Élmény benézni ebbe a szemkápráztató és stílusos, skandináv, tóparti házikóba

Igazi kikapcsolódás még így képernyőn keresztül is végigjárni a kis házikót.

A svéd Anna Starrén virágkötő nemcsak növények és virágok stylingjában erős, de lakberendezésben is – amellett, hogy csodálatos otthonban él, egy kis kunyhója is van, amit airbnb-ként üzemeltet, és most betekintést nyerhetünk a házikóba.

A faház a klasszikus svéd piros-fehér megjelenést követi, amellyel mindenki gyakran találkozhat, aki ellátogat a skandináv országba. A belső tereket is ehhez méltóan eklektikus vintage-stílusban rendezték be, a helyszínhez illően jó nagy adag country-beütéssel – ez rendkívül barátságos és meleg összhatást eredményez, vagyis rögtön otthon érzi magát az ember.

Ez a stílus főleg vidéken működik igazán jól, persze a country-s elemek nélkül belvárosban is bepróbálható – inkább patinásabb, polgári lakásokban ajánlott kísérletezni vele, új építésű és panellakásokban könnyen össze nem illő lesz a végeredmény.

A ház remek példa arra, hogy a fából készült falak – vagy épp lambériák – is lehetnek stílusosak, főleg, ha befestik őket: egy fehér festés nemcsak mutatós, de a tér is tágasabbnak tűnik tőle optikailag.

És természetesen a fapadló is kiváló elem, ha az ember melegségre és otthonos komfortra törekszik – ha hasonló burkolatot szeretnénk, érdemes körbenézni az IBDesign kínálatában ide kattintva.

A nappaliban remekül működnek együtt a modernebb skandináv bútorok és kiegészítők a természetes elemekkel. Ezt a hatást könnyen megteremthetjük, ha kellően letisztult a tér, és egy-egy rusztikus kiegészítővel, valamint természetesen elemmel (például növényekkel, virágokkal) bővítjük az enteriőrt.

A tóparti terasz is lenyűgöző: szívesen ülne kint az ember – akár egy családi grillezés vagy beszélgetés erejéig, akár csak egyedül relaxálni, a vizet figyelve.

Ha hasonló teraszburkolatra vágyunk a fa gyönyörű megjelenésével, csak strapabíró, időjárásálló kivitelben, nézzünk szét a WPC Market kínálatában ide kattintva.

Anna Franzén szállása tökéletes választás azoknak, akik szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapokból és testközelből megtapasztalni a skandináv természet szépségét.

A képek forrása: Anna Starrén          

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...