21.

Liebherr

A minőség szimbólumának számító Liebherr 60 éve állít elő prémium hűtő­ és fagyasztógépeket, a gyártás napjainkban négy országban történik. Innovatív ötletek, modern...

2020. május 21.

Jura

A svájci székhelyű Jura több mint 80 éve gyárt egyre tökéletesebb automata kávéfőző gépeket az igazán minőségi kávét kedvelők számára – külön az otthoni, illetve irodai...