Whirlpool az EuroCucina 2016 kiállításon

A Whirlpool Corporation, a világ első számú háztartási nagygépgyártója az EuroCucina 2016 kiállításon bemutatta a KitchenAid, Whirlpool, Hotpoint és Indesit márkák termékinnovációit, inspiráló elemeit és legújabb formatervezési megoldásait.

Partnerünk, a Whirlpool Corporation négy márka formatervezési és termék innovációit mutatta be az EuroCucina 2016 kiállításon!  A Whirlpool Corporation, a világ első számú háztartási nagygépgyártója az EuroCucina 2016 kiállításon bemutatta a KitchenAid, Whirlpool, Hotpoint és Indesit márkák termékinnovációit, inspiráló elemeit és legújabb formatervezési megoldásait. A 2015-ös rekordév után, amely minden idők legmagasabb bevételét és profitját eredményezte, a Whirlpool Corporation nagy várakozásokkal néz a 2016-os új kihívásokra és lehetőségekre. A vállalat most készíti elő a talajt a célzott újítások megvalósításához, amihez a vásárlói szegmens teljes spektrumát lefedő, egymást tökéletesen kiegészítő márkák győztes választékát kínálja.


A Whirlpool stand az EuroCucina kiállításon körülbelül 1 700 négyzetméter lakóteret mutatott be, amelyben a vásárlók valódi tapasztalatokat szerezhettek a termékekről és azok mindennapi életben való különböző felhasználásáról. További érdekesség az EuroCucina kiállításon látható Whirlpool Corporation standon a Whirlpool „Jövő interaktív konyhája” bemutató, amelyet már korábban, 2016. januárjában bemutattak a CES kiállításon, ahol díjat is nyert. A jövő konyhája modell bemutatja az összekapcsolt háztartási berendezések terén kifejlesztett legújabb innovációkat.

Whirlpool – Érezd a különbséget!

A Whirlpool „Jövő interaktív konyhája” koncepciója egy intelligens konyhában zajló mindennapi életet szimulál. Azt mutatja be, hogy hogyan működik a konyha, mint a főzés és az információszerzés központja. Az EuroCucina kiállításon mutatták be az új SmartCook indukciós főzőlap termékcsaládot, amely forradalmian új, főzést segítő funkciókat kínál az ínycsiklandó ételek rendkívül egyszerű elkészítéséhez. A SmartCook főzőlapok elegáns prémium formai megjelenése hangsúlyozza a mai kor stílusát, így tökéletesen illik minden konyhába. A Whirlpool ezenkívül bemutatta a SupremeClean mosogatógépet is, amelynél számos innovatív technológiát használtak fel a jobb eredmények elérése érdekében, valamint a Supreme beépített hűtő-fagyasztót, amelyben az ételek hosszabb ideig frissek maradnak.

Hotpoint – Hagyj nyomot!

A Hotpoint bemutatja izgalmas, vadonatúj beépített készülékcsaládját, amely a tökéletesen illeszkedő egyedi és innovatív technológiákat autentikus formatervezéssel ötvözi. A nívós Red Dot 2016 díjjal jutalmazott, újonnan kifejlesztett beépített sütővel a főzés új szintre emelkedik, ahol a mindennapi sütés olyan, mint egy álom. A beépített készülékcsaládban megtalálhatók az új gáz és indukciós főzőlapok, amelyek a csodálatos formát forradalmi technológiákkal ötvözik. Az új mikrohullámú sütők formavilága a modern, divatos formát kiváló kezelhetőséggel és szabályozhatósággal párosítja. Az EuroCucina kiállításon bemutatták az új Hotpoint mosogatógépet, amely hihetetlen tisztaságot biztosít, és akár 15 terítéket is könnyedén elmosogat. Az új beépített hűtőcsalád teljesen megújult. Jellemzői az elegáns kialakítású belső tér, a gyönyörű felületek, amelyeknek köszönhetően a hűtők a stílust, a minőséget és a teret új szintre emelik.

 

Indesit – Életrevaló

Az új beépített főzőkