Élmény benézni ebbe a szemkápráztató és stílusos, skandináv, tóparti házikóba

Igazi kikapcsolódás még így képernyőn keresztül is végigjárni a kis házikót.

A svéd Anna Starrén virágkötő nemcsak növények és virágok stylingjában erős, de lakberendezésben is – amellett, hogy csodálatos otthonban él, egy kis kunyhója is van, amit airbnb-ként üzemeltet, és most betekintést nyerhetünk a házikóba.

A faház a klasszikus svéd piros-fehér megjelenést követi, amellyel mindenki gyakran találkozhat, aki ellátogat a skandináv országba. A belső tereket is ehhez méltóan eklektikus vintage-stílusban rendezték be, a helyszínhez illően jó nagy adag country-beütéssel – ez rendkívül barátságos és meleg összhatást eredményez, vagyis rögtön otthon érzi magát az ember.

Ez a stílus főleg vidéken működik igazán jól, persze a country-s elemek nélkül belvárosban is bepróbálható – inkább patinásabb, polgári lakásokban ajánlott kísérletezni vele, új építésű és panellakásokban könnyen össze nem illő lesz a végeredmény.

A ház remek példa arra, hogy a fából készült falak – vagy épp lambériák – is lehetnek stílusosak, főleg, ha befestik őket: egy fehér festés nemcsak mutatós, de a tér is tágasabbnak tűnik tőle optikailag.

És természetesen a fapadló is kiváló elem, ha az ember melegségre és otthonos komfortra törekszik – ha hasonló burkolatot szeretnénk, érdemes körbenézni az IBDesign kínálatában ide kattintva.

A nappaliban remekül működnek együtt a modernebb skandináv bútorok és kiegészítők a természetes elemekkel. Ezt a hatást könnyen megteremthetjük, ha kellően letisztult a tér, és egy-egy rusztikus kiegészítővel, valamint természetesen elemmel (például növényekkel, virágokkal) bővítjük az enteriőrt.

A tóparti terasz is lenyűgöző: szívesen ülne kint az ember – akár egy családi grillezés vagy beszélgetés erejéig, akár csak egyedül relaxálni, a vizet figyelve.

Ha hasonló teraszburkolatra vágyunk a fa gyönyörű megjelenésével, csak strapabíró, időjárásálló kivitelben, nézzünk szét a WPC Market kínálatában ide kattintva.

Anna Franzén szállása tökéletes választás azoknak, akik szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapokból és testközelből megtapasztalni a skandináv természet szépségét.

A képek forrása: Anna Starrén          

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...