A LÁMPACSALÁD, AMIVEL BERENDEZHETI AZ EGÉSZ LAKÁSÁT

Amikor lakásunkba a lámpákat tervezzük, szeretnénk, ha egységes stílus uralkodna mindenütt, ugyanakkor mindenhol a megfelelő fényt adnák. Bemutatjuk a lámpacsaládot, amivel akár az egész lakását berendezheti.

A cikket szerkesztette: EGLO Lux Kft.

A mai rohanó, felgyorsult világunkban a különböző megatrendek hatásaival számolva (pl. globalizáció, urbanizáció) valamint, hogy emellett egyszerre kell helytállnunk otthon és a munkahelyünkön, egyre fontosabbá válik, hogy olyan helyen dolgozzunk és éljünk, ahol jól érezzük magunkat. A relaxáció fontos eszköze pedig a fény. A világítás minősége, erőssége, színe hatással van szervezetünkre, hangulatunkra, viselkedésünkre, figyelmünk intenzitására, valamint számos alternatív gyógyító terápia eszköze is. Manapság számos lehetőség nyílik a lakás, a munkahely stílusához harmonizáló világítás megtervezésére, kialakítására, illetve az ehhez megfelelő lámpák, fényforrások kiválasztására, beszerzésére.

Az EGLO LUX Kft. legfőbb célja a vásárlói igények maximális kielégítése és egy olyan széleskörű lámpa- és fényforrásválaszték kialakítása, ahol mindenki megtalálja az egyéniségének, ízlésének, pénztárcájának megfelelő és a mai trendeket követő lakásbelső kialakításához szükséges termékeket. A cég történelmi múltja 1969-re nyúlik vissza, amikor Ludwig Obwieser Ausztriában megnyitotta az első villamossági szaküzletet EGLO Leuchten néven. 1986-ban megalapították az első leányvállalaltot Németországban és egyre népszerűbbé váltak az EGLO termékek az európai piacon. Mára már 60 leányvállalat dolgozik a konszernen belül és több mint 132 országban vannak jelen, nemcsak Európában, hanem Kínában, Indiában, Amerikában is. Az EGLO LUX Kft. – mint az EGLO egyik leányvállalata- 1992-ben kezdte el a működését Dunakeszin, és röviddel ezután felépült az EGLO gyár Pásztón, ahol mára már 12 ezer darab lámpa gyártása történik naponta. A kereskedelmi központ és az EGLO LÁMPA SZAKÜZLET Dunakeszin található, ahol az EGLO termékkínálat túlnyomó része nemcsak megtekinthető, de ott és az országos SHOP in SHOP partnerüzleteinkben meg is megvásárolható.

Az EGLO márka sikere abban áll, hogy gyorsan reagál és érzékeny a világ vezető lakberendezés és design trendjeinek a változására, valamint a termékeket, termékcsaládokat a vevői igények és visszajelzések alapján – 90%-os saját fejlesztéssel – tervezi és alakítja ki. Vezető szerepét többek között a magas szintű minőség (5 év jótállás LED panelekre), megbízhatóság és a kiváló kültéri, beltéri és fényforrás termékválaszték garantálja. A Vintage, rusztikus, antik stílusú lámpák éppúgy megtalálhatóak nálunk, mint a skandináv, klasszikus stílus és a modern/ minimalista, praktikusságra törekvő stílust képviselő termékek.

Az EGLO piacformáló vállalkozásként mindig törekszik a folyamatos megújulásra, mivel a termékek működtetéséhez a legmodernebb technológiákat használja fel pl. energiahatékony led fényforrás, bluetooth vezérlés, lépcsőzetes fényerő szabályozás (dimmelés), távirányítós funkció, illetve a legújabb Z-generációs lámpacsalád, az okoslámpa applikáció, az „EGLO connect” .

Az EGLO LUX-nál mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket, árban, minőségben és stílusban, ezt az üzenetet a cég szlogenje „világos”-an közvetíti is:

my light my style – az én lámpám az én stílusom

Nézzenek be hozzánk!

EGLO Lux Kft.

