Az otthon vagy a nyaraló burkolatának felújítása 1.rész

Egy teljes felújítás során a szakipari munkákon túl szinte mindig a vizes helyiségek, a konyha és a fürdőszoba okozzák a legnagyobb gondot. A burkolatok terén szeretjük, ha a természetes textúrákat meleg hatás, és nagyfokú tartósság övezi, úgy hogy a lerakásuk sem időigényes.

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Egger by IBDesign

A szaniterek és a mosogató szintén kényes kérdés: legyen tartós, antibakteriális, lehessen javítani, és persze jó, ha a dizájn is kedvünkre való. És akkor még a nappali vagy a hálószobák sokoldalú, stílusunkhoz igazítható padlóit meg sem említettük!

Láthatjuk, hogy számos elvárás van otthonunk vagy a családi nyaraló burkolatait és berendezéseit illetően is, viszont nem kell aggódnunk: a mai kortárs termékek már valamennyi elvárásunkat szinte maradéktalanul teljesítik!


Burkolatok

Egy otthonunktól távol eső nyaralóban az lenne az ideális, ha nem kellene odacipelnünk, odarendelnünk több típust, a különböző gyártók termékeit. Hidegburkolat a konyhába vagy a fürdőszoba és a mellékhelyiség tereibe, melegburkolatok a szobákba, esetleg szőnyegpadló vagy laminált padló a nappaliba? A sokféleség ezúttal nem biztos, hogy gyönyörködtet, inkább ellenkezőleg! Túlzott macerával, felesleges ügyintézéssel és szervezéssel jár, és különben is sokkal szebb, ha valamennyi térben egységes, egyöntetű burkolat kap helyet.

Nem csupán a terek tűnnek majd optikailag sokkal tágasabbnak, de a napi takarítás is jóval egyszerűbb és gyorsabb lesz, ha csupán egy féle burkolatot kell tisztítani, ápolni. Különösen, ha az nem is igényel túlzottan nagy tisztogatást, és egyszerűen karbantartható, és még a telepítése is pofon egyszerű…


Létezik ilyen burkolat?

Természetesen!

A mai, újgenerációs vinyl padlókkal akár az egész lakást, az egész nyaralót leburkolhatjuk, nem kell aggódnunk sem a víztől, sem a párától, de még a nehéz bútoroktól, vagy az UV sugárzástól sem! A kényelmünk is maximális lesz, hiszen a vinyl padlók számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek:

gyors, könnyű beszerelés,

  • tartósság
  • vízállóság
  • rendkívül könnyű karbantartás
  • esztétikus, szép, természetes hatású, valamint
  • meleg és csendes felületek.

A Designflooring cég luxus vinyl padlóival megalkotta a természetes anyag esztétikáját és szerkezetét. Akár domború, akár famintázatú, vagy éppen természetes kőhatású, vagy akár kavicsmozaik mintázattal ellátott felületeket is választhatunk.

A Designflooring vinyl padlók könnyen, gyorsan lerakhatók, innovatív hátoldaluknak köszönhetően nincs szükség a klikkes záródásra sem, és ez tényleg megkönnyíti a munkát. A ragasztható, vagy az egyedien, egyszerűen telepíthető klikkes rendszerű megoldásokkal, mint a Palio Click vagy a Palio Core – a nyaraló akár egy hosszú hétvége alatt is felújítható!

Ha azonban mégis a laminált padló mellett döntenénk, és egyedi hálószoba vagy nappali burkolásra vágyunk, akkor az EGGER legújabb, 2018-as kollekció modelljei között érdemes válogatnunk.

Az EGGER ugyanis különösen kedvelt és népszerű az eredeti, egyedi dizájn és a trendkövetők szemében, hiszen ő éppen az a laminált padló gyár, akik képesek a változó lakberendezési trendekhez igazítani padlóikat.

A már korábban is 4 alapvető, különböző stílusra bontott EGGER kollekció az idén tovább bővült, ahol is már helyiségekre bontva, a helyiségek különböző méreteihez is választhatunk padlót. Az EGGER padlói az Uni-fit rendszereknek köszönhetően szintén könnyen és gyorsan lerakhatóak. Ám ezek a padlók nem csupán otthoni, de közületi felhasználásra is alkalmasak lehetnek, a különlegesen hosszú modelleket akár egy vidéki, csinos kis kúria felújításához is használhatjuk.Laminált padlóból ugyan 100%-ig vízállót nem tudunk biztosítani, lévén hogy a laminált padló anyaga 80-90%-ban természetes, préselt fa – azonban nedvesség állót, pára állót már találhatunk az EGGER kollekcióiban. Ezeknek a termékeknek jóval magasabb az ellenállása a vízzel szemben a hagyományos laminált padlókéhoz képest, és 5-ször kisebb duzzadóképességgel bírnak.

Az egyedileg kifejlesztett HDF réteg kifejezetten nagy rostsűrűséggel rendelkezik, így az otthoni felhasználáson túl akár ipari célokra is alkalmassá teheti a termékeket.

Az EGGER trend – és jövőkutatói pedig folyamatosan vizsgálják a trendeket, az új tendenciákat, az emberek és lakókörnyezetük változásait – és folyamatosan ehhez igazítják újabb és újabb kollekcióikat, melyekben mindig hoznak valami merőben újat a számunkra.

És ha már a burkolatok terén meghoztuk a nehéz döntést, akkor érdemes átgondolni, mit válasszunk a fürdőszobába, vagy a konyhába?

A Marmorin, a lengyel, többszörös design-díjas szanitergyár mind a mosdók, mind pedig a mosogatók terén nagyszerű innovációkkal, és rendkívül praktikus méret – és formabeli kialakításokkal segít bennünket nem csupán otthonunk, de nyaralónk felújításában is!

Milyen mosdó illik a nyaralóba?

Következő cikkünkből megtudhatja!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...