A stresszmentes lakásfelújítás titka egyszerűbb, mint gondolnád

A lakásfelújítás mindig nagyon izgalmas, és csodálatos látni, ahogy a végén otthonunk tényleg olyanná válik, mint amilyennek megálmodtuk. Ilyenkor arra gondolunk: megérte belevágni. A lakásfelújítás azonban hatalmas lelki és anyagi teherrel jár. Főleg, ha nem tudjuk, hogyan fogjunk hozzá. Szerencsére ehhez könnyen kapunk segítséget – ingyen!

A cikket szerkesztette: Mapei Kft.

„A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!”

A termékeinkkel készített burkolatokat, kivitelezést csak egyszer kell elkészíteni, és nem kell aggódnia a reklamációs problémák miatt. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan és gondmentesen élvezhesse. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedett lesz, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt. 

Ki szereti a reklamációkat, a költséges javítást, a felfordulást okozó visszabontást, az elvesztegetett időt?

Mindazt a felesleges energia-, pénz- és időráfordítást, ami elkerülhető, ha már első alkalommal Mapei segédanyagok kerülnek felhasználásra? 
Sok esetben sajnos a megrendelők nincsenek tisztában annak a jelentőségével, hogy milyen döntő szerepet játszik a megfelelő minőségű anyagok használata burkolata, az elkészült felület tartóssága, élettartama szempontjából, és csak azután ismerik fel ennek fontosságát, amikor már megtörtént a baj.

Válassza Ön is otthona felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait!

Kapcsolat
Mapei Kft.

Lehetetlen küldetésnek tűnik: hogyan kezdjünk neki a felújításnak? Mi legyen az első lépés – aztán hogyan haladjunk? Milyen szakemberekre lesz szükségünk, hogy kivitelezzük elképzeléseinket? Milyen anyagok szükségesek – és mennyibe fog ez kerülni nekünk? Ha pedig megvannak a megfelelő anyagok és szakemberek, hogyan tudjuk összehangolni, kézben tartani a munkavégzést?

Egyáltalán: lehetséges ez?

Igen. Megvalósítható.

De ha nem készülünk fel rá, akkor pénznyelő, hajtépős tortúrává válhat a folyamat, amely testileg és lelkileg is kikészíthet minket. Ha el akarjuk kerülni az idegeskedést, nem tervezünk kidobni az ablakon feleslegesen egy rakás pénzt, és szeretnénk megspórolni egyik legértékesebb kincsünket, az időnket, akkor most már nincs nehéz dolgunk:

csak néhány alapvető szabályra kell odafigyelnünk.

Például a helyes sorrend esszenciális – ha ez nincs meg, akkor lényegében szabotáltuk a lakásfelújítást, és sokkal nehezebbé, hosszabbá és drágábbá válik a folyamat.

A jól megválasztott szakemberek nélkül pedig lehetetlen vállalkozás a felújítás – és arra is oda kell figyelnünk, ne akadályozzák, hanem segítsék egymást.

  • Mi ennek a trükkje? 
  • Hogyan oldhatjuk meg – van erre valamilyen titkos recept? 
  • Mit csinálna ilyenkor egy profi szakember? 
  • Mik az elengedhetetlen lépések, amelyek nélkül esélytelen a siker?

Most viszont ezekre a kérdésekre – és még sok másra – választ kapunk a Mapei részletes és ami a legfontosabb, INGYENES Lakásfelújítás lépésről lépésre című elektromos kiadványából.

Az e-könyvben javasolt, észszerű sorrend mellett rengeteg, hiánypótló tanácsot is kapunk, ami biztosan segítségünkre lesz, hogy időt és pénzt spórolhassunk – és ne őszüljünk bele a felújításba.

A kiadványt IDE KATTINTVA szerezhetjük be INGYENESEN.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...