Az új generáció jobb, mint valaha – Visszatért a görgős kabin!

Régen minden jobb volt, hallhatjuk néha a mondatot. Ez természetesen nem igaz; sok minden elromlik az idők folyamán, azonban elképesztő mértékű a fejlődés – mégis akadnak dolgok, amelyekről valamiért az embereknek az évtizedekkel ezelőtti képek ugranak be.

Ilyenek például a görgős zuhanykabinok is. Mit látunk, ha elképzeljük őket? Akadozó, könnyen vízkövesedő otromba termékeket a fürdőszobában?

Sajnos ezzel sokan így vannak – pedig ma már nagyon nem ez a helyzet: ezeket a termékeket rég leváltották a modern kiadásaik, amelyek levetkőzték őseik előnytelen adottságait.

Az európai gyártók újradefiniálták a görgős zuhanykabinokat, és fantasztikus újításokkal rukkoltak elő – sokkal jobb minőségben.

A kilencvenes években jelentek meg a görgős zuhanykabinok, és hatalmas sikert értek el – azonban térhódításuk (mint szinte mindig) azzal járt, hogy elkezdtek tömegesen begyűrűzni a silány ázsiai másolatok. A tendencia mára ott tart, hogy ezek a típusú termékek tucatjával érhetők el.

Persze nem állíthatjuk, hogy ócska minden keleti importtal érkezett görgős zuhanykabin – akadnak köztük elfogadható minőségűek, amelyek erősnek és masszívnak tűnnek, azonban általában nincs hozzájuk megfelelő alkatrész itthon, és továbbra sem elég tartósak.

Közben azonban az Európa élvonalába tartozó gyártók nem lazsáltak, egyre jobb és jobb termékekkel rukkoltak elő – köztük a tökéletesített görgős kabinokkal. Az új generáció tagjai nemcsak precízen és halkan siklanak, de időtállóak és strapabíróak – a minőségre pedig garanciát is vállalnak: a Radaway minden további nélkül 10 éven át gondoskodik a kopó alkatrészek elérhetőségéről és cseréjéről.

És a prémium kategória termékeinek kialakításánál arra is figyeltek, hogy – a silány utánzatokkal szemben – zuhanykabinjaik a légies használhatóság mellett egyszerűen és könnyen tisztíthatóak legyenek.

Ezt úgy oldották meg, hogy a görgők lenti és fenti kialakításúak, az alsó részt pedig kiakaszthatjuk az aluprofilból, így az Easy Clean bevonatú üvegből és az alumíniumból készült sínfelületek néhány mozdulattal, gyorsan takaríthatók.

Alul és felül is duplagörgős a kialakítás – és az új nyitott aluprofil már nem vízgyűjtő kialakítású, így a víz könnyedén kifolyik az alsó profilból, vagyis itt sem rakódnak le szennyeződések. 

Emellett pedig minden modell Easy Clean vízlepergető bevonattal ellátott, így villámgyorsan és könnyen letakaríthatjuk.

Ha görgős kivitelben gondolkozunk, és a legkiválóbb minőséget keressük, a termékpaletta új generációjában, a Prémium Plus családban biztosan megtaláljuk az ideális zuhanykabint ide kattintva!

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...