Az otthon vagy a nyaraló burkolatának felújítása 1.rész

Egy teljes felújítás során a szakipari munkákon túl szinte mindig a vizes helyiségek, a konyha és a fürdőszoba okozzák a legnagyobb gondot. A burkolatok terén szeretjük, ha a természetes textúrákat meleg hatás, és nagyfokú tartósság övezi, úgy hogy a lerakásuk sem időigényes.

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Egger by IBDesign

A szaniterek és a mosogató szintén kényes kérdés: legyen tartós, antibakteriális, lehessen javítani, és persze jó, ha a dizájn is kedvünkre való. És akkor még a nappali vagy a hálószobák sokoldalú, stílusunkhoz igazítható padlóit meg sem említettük!

Láthatjuk, hogy számos elvárás van otthonunk vagy a családi nyaraló burkolatait és berendezéseit illetően is, viszont nem kell aggódnunk: a mai kortárs termékek már valamennyi elvárásunkat szinte maradéktalanul teljesítik!


Burkolatok

Egy otthonunktól távol eső nyaralóban az lenne az ideális, ha nem kellene odacipelnünk, odarendelnünk több típust, a különböző gyártók termékeit. Hidegburkolat a konyhába vagy a fürdőszoba és a mellékhelyiség tereibe, melegburkolatok a szobákba, esetleg szőnyegpadló vagy laminált padló a nappaliba? A sokféleség ezúttal nem biztos, hogy gyönyörködtet, inkább ellenkezőleg! Túlzott macerával, felesleges ügyintézéssel és szervezéssel jár, és különben is sokkal szebb, ha valamennyi térben egységes, egyöntetű burkolat kap helyet.

Nem csupán a terek tűnnek majd optikailag sokkal tágasabbnak, de a napi takarítás is jóval egyszerűbb és gyorsabb lesz, ha csupán egy féle burkolatot kell tisztítani, ápolni. Különösen, ha az nem is igényel túlzottan nagy tisztogatást, és egyszerűen karbantartható, és még a telepítése is pofon egyszerű…


Létezik ilyen burkolat?

Természetesen!

A mai, újgenerációs vinyl padlókkal akár az egész lakást, az egész nyaralót leburkolhatjuk, nem kell aggódnunk sem a víztől, sem a párától, de még a nehéz bútoroktól, vagy az UV sugárzástól sem! A kényelmünk is maximális lesz, hiszen a vinyl padlók számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek:

gyors, könnyű beszerelés,

  • tartósság
  • vízállóság
  • rendkívül könnyű karbantartás
  • esztétikus, szép, természetes hatású, valamint
  • meleg és csendes felületek.

A Designflooring cég luxus vinyl padlóival megalkotta a természetes anyag esztétikáját és szerkezetét. Akár domború, akár famintázatú, vagy éppen természetes kőhatású, vagy akár kavicsmozaik mintázattal ellátott felületeket is választhatunk.

A Designflooring vinyl padlók könnyen, gyorsan lerakhatók, innovatív hátoldaluknak köszönhetően nincs szükség a klikkes záródásra sem, és ez tényleg megkönnyíti a munkát. A ragasztható, vagy az egyedien, egyszerűen telepíthető klikkes rendszerű megoldásokkal, mint a Palio Click vagy a Palio Core - a nyaraló akár egy hosszú hétvége alatt is felújítható!

Ha azonban mégis a laminált padló mellett döntenénk, és egyedi hálószoba vagy nappali burkolásra vágyunk, akkor az EGGER legújabb, 2018-as kollekció modelljei között érdemes válogatnunk.

Az EGGER ugyanis különösen kedvelt és népszerű az eredeti, egyedi dizájn és a trendkövetők szemében, hiszen ő éppen az a laminált padló gyár, akik képesek a változó lakberendezési trendekhez igazítani padlóikat.

A már korábban is 4 alapvető, különböző stílusra bontott EGGER kollekció az idén tovább bővült, ahol is már helyiségekre bontva, a helyiségek különböző méreteihez is választhatunk padlót. Az EGGER padlói az Uni-fit rendszereknek köszönhetően szintén könnyen és gyorsan lerakhatóak. Ám ezek a padlók nem csupán otthoni, de közületi felhasználásra is alkalmasak lehetnek, a különlegesen hosszú modelleket akár egy vidéki, csinos kis kúria felújításához is használhatjuk.Laminált padlóból ugyan 100%-ig vízállót nem tudunk biztosítani, lévén hogy a laminált padló anyaga 80-90%-ban természetes, préselt fa – azonban nedvesség állót, pára állót már találhatunk az EGGER kollekcióiban. Ezeknek a termékeknek jóval magasabb az ellenállása a vízzel szemben a hagyományos laminált padlókéhoz képest, és 5-ször kisebb duzzadóképességgel bírnak.

Az egyedileg kifejlesztett HDF réteg kifejezetten nagy rostsűrűséggel rendelkezik, így az otthoni felhasználáson túl akár ipari célokra is alkalmassá teheti a termékeket.

Az EGGER trend – és jövőkutatói pedig folyamatosan vizsgálják a trendeket, az új tendenciákat, az emberek és lakókörnyezetük változásait – és folyamatosan ehhez igazítják újabb és újabb kollekcióikat, melyekben mindig hoznak valami merőben újat a számunkra.

És ha már a burkolatok terén meghoztuk a nehéz döntést, akkor érdemes átgondolni, mit válasszunk a fürdőszobába, vagy a konyhába?

A Marmorin, a lengyel, többszörös design-díjas szanitergyár mind a mosdók, mind pedig a mosogatók terén nagyszerű innovációkkal, és rendkívül praktikus méret – és formabeli kialakításokkal segít bennünket nem csupán otthonunk, de nyaralónk felújításában is!

Milyen mosdó illik a nyaralóba?

Következő cikkünkből megtudhatja!

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. július 17.

5 tipikus hiba a csempe vásárlás során: vigyázzunk, ne essünk bele!

Aki még most vállalkozik élete első fürdőszoba felújítására, vagy éppen az első önálló fürdőszoba kialakítása előtt áll, bizony nagyot téved, ha arra gondol, hogy hibázni csak...

2019. június 28.

Szabadon álló kádak

Milyen kádat válasszak? Ha a fürdőszoba kialakításakor egyértelműen letettük a voksunkat a kád mellett, akkor már egy lépéssel előrébb vagyunk, de marad még számos kérdés, amelyet...

2019. június 23.

Fesd feketére!

El tudsz képzelni egy fekete fürdőszobát? Hihetetlen, de tényleg általában fürdő esetében a világos színek ugranak be. Valójában azonban szaniterek tekintetében is elrugaszkodhatunk...