A stresszmentes lakásfelújítás titka egyszerűbb, mint gondolnád

A lakásfelújítás mindig nagyon izgalmas, és csodálatos látni, ahogy a végén otthonunk tényleg olyanná válik, mint amilyennek megálmodtuk. Ilyenkor arra gondolunk: megérte belevágni. A lakásfelújítás azonban hatalmas lelki és anyagi teherrel jár. Főleg, ha nem tudjuk, hogyan fogjunk hozzá. Szerencsére ehhez könnyen kapunk segítséget – ingyen!

A cikket szerkesztette: Mapei Kft.

„A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!”

A termékeinkkel készített burkolatokat, kivitelezést csak egyszer kell elkészíteni, és nem kell aggódnia a reklamációs problémák miatt. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan és gondmentesen élvezhesse. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedett lesz, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt. 

Ki szereti a reklamációkat, a költséges javítást, a felfordulást okozó visszabontást, az elvesztegetett időt?

Mindazt a felesleges energia-, pénz- és időráfordítást, ami elkerülhető, ha már első alkalommal Mapei segédanyagok kerülnek felhasználásra? 
Sok esetben sajnos a megrendelők nincsenek tisztában annak a jelentőségével, hogy milyen döntő szerepet játszik a megfelelő minőségű anyagok használata burkolata, az elkészült felület tartóssága, élettartama szempontjából, és csak azután ismerik fel ennek fontosságát, amikor már megtörtént a baj.

Válassza Ön is otthona felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait!

Kapcsolat
Mapei Kft.

Lehetetlen küldetésnek tűnik: hogyan kezdjünk neki a felújításnak? Mi legyen az első lépés – aztán hogyan haladjunk? Milyen szakemberekre lesz szükségünk, hogy kivitelezzük elképzeléseinket? Milyen anyagok szükségesek – és mennyibe fog ez kerülni nekünk? Ha pedig megvannak a megfelelő anyagok és szakemberek, hogyan tudjuk összehangolni, kézben tartani a munkavégzést?

Egyáltalán: lehetséges ez?

Igen. Megvalósítható.

De ha nem készülünk fel rá, akkor pénznyelő, hajtépős tortúrává válhat a folyamat, amely testileg és lelkileg is kikészíthet minket. Ha el akarjuk kerülni az idegeskedést, nem tervezünk kidobni az ablakon feleslegesen egy rakás pénzt, és szeretnénk megspórolni egyik legértékesebb kincsünket, az időnket, akkor most már nincs nehéz dolgunk:

csak néhány alapvető szabályra kell odafigyelnünk.

Például a helyes sorrend esszenciális – ha ez nincs meg, akkor lényegében szabotáltuk a lakásfelújítást, és sokkal nehezebbé, hosszabbá és drágábbá válik a folyamat.

A jól megválasztott szakemberek nélkül pedig lehetetlen vállalkozás a felújítás – és arra is oda kell figyelnünk, ne akadályozzák, hanem segítsék egymást.

  • Mi ennek a trükkje? 
  • Hogyan oldhatjuk meg – van erre valamilyen titkos recept? 
  • Mit csinálna ilyenkor egy profi szakember? 
  • Mik az elengedhetetlen lépések, amelyek nélkül esélytelen a siker?

Most viszont ezekre a kérdésekre – és még sok másra – választ kapunk a Mapei részletes és ami a legfontosabb, INGYENES Lakásfelújítás lépésről lépésre című elektromos kiadványából.

Az e-könyvben javasolt, észszerű sorrend mellett rengeteg, hiánypótló tanácsot is kapunk, ami biztosan segítségünkre lesz, hogy időt és pénzt spórolhassunk – és ne őszüljünk bele a felújításba.

A kiadványt IDE KATTINTVA szerezhetjük be INGYENESEN.

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...