A LÁMPACSALÁD, AMIVEL BERENDEZHETI AZ EGÉSZ LAKÁSÁT

Amikor lakásunkba a lámpákat tervezzük, szeretnénk, ha egységes stílus uralkodna mindenütt, ugyanakkor mindenhol a megfelelő fényt adnák. Bemutatjuk a lámpacsaládot, amivel akár az egész lakását berendezheti.

A cikket szerkesztette: EGLO Lux Kft.

A mai rohanó, felgyorsult világunkban a különböző megatrendek hatásaival számolva (pl. globalizáció, urbanizáció) valamint, hogy emellett egyszerre kell helytállnunk otthon és a munkahelyünkön, egyre fontosabbá válik, hogy olyan helyen dolgozzunk és éljünk, ahol jól érezzük magunkat. A relaxáció fontos eszköze pedig a fény. A világítás minősége, erőssége, színe hatással van szervezetünkre, hangulatunkra, viselkedésünkre, figyelmünk intenzitására, valamint számos alternatív gyógyító terápia eszköze is. Manapság számos lehetőség nyílik a lakás, a munkahely stílusához harmonizáló világítás megtervezésére, kialakítására, illetve az ehhez megfelelő lámpák, fényforrások kiválasztására, beszerzésére.

Az EGLO LUX Kft. legfőbb célja a vásárlói igények maximális kielégítése és egy olyan széleskörű lámpa- és fényforrásválaszték kialakítása, ahol mindenki megtalálja az egyéniségének, ízlésének, pénztárcájának megfelelő és a mai trendeket követő lakásbelső kialakításához szükséges termékeket. A cég történelmi múltja 1969-re nyúlik vissza, amikor Ludwig Obwieser Ausztriában megnyitotta az első villamossági szaküzletet EGLO Leuchten néven. 1986-ban megalapították az első leányvállalaltot Németországban és egyre népszerűbbé váltak az EGLO termékek az európai piacon. Mára már 60 leányvállalat dolgozik a konszernen belül és több mint 132 országban vannak jelen, nemcsak Európában, hanem Kínában, Indiában, Amerikában is. Az EGLO LUX Kft. – mint az EGLO egyik leányvállalata- 1992-ben kezdte el a működését Dunakeszin, és röviddel ezután felépült az EGLO gyár Pásztón, ahol mára már 12 ezer darab lámpa gyártása történik naponta. A kereskedelmi központ és az EGLO LÁMPA SZAKÜZLET Dunakeszin található, ahol az EGLO termékkínálat túlnyomó része nemcsak megtekinthető, de ott és az országos SHOP in SHOP partnerüzleteinkben (www.egloshop.hu/eglo-shop-in-shop) meg is megvásárolható.

Az EGLO márka sikere abban áll, hogy gyorsan reagál és érzékeny a világ vezető lakberendezés és design trendjeinek a változására, valamint a termékeket, termékcsaládokat a vevői igények és visszajelzések alapján – 90%-os saját fejlesztéssel – tervezi és alakítja ki. Vezető szerepét többek között a magas szintű minőség (5 év jótállás LED panelekre), megbízhatóság és a kiváló kültéri, beltéri és fényforrás termékválaszték garantálja. A Vintage, rusztikus, antik stílusú lámpák éppúgy megtalálhatóak nálunk, mint a skandináv, klasszikus stílus és a modern/ minimalista, praktikusságra törekvő stílust képviselő termékek.

Az EGLO piacformáló vállalkozásként mindig törekszik a folyamatos megújulásra, mivel a termékek működtetéséhez a legmodernebb technológiákat használja fel pl. energiahatékony led fényforrás, bluetooth vezérlés, lépcsőzetes fényerő szabályozás (dimmelés), távirányítós funkció, illetve a legújabb Z-generációs lámpacsalád, az okoslámpa applikáció, az „EGLO connect”: www.egloshop.hu/blog-6/eglo-connect-a-feny-ahogy-te-akarod .

Az EGLO LUX-nál mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket, árban, minőségben és stílusban, ezt az üzenetet a cég szlogenje „világos”-an közvetíti is:

my light my style – az én lámpám az én stílusom

Nézzenek be hozzánk!

