A hőszivattyúk előnyeiről

Sokan hallottak a levegős hőszivattyúkról, de nem tudják hova tenni, hazánkban az előnyök csak most kezdenek betörni a köztudatba. Mi megosztjuk Önnel a három legfőbb szempontot, hogy miért érdemes most váltani, illetve mikre is képesek ezek a rendszerek.

 

Gyors és egyszerű telepítés

Minden gázzal fűtő háztartásnak az EU-s rendeletnek eleget téve előbb-utóbb át kell térnie kondenzációs kazánra, ami együtt jár a kémény átalakításával. Az átépítés hatalmas költsége és a több hónapig tartó adminisztráció több mint aggasztó. A hőszivattyús rendszerek kiépítéséhez nem kellenek engedélyek, beszerelése gyors és kényelmes, még kedvezőbb áramtarifát is igényelhetünk a rendszer működéséhez.

Szinte láthatatlan kültéri egység

 

Javítja a benti levegő minőségét

Otthonunk benti levegőjének gyenge minőségéhez sokan hozzászoknak, megtanulnak együtt élni a fejfájással, légúti panaszokkal, allergiával, rossz közérzettel. A levegős hőszivattyús beltéri egységek többlépcsős szűrőrendszerrel vannak ellátva, ezzel drasztikusan csökkentve a levegőben a port, baktériumokat, pollent és egyéb emberi szervezetre káros részecskéket.

Szűrőrendszer

 

Kedvező áramtarifa

Amennyiben hőszivattyús rendszert telepít otthonába, kedvező áramtarifát igényelhet a rendszer működéséhez. A közel 23 Ft/kWh áramdíjnak és a készülék kedvező SCOP értékének köszönhetően, a fűtési rendszere kimagasló energiatakarékosságot eredményez egyéb megoldásokhoz hasonlítva.

Üzemeltetési költségek tekintetében a Budatech Kft. által telepített hőszivattyús rendszerek minden esetben (családi házaknál és társasházaknál is) 50-75%-os megtakarítást eredményeztek a gázüzemű fűtési rendszerekhez viszonyítottan.

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...

2022. november 21.

A hollywoodi sztárszínésznő, Hilary Swank otthona igazi téli csodavilág – tele kutyákkal

Az Oscar-díjas Hilary Swank családi otthona sokkal barátságosabb, mint a legtöbb sztárvilla – és bővelkedik a menhelyi kutyusokban. A 48 éves Hilary Swank harminc éve kezdte a...

2022. október 19.

Most elképesztő kedvezménnyel szerezheted be álomjakuzzidat!

A SpaTrend energiatakarékos jakuzzijaival rengeteget spórolhatunk – különösen most a Black Friday Early Bird akció keretében! A rendszeres masszázsmedence-használat kiváló...