Whirlpool SPACE400 – A kiemelkedő szaktudás és a technológia találkozása egy új dimenzióban

2017. december – A Whirlpool büszke arra, hogy a cég története során időről időre újraformálta a berendezések világát, és most ismét ezt teszi – mégpedig szó szerint. Az új SPACE400 hűtő-fagyasztó piacra dobásával a Whirlpool egy példa nélküli megoldást kínál azok számára, akik maximális kapacitást várnak el a beépített készüléktől, mivel az exkluzív 70 cm széles típus hatalmas, 400 literes kapacitással rendelkezik. Ez a normál hűtőkhöz képest 40%-kal nagyobb teret jelent1, olyan szélesség mellett, amely gyakorlatilag minden konyhában megtalálja a helyét.

Minden a helyére kerül

A SPACE400 egy sor innovatív tárolási megoldást kínál, amelyek segítségével könnyedén rendet tarthat a hűtőben, és jól áttekintheti a benne lévő ételeket: A beépített üvegtartó polc lehetővé teszi az üvegek vízszintes tárolását, így azok jól láthatók és könnyen elérhetők, ugyanakkor a megemelt üvegnyaknak köszönhetően az ital nem ömlik ki. A helytakarékos kialakításnak köszönhetően a polc kétszeres méretre állítva normál polcként is használható. Ugyanakkor a kisebb dolgok is egyszerűen tárolhatók az erre szolgáló, könnyen hozzáférhető kettős fiókban. A SPACE400 extra széles zöldségtároló fiókkal is rendelkezik, amely 20%-kal nagyobb helyet biztosít a gyümölcsök és zöldségek számára2 . A teleszkópos síneknek köszönhetően a fiók teljesen kihúzható a könnyű pakolás érdekében.

Forrás: Whirlpool

Továbbfejlesztett csúcstechnológiák

A készülék nem csak kivételesen nagy kapacitással rendelkezik, de kivételesen hosszú ideig biztosítja az ételek frissen maradását: A 6. ÉrzékTM technológiával a Whirlpool olyan intelligens, innovatív technológiát kínál, amelynek segítségével a hűtő könnyebben használható és kiváló teljesítményt nyújt. A SPACE400-nál a 6. ÉrzékTM FreshControl technológia optimális hőmérsékletet és páratartalmat biztosít az ételek tárolásához, ezáltal az ételek kétszer annyi ideig maradnak frissek3 .

6. ÉrzékTM FreshControl technológia

Az innovatív 6. ÉrzékTM érzékelők segítségével, amelyek folyamatosan mérik a hőmérsékletet és a páratartalmat, a 6. ÉrzékTM FreshControl fejlett szabályozással biztosítja a tárolási feltételeket a hűtő belsejének minden részében, hogy az ételek kétszer hosszabb ideig frissen maradjanak.

6. ÉrzékTM FreezeControl technológia


Az intelligens 6. ÉrzékTM technológia a fagyasztó részben minimálisra csökkenti a hőmérsékletingadozást. Ezzel kevésbé alakulnak ki a fagyasztási miatti kiszáradási foltok, így az étel felolvasztás után is megőrzi friss zamatát.

StopFrostA leolvasztás is intelligensebb, és mindössze egy percet vesz igénybe az exkluzív StopFrost tálcának köszönhetően, amely összegyűjti a jeget a fagyasztóban. A tálca könnyen megtisztítható a csap alatt. A StopFrost a fiókokban is csökkenti a jegesedést, így az ételen nem jelenik meg a dér.

Formatervezés tökéletesen – minden részletében

A kiváló szaktudás és a technológia időtálló design megoldásokkal párosul, amelyek minden konyhát még szebbé varázsolnak. A kristály csillogású fiókoktól a rozsdamentes acél felületeken át a prémium LED világításig a SPACE400 megjelenése minden nézőpontból, minden pillantásnál, minden érintésnél és minden használat során káprázatos. A modern kialakítású, érintőgombos kezelőlap nagyszerűen ötvözi a szemet gyönyörködtető megjelenést és az intuitív mindennapi használatot.

Egyedülálló méretével és kapacitásával, innovatív helykihasználó megoldásaival és a legmodernebb technológiákkal az új Whirlpool SPACE400 új dimenziót nyit a beépített készülékek választékában. 

A Whirlpool Corporation vállalatról:

A Whirlpool Corporation (NYSE: WHR) a világ első számú háztartási nagygép gyártója. Éves árbevétele mintegy 21 milliárd dollár, 93 000 főt foglalkoztat, és világszerte 70 gyártási és technológiai kutatási központtal rendelkezik a 2016-es adatok szerint. A cég Whirlpool, KitchenAid, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht, Jenn-Air, Indesit, Hotpoint és más ismert márkákat forgalmaz csaknem a világ összes országában. Európában, Közel-Keleten és Afrikában mintegy 24 000 alkalmazottat foglalkoztat, több mint 30 európai országban értékesíti termékeit és nyolc országban rendelkezik gyártólétesítménnyel. A Whirlpool EMEA a Whirlpool Corporation leányvállalata. A Whirlpool Corp. Európai Irányítási Központja Peroban, Olaszországban működik. További információk a WhirlpoolCorp.com honlapon olvashatók vagy kövessen minket a twitteren: @WhirlpoolCorp.


1 A normál 55 cm-es hűtő-fagyasztóhoz képest.

2 A normál hűtő-fagyasztó 55 cm-es normál zöldségtároló fiókjához képest.

3 A teljes no-frost 70 cm-es felülre szerelhető szabadonálló Whirlpool hűtőhöz képest.

4 A teljes no-frost 70 cm-es felülre szerelhető szabadonálló Whirlpool hűtőhöz képest.

 

2021. december 16.

Mivel dobd fel a karácsonyi ünneplést?

Ha kicsit többre vágyunk a megszokott, mindenhol látható karácsonyi díszeknél, érdemes saját, rendhagyó dekorációval készülni az ünneplésre. Miért nem próbálunk ki ilyenkor valami...

2021. november 17.

Szauna tippek kezdőknek és haladóknak

Az északiak tudják a boldogság és az egészséges élet titkát – hiába a hideg és a ború, mégis a legboldogabb népek közé tartoznak. Ennek természetesen több különféle oka is...

2021. október 22.

Nyerj 500 000 forintot, és emeld új szintre otthonodat!

Hogyan turbóznánk fel otthonunkat félmillió forintból? Ennyi pénzből rengeteg otthoni fejlesztést megvalósíthatunk, hogy tényleg olyan legyen életterünk, mint amilyennek megálmodtuk...