A sztárénekesnő Rita Ora meglepően barátságos londoni otthona igazi menedék

A 31 éves Ora házának enteriőrje visszafogott és meleg.

Rita Ora korunk egyik legsikeresebb énekesnője, aki színésznőként és zenei tehetségkutatók zsűritagjaként is bizonyította már rátermettségét – igazi extravagáns szupersztár, aki slágert slágerre halmoz. Egy ilyen nagyszabású személyiséghez az ember valódi, fényűző hodályt képzel el, azonban ez távol áll a valóságtól: a színésznő egy London északi részén, Primrose Hillben található bájos, country-stílusú téglaházban él.

Az 1877-ben épített ingatlan enteriőrje csöppet sem hasonlított a sok celebritásnál látható eposzi méretű, minimalista terekre – tele van hívogató zegzugokkal, és az egész otthont belengi a komfortos, meleg atmoszféra.

“Nem akartam, hogy túl világos és fehér legyen. Sok földszínt szerettem volna”

– mondta az énekesnő.

A ház egykoron a Pán Péter és az Alice Csodaországban könyvek illusztrátora, Arthur Rackham otthona volt, így a kreatív pedigré is megvan. Az enteriőr nagy részét – szintén a sztárvilágban rendhagyó módon – többnyire bolhapiacokon és vásárokon beszerzett használt bútorokkal és kiegészítőkkel népesítették be, valamint Ora a korábbi otthonaiból is magával hozta a bútorait.

Az eklektikus térben pazarul megférnek egymással a modern dizájnremekművek (mint például az Anisse Kermiche vázák vagy a Damien Hirst által festett, falra aggatott gördeszkalapok), valamint a vintage bútorok, dísztárgyak.

A fürdőszobában egy csodálatos, szabadon álló kád szolgáltatja a romantikus atmoszférát – a gepárdos kilépő pedig kis vadságot visz a térbe.

Ha hasonlóan stílusos kádat keresünk, nézzünk körül az M-Acryl webáruházában IDE KATTINTVA.

Ora gardróbjának minimalista berendezése remek kombinációt alkot a színes, flagráns ruhatárral.

A kert mesébe illő, idilli oázis tele fákkal, növényekkel és zsibvásárokról beszerzett szobrokkal és kerti bútorokkal.

Ha modernebb kerti bútorokat keresünk, nézzünk körül a SpaTrend kínálatában IDE KATTINTVA.

Rita Ora otthona kitűnő példa arra, hogy nem muszáj a legújabb trendek jegyében, fényűzően berendezni egy otthont – a régebbi stílusok ugyanolyan jól működnek a modern világban is, és egy ilyen kuckós fészekbe fantasztikus érzés visszatérni egy fárasztó munkanap után.

A képek forrása: Architectural Digest

Fotós: Helen Cathcart

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...