Gyönyörű kaliforniai oázisban él a Forma 1-es autóversenyzősztár Jenson Button

A Palm Springs-i otthont az egykori pilóta felesége, Brittny Button tervezte, Tanya Stone dekoratőrrel karöltve. Kiváló inspiráció, ha szeretjük a természetes enteriőröket: számos megoldás lakásban is látványosan reprodukálható.

Amikor 2016-ban Jenson Button visszavonult a Forma-1-től, úgy döntöttek feleségével, Brittny-vel és két gyermekükkel, hogy az Egyesült Államokba költöznek. Találtak is egy ideálisnak tűnő ingatlant a Palm Springs-i sivatagban. 

Amely azonban komoly ráncfelvarrást igényelt: a kilencvenes évekből megmaradt, túlságosan csillogó márványpadló és a szintén ebből a korszakból származó konyhaszekrények és bútorok elavult és sokszor giccses hatást keltettek – úgyhogy ezeket lecserélték betonpadlóra és kvarcra.

A felújítás a járványhelyzet miatt lassan és nehézkesen zajlott le, azonban a végeredménnyel mindannyian elégedettek voltak. A túlzsúfolt enteriőrből szellős, régi stílusokból építkező, de mégis ízig-vérig modern otthont alkottak.

A nappali fókuszpontja az Aged Modern kanapé, amely Brittny Button szerint rendkívül különleges, és szinte átöleli az embert, amikor ráül. De a kellemes színű, mészfestékkel festett falak, a gyönyörű csillár és a látványos dohányzóasztal is remekül működik az enteriőrben. 

Mindegyik helyiségben a letisztult, bájos, de nem giccses esztétika uralkodik: Brittny Button Tanya Stone-nal, a Tanya Stone Interiors vezetőjével közösen tervezte meg az enteriőrt. Brittny mindig is előszeretettel vásárolt bolhapiacon, és otthonuknál is a vintázs kincseket, valamint a középkategóriás lakberendezési elemeket párosították dizájnerbútorokkal. A sok fehér és a natúr fa a skandináv stílusból sokat merítő kaliforniai lakberendezés egyik fő alkotóeleme – itt is pazarul használják, a fehér letisztultsága és a fa melegsége kiváló kombinációt alkot.

A fürdőszobát szinte zen-nyugalom hatja át.

Ha tetszik a zuhanykabin stílusa, a Radaway kínálatában megtaláljuk a formabontóan modellt zuhanyokat a legújabb trendek és csúcsminőség jegyében ide kattintva.

Jenson Button az Egyesült Királyságban született és ott is nevelkedett. Mindig álmodozva gondolt Amerikára, és ezt az álmot a medencés, függőágyas kertjében éli meg.

“Ahonnan származom, valódi mítoszok született a kaliforniai sivatagról… És sok utazás után elmondhatom, hogy tényleg nincs hasonló hely a világon. Imádok kimenni a kertbe, egy itallal a medencénél, és felnézni erre a szinte másvilági hegységre –

mondta a 42 éves Button a sivatagról és a San Jacinto-hegyekről.

Ha hasonlóan stílusos kültéri bútorokat keresünk, a SpaTrend prémium kínálatában megtaláljuk ide kattintva!

A Button család otthona kitűnő példa, milyen az ízlésesen berendezett, mégis egyértelműen luxusház – de az élettérben látható színpaletta és a térben megjelenő esztétikai megoldások minden otthonban nagyszerűen mutatnak.

Ha inkább kisebb lakásokból nyernénk inspirációt:

Ez a 45 négyzetméteres, skandináv lakás megtanít színesen dekorálni!

A képek forrása: Architectural Digest

Fotós: Jessica Alexander

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...