EGLO Lux Kft.

A KÜLÖNLEGES FRANIA

A lakberendezők szeretnek játszani a fénnyel, szeretik a lámpákat a fókuszba helyezni, és kifejezetten keresik az innovatív megoldásokat: a különleges íveket, a megkapó formákat, vagy az extrém anyagból készült lámpákat, melyek köré építik (vagy éppen hozzásimítják) az enteriőrt. Vannak lámpák, melyek ezért készülnek. Mások pedig éppen azért, hogy ne megváltoztatni akarják a teret, hanem belesimulva végezni a dolgukat.

Képzelje el, hogy az a feladata, hogy tervezzen egy olyan lámpát, amelyik ideális a hálószobában, hiszen éppen olyan, és annyi fényt ad, amit elvár tőle, és illjen minden stílusú bútorhoz: nem vonja el róluk a figyelmet, és nem nyomja el őket a szépségével. Már ez is nehéz feladat, de mi történik akkor, ha azt is kérik, hogy úgy tervezze meg ezt a lámpát, hogy ne csak a hálóban, hanem a nappaliban, és a fürdőben is megállja a helyét.

A FRANIA éppen ezért az egyik legkülönlegesebb lámpánk, mert így terveztük. A FRANIA nem akar feltűnő lenni, benne nincsenek különleges megoldások, nincs különleges színe, és nem is különleges anyagból készült. A FRANIA attól tökéletes, hogy egyszerű, attól, hogy a többféle megjelenése miatt mindenhol megállja a helyét, és azért, mert eldöntheti, hogy végletekig elegáns, vagy megkapóan csillogó legyen-e.

Kattintson ide, ismerje meg az EGLO FRANIA lámpákat!

 

 

A SOKOLDALÚ FRANIA

Az EGLO FRANIA fali-mennyezeti lámpában LED adja a fényt, így energiatakarékos. A beépített LED miatt szép, egyenletes a fénye. 5 év jótállást adunk rá (kivéve a 22 cm-es lámpákra, melyekre a jótállás 2 év).

4 féle méretben (22 cm-43 cm), 4 féle fényerővel (900 lumen–3900 lumen) kapható, hogy a legkisebb helyiségtől a legnagyobbig bármelyikben megfelelő fényt adjon.

IP44-es változat is kapható, hogy fürdőben, illetve kültéri teraszokon, folyosókon is felszerelhető legyen.

A manapság leginkább kedvelt kerek és négyszögletes forma, illetve kétféle búra, az egyszerű fehér vagy a csillogós közül választhatunk.

Különleges ívek, látványos formavilág

 

Az EGLO FRANIA lámpákkal kiválthatja az esetleg megunt „ufo” lámpáit, de betervezheti újonnan épülő vagy felújított lakásába, házába is. A kedvező ára és fenntartása miatt akár lépcsőházi világításnak is javasoljuk.

Olvasson többet az EGLO FRANIA lámpákról weboldalunkon!

 

Ha szeretné élőben, működés közben is megnézni a FRANIA lámpákat, keresse fel valamelyik szakkereskedő partnerünket.

Kereskedőink listáját itt találja!

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. április 21.

Vonzó formák a lakberendezésben

A vonzó, íves, gömbölyű formájú bútorok és kiegészítők jellegükből adódóan vonzzák a szemet: amennyiben túl sok kerül belőlük egy térbe, hiányzik az igazi fókuszpont és...

2019. április 20.

Kevés helyünk van? Rendezzük be ezzel a módszerrel!

A kis lakások berendezése nem egyszerű: ha egy picit nem figyelünk oda, és egy bútorral vagy kiegészítővel többet helyezünk el a kelleténél, máris zsúfolt lesz a végeredmény.

2019. április 18.

Egyenesek az otthonunkban

A határozott egyenesek nem csak az építészetben, hanem a lakberendezésben is jelen vannak. Fontos azonban, hogy otthonunkban is megfelelően alkalmazzuk őket. Erre ad példát a minimalizmus,...