A KÜLÖNLEGES FRANIA

A lakberendezők szeretnek játszani a fénnyel, szeretik a lámpákat a fókuszba helyezni, és kifejezetten keresik az innovatív megoldásokat: a különleges íveket, a megkapó formákat, vagy az extrém anyagból készült lámpákat, melyek köré építik (vagy éppen hozzásimítják) az enteriőrt. Vannak lámpák, melyek ezért készülnek. Mások pedig éppen azért, hogy ne megváltoztatni akarják a teret, hanem belesimulva végezni a dolgukat.

Képzelje el, hogy az a feladata, hogy tervezzen egy olyan lámpát, amelyik ideális a hálószobában, hiszen éppen olyan, és annyi fényt ad, amit elvár tőle, és illjen minden stílusú bútorhoz: nem vonja el róluk a figyelmet, és nem nyomja el őket a szépségével. Már ez is nehéz feladat, de mi történik akkor, ha azt is kérik, hogy úgy tervezze meg ezt a lámpát, hogy ne csak a hálóban, hanem a nappaliban, és a fürdőben is megállja a helyét.

A FRANIA éppen ezért az egyik legkülönlegesebb lámpánk, mert így terveztük. A FRANIA nem akar feltűnő lenni, benne nincsenek különleges megoldások, nincs különleges színe, és nem is különleges anyagból készült. A FRANIA attól tökéletes, hogy egyszerű, attól, hogy a többféle megjelenése miatt mindenhol megállja a helyét, és azért, mert eldöntheti, hogy végletekig elegáns, vagy megkapóan csillogó legyen-e.

Kattintson ide, ismerje meg az EGLO FRANIA lámpákat!

 

 

A SOKOLDALÚ FRANIA

Az EGLO FRANIA fali-mennyezeti lámpában LED adja a fényt, így energiatakarékos. A beépített LED miatt szép, egyenletes a fénye. 5 év jótállást adunk rá (kivéve a 22 cm-es lámpákra, melyekre a jótállás 2 év).

4 féle méretben (22 cm-43 cm), 4 féle fényerővel (900 lumen–3900 lumen) kapható, hogy a legkisebb helyiségtől a legnagyobbig bármelyikben megfelelő fényt adjon.

IP44-es változat is kapható, hogy fürdőben, illetve kültéri teraszokon, folyosókon is felszerelhető legyen.

A manapság leginkább kedvelt kerek és négyszögletes forma, illetve kétféle búra, az egyszerű fehér vagy a csillogós közül választhatunk.

Különleges ívek, látványos formavilág

 

Az EGLO FRANIA lámpákkal kiválthatja az esetleg megunt „ufo” lámpáit, de betervezheti újonnan épülő vagy felújított lakásába, házába is. A kedvező ára és fenntartása miatt akár lépcsőházi világításnak is javasoljuk.

Olvasson többet az EGLO FRANIA lámpákról weboldalunkon!

 

Ha szeretné élőben, működés közben is megnézni a FRANIA lámpákat, keresse fel valamelyik szakkereskedő partnerünket.

Kereskedőink listáját itt találja!

2020. szeptember 14.

Sarah Jessica Parker New York-i álomlakása egyszerűen tökéletes!

Sarah Jessica Parker – bár számos filmben szerepelt – a Szex és New York (Sex and the City) sorozattal és Carrie Bradshaw karakterével került igazán reflektorfénybe. A színésznő...

2020. szeptember 14.

Csodálatos svéd ház a vintage és a fa jegyében

Sokaknak a fáról régies, idejétmúlt otthonok jutnak eszükbe, pedig – ahogy Style & Draw pályázatunk is mutatta – még mindig az egyik legfantasztikusabb anyag, amivel dolgozhatunk...

2020. augusztus 12.

Akár te is kibérelheted ezt a gyönyörű rusztikus nyaralót a svéd szigeten!

Svédország gyönyörű hely – nem csak a városi élet szerelmeseinek. A svéd nagyvárosok tele vannak fantasztikus épületekkel – de hatalmas zöld parkokkal is, ráadásul...