A sztárénekesnő Rita Ora meglepően barátságos londoni otthona igazi menedék

A 31 éves Ora házának enteriőrje visszafogott és meleg.

Rita Ora korunk egyik legsikeresebb énekesnője, aki színésznőként és zenei tehetségkutatók zsűritagjaként is bizonyította már rátermettségét – igazi extravagáns szupersztár, aki slágert slágerre halmoz. Egy ilyen nagyszabású személyiséghez az ember valódi, fényűző hodályt képzel el, azonban ez távol áll a valóságtól: a színésznő egy London északi részén, Primrose Hillben található bájos, country-stílusú téglaházban él.

Az 1877-ben épített ingatlan enteriőrje csöppet sem hasonlított a sok celebritásnál látható eposzi méretű, minimalista terekre – tele van hívogató zegzugokkal, és az egész otthont belengi a komfortos, meleg atmoszféra.

“Nem akartam, hogy túl világos és fehér legyen. Sok földszínt szerettem volna”

– mondta az énekesnő.

A ház egykoron a Pán Péter és az Alice Csodaországban könyvek illusztrátora, Arthur Rackham otthona volt, így a kreatív pedigré is megvan. Az enteriőr nagy részét – szintén a sztárvilágban rendhagyó módon – többnyire bolhapiacokon és vásárokon beszerzett használt bútorokkal és kiegészítőkkel népesítették be, valamint Ora a korábbi otthonaiból is magával hozta a bútorait.

Az eklektikus térben pazarul megférnek egymással a modern dizájnremekművek (mint például az Anisse Kermiche vázák vagy a Damien Hirst által festett, falra aggatott gördeszkalapok), valamint a vintage bútorok, dísztárgyak.

A fürdőszobában egy csodálatos, szabadon álló kád szolgáltatja a romantikus atmoszférát – a gepárdos kilépő pedig kis vadságot visz a térbe.

Ha hasonlóan stílusos kádat keresünk, nézzünk körül az M-Acryl webáruházában IDE KATTINTVA.

Ora gardróbjának minimalista berendezése remek kombinációt alkot a színes, flagráns ruhatárral.

A kert mesébe illő, idilli oázis tele fákkal, növényekkel és zsibvásárokról beszerzett szobrokkal és kerti bútorokkal.

Ha modernebb kerti bútorokat keresünk, nézzünk körül a SpaTrend kínálatában IDE KATTINTVA.

Rita Ora otthona kitűnő példa arra, hogy nem muszáj a legújabb trendek jegyében, fényűzően berendezni egy otthont – a régebbi stílusok ugyanolyan jól működnek a modern világban is, és egy ilyen kuckós fészekbe fantasztikus érzés visszatérni egy fárasztó munkanap után.

A képek forrása: Architectural Digest

Fotós: Helen Cathcart

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2022. szeptember 07.

Hogyan spórolhatunk a gáz- és villanyszámlán?

Ha gondosan alakítjuk ki otthonunkat, rengeteget lefaraghatunk a rezsiköltségekből. Mostanra már mindenki tisztában van vele, hogy hihetetlen mértékben megnőttek az energiaköltségek –...

2022. június 14.

Így lesz mindig esztétikus az otthonod!

A legtöbben az otthonok egyik legmeghatározóbb anyagát öröknek és elpusztíthatatlannak vélik – pedig a beton is igényli a törődést, felújítást. Ehhez kapunk egy kis segítséget az...

2022. április 14.

Így spórolhatunk rengeteget az otthonunkban a hőszigeteléssel!

Az árak folyamatosan emelkednek a világban – szerencsére sok pénzt megspórolhatunk otthonunkban, ha odafigyelünk egy-két dologra. Senkinek nem újdonság, hogy minden drágul, ráadásul...