Az otthon vagy a nyaraló teljes felújítása 2.rész

Egy teljes felújítás során a szakipari munkákon túl szinte mindig a vizes helyiségek, a konyha és a fürdőszoba okozzák a legnagyobb gondot. A burkolatok terén szeretjük, ha a természetes textúrákat meleg hatás, és nagyfokú tartósság övezi, úgy hogy a lerakásuk sem időigényes. A szaniterek és a mosogató szintén kényes kérdés: legyen tartós, antibakteriális, lehessen javítani, és persze jó, ha a dizájn is kedvünkre való. És akkor még a nappali vagy a hálószobák sokoldalú, stílusunkhoz igazítható padlóit meg sem említettük!

A cikket szerkesztette: IBDesign by Marmorin

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a Marmorin mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így konyhai termékeik (mosogató, mosogatótálca) esetében is 12-féle színárnyalat közül választhat, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés, a letisztult formavilág. A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a Marmorin által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

A Marmorin azokról sem feledkezik meg, akiknek a kiváló terméktulajdonságok mellett, vagy még azokat megelőzve is elsősorban a formatervezés, a design, az esztétikai különlegesség a döntő szempont a választásukban. Számukra kínálják az Álom kollekciót, amelynek képviselőit neves formatervezők alkották meg. A kollekció különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megszereztek már különböző megmérettetések során.

„A dizájn része a DNS-ünknek, és a design utáni szeretetünket három generáció óta hordozzuk magunkban. Folyamatosan követjük, mi történik a design világban, de nem csak megfigyelők vagyunk, hanem alkotók is.

Gyártási módszereink folyamatosan fejlődnek, hogy rugalmasabbak és egyediek legyenek. Filozófiánk arra épül, hogy minden a tervezéssel kezdődik. Termékeink  hatással vannak az életminőségre, és minden ember számára rendelkezésre kell állnia, függetlenül az igényeik sokféleségétől. Évekig szép termékeket készítettünk a belső formatervező stúdióban, valamint együttműködünk a legjobb lengyel tervezőkkel, rájöttünk, hogy ezeket a csodálatos teremékeket mindenki számára elérhetővé kell tennünk. Olyan szokatlan és univerzális termékeket hozunk létre, amelyek megkülönböztetnek minket a piaci szereplőktől. Minden lépésünknél arról árulkodik, hogy igenis van új a nap alatt.”

Kapcsolat
3D bemutatóterem
IBDesign by Marmorin

Na, és ha már a burkolatok terén meghoztuk a nehéz döntést, akkor jöhet a konyha vagy a fürdőszoba átalakítása!

A Marmorin, a lengyel, többszörös design-díjas szanitergyár mind a mosdók, mind pedig a mosogatók terén nagyszerű innovációkkal, és rendkívül praktikus méret – és formabeli kialakításokkal segít bennünket mind az  otthonunk, mind a nyaralónk felújításában.

Milyen mosdót tegyünk a nyaralóba?

Ha a nyaralónk kicsi, akkor nem lenne észszerű egy nagy, tágas, öblös mosdót beépíteni. De pont az ilyen esetekre alkotta meg a gyártó a praktikus mini mosdóit, kézmosóit, vagy akár a vágható, egyedi méretre szabható pultos megoldásokat.

Ha pedig kicsivel több helyünk van, és a nyaralónkat is szeretnénk minél szebben, stílusosabban kialakítani, akkor – főleg, ha vízparti nyaralóval rendelkezünk – mit szólnánk stílusosan egy ilyen hajót, kis csónak formájú kis üdítő szépséghez?A Palera mosdó esetében a tervezők megint nem ismertek lehetetlent!

A bájos papírcsónakra emlékeztető mosdókagyló igazán játékos vonalvezetésével, különleges formájával egy valódi műremek! Nem véletlen, hogy már egy balatoni hotel is rendelt ebből a típusból nagyobb tételben. Az Ön balatoni nyaralójának fürdőszobájában is stílusos kiegészítő lehetne.

Ha megvan a mosdó, máris itt van a következő nagy kérdés: milyen mosogatót válasszunk?

Nyár és nyaralás révén – leginkább a higiénia lesz az, ami elengedhetetlen, hiszen a nagy nyári melegben egyébként is gyorsabban megy tönkre minden étel, legyen az zöldség, gyümölcs, vagy hús, hal…Egy jó mosogató első nagyon fontos szempontja a higiénia, melyet ideális esetben már a mosdó anyagával együtt megkapunk. A Marmorin mosogatók esetében a speciális BioCote felület gondoskodik arról, hogy szinte porózusmentes felületén semmilyen piszok, por, szennyeződés ne tapadhasson meg. A Marmorin a BioCote-al együttműködve fejlesztette ki a különleges, ezüst technológiával dúsított adalékanyagot, melyet hozzákeverve a Marmorin mosogatók Magranit (gránitőrlemény) anyagához, a termékek igen ellenállóak lesznek a gombákkal, baktériumokkal és egyéb élősködőkkel szemben. Ezen kívül még az elszíneződés veszélyét, valamint a környezetünk károsítását is megakadályozza – így valóban csupa haszon, különösen nyáron, amikor egyébként is több szennyeződést, csírát viszünk be a friss gyümölcsökkel, zöldségekkel a konyhába.

A Marmorin konyhai termékvonalának leginkább szembeötlő tulajdonsága a kiváló ergonómiai tervezés, mely elengedhetetlen a kényelmes, napi szintű használathoz. Fontos megemlíteni, hogy a Marmorin mosogatótálcák 12 féle színárnyalatban készülnek, melyek közt egyedi, extra színek is megtalálhatók.Mindezeken túl, valamennyi termékre jellemző a letisztult formavilág, a szép, egyszerű, olykor egészen egyedi vonalvezetés. Mi kellhet még egy ideális nyaralóba? Már csak a megfelelő bútorok, lakástextíliák, egy jó zuhanyzó – és kész is!


Várjuk szeretettel az IBD minta bemutatótermében a cikkben ajánlott termékekkel. A mellettünk lévő partnerüzleteinkben pedig a többi, egyéb berendezést és bútorokat is beszerezheti!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...