A sztárénekesnő Rita Ora meglepően barátságos londoni otthona igazi menedék

A 31 éves Ora házának enteriőrje visszafogott és meleg.

Rita Ora korunk egyik legsikeresebb énekesnője, aki színésznőként és zenei tehetségkutatók zsűritagjaként is bizonyította már rátermettségét – igazi extravagáns szupersztár, aki slágert slágerre halmoz. Egy ilyen nagyszabású személyiséghez az ember valódi, fényűző hodályt képzel el, azonban ez távol áll a valóságtól: a színésznő egy London északi részén, Primrose Hillben található bájos, country-stílusú téglaházban él.

Az 1877-ben épített ingatlan enteriőrje csöppet sem hasonlított a sok celebritásnál látható eposzi méretű, minimalista terekre – tele van hívogató zegzugokkal, és az egész otthont belengi a komfortos, meleg atmoszféra.

“Nem akartam, hogy túl világos és fehér legyen. Sok földszínt szerettem volna”

– mondta az énekesnő.

A ház egykoron a Pán Péter és az Alice Csodaországban könyvek illusztrátora, Arthur Rackham otthona volt, így a kreatív pedigré is megvan. Az enteriőr nagy részét – szintén a sztárvilágban rendhagyó módon – többnyire bolhapiacokon és vásárokon beszerzett használt bútorokkal és kiegészítőkkel népesítették be, valamint Ora a korábbi otthonaiból is magával hozta a bútorait.

Az eklektikus térben pazarul megférnek egymással a modern dizájnremekművek (mint például az Anisse Kermiche vázák vagy a Damien Hirst által festett, falra aggatott gördeszkalapok), valamint a vintage bútorok, dísztárgyak.

A fürdőszobában egy csodálatos, szabadon álló kád szolgáltatja a romantikus atmoszférát – a gepárdos kilépő pedig kis vadságot visz a térbe.

Ha hasonlóan stílusos kádat keresünk, nézzünk körül az M-Acryl webáruházában IDE KATTINTVA.

Ora gardróbjának minimalista berendezése remek kombinációt alkot a színes, flagráns ruhatárral.

A kert mesébe illő, idilli oázis tele fákkal, növényekkel és zsibvásárokról beszerzett szobrokkal és kerti bútorokkal.

Ha modernebb kerti bútorokat keresünk, nézzünk körül a SpaTrend kínálatában IDE KATTINTVA.

Rita Ora otthona kitűnő példa arra, hogy nem muszáj a legújabb trendek jegyében, fényűzően berendezni egy otthont – a régebbi stílusok ugyanolyan jól működnek a modern világban is, és egy ilyen kuckós fészekbe fantasztikus érzés visszatérni egy fárasztó munkanap után.

A képek forrása: Architectural Digest

Fotós: Helen Cathcart

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...