Gyönyörű kaliforniai oázisban él a Forma 1-es autóversenyzősztár Jenson Button

A Palm Springs-i otthont az egykori pilóta felesége, Brittny Button tervezte, Tanya Stone dekoratőrrel karöltve. Kiváló inspiráció, ha szeretjük a természetes enteriőröket: számos megoldás lakásban is látványosan reprodukálható.

Amikor 2016-ban Jenson Button visszavonult a Forma-1-től, úgy döntöttek feleségével, Brittny-vel és két gyermekükkel, hogy az Egyesült Államokba költöznek. Találtak is egy ideálisnak tűnő ingatlant a Palm Springs-i sivatagban. 

Amely azonban komoly ráncfelvarrást igényelt: a kilencvenes évekből megmaradt, túlságosan csillogó márványpadló és a szintén ebből a korszakból származó konyhaszekrények és bútorok elavult és sokszor giccses hatást keltettek – úgyhogy ezeket lecserélték betonpadlóra és kvarcra.

A felújítás a járványhelyzet miatt lassan és nehézkesen zajlott le, azonban a végeredménnyel mindannyian elégedettek voltak. A túlzsúfolt enteriőrből szellős, régi stílusokból építkező, de mégis ízig-vérig modern otthont alkottak.

A nappali fókuszpontja az Aged Modern kanapé, amely Brittny Button szerint rendkívül különleges, és szinte átöleli az embert, amikor ráül. De a kellemes színű, mészfestékkel festett falak, a gyönyörű csillár és a látványos dohányzóasztal is remekül működik az enteriőrben. 

Mindegyik helyiségben a letisztult, bájos, de nem giccses esztétika uralkodik: Brittny Button Tanya Stone-nal, a Tanya Stone Interiors vezetőjével közösen tervezte meg az enteriőrt. Brittny mindig is előszeretettel vásárolt bolhapiacon, és otthonuknál is a vintázs kincseket, valamint a középkategóriás lakberendezési elemeket párosították dizájnerbútorokkal. A sok fehér és a natúr fa a skandináv stílusból sokat merítő kaliforniai lakberendezés egyik fő alkotóeleme – itt is pazarul használják, a fehér letisztultsága és a fa melegsége kiváló kombinációt alkot.

A fürdőszobát szinte zen-nyugalom hatja át.

Ha tetszik a zuhanykabin stílusa, a Radaway kínálatában megtaláljuk a formabontóan modellt zuhanyokat a legújabb trendek és csúcsminőség jegyében ide kattintva.

Jenson Button az Egyesült Királyságban született és ott is nevelkedett. Mindig álmodozva gondolt Amerikára, és ezt az álmot a medencés, függőágyas kertjében éli meg.

“Ahonnan származom, valódi mítoszok született a kaliforniai sivatagról… És sok utazás után elmondhatom, hogy tényleg nincs hasonló hely a világon. Imádok kimenni a kertbe, egy itallal a medencénél, és felnézni erre a szinte másvilági hegységre –

mondta a 42 éves Button a sivatagról és a San Jacinto-hegyekről.

Ha hasonlóan stílusos kültéri bútorokat keresünk, a SpaTrend prémium kínálatában megtaláljuk ide kattintva!

A Button család otthona kitűnő példa, milyen az ízlésesen berendezett, mégis egyértelműen luxusház – de az élettérben látható színpaletta és a térben megjelenő esztétikai megoldások minden otthonban nagyszerűen mutatnak.

Ha inkább kisebb lakásokból nyernénk inspirációt:

Ez a 45 négyzetméteres, skandináv lakás megtanít színesen dekorálni!

A képek forrása: Architectural Digest

Fotós: Jessica Alexander

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. január 31.

Tervezd meg egyedi garázskapudat, amely tökéletesen illik otthonodhoz!

A Hörmann konfigurátorával kipróbálhatjuk, hogyan mutatna az adott modell az otthonunkban – és bátran variálhatunk és tervezhetünk kedvünkre, amíg ki nem alakul az...

2022. szeptember 07.

Hogyan spórolhatunk a gáz- és villanyszámlán?

Ha gondosan alakítjuk ki otthonunkat, rengeteget lefaraghatunk a rezsiköltségekből. Mostanra már mindenki tisztában van vele, hogy hihetetlen mértékben megnőttek az energiaköltségek –...

2022. június 14.

Így lesz mindig esztétikus az otthonod!

A legtöbben az otthonok egyik legmeghatározóbb anyagát öröknek és elpusztíthatatlannak vélik – pedig a beton is igényli a törődést, felújítást. Ehhez kapunk egy kis segítséget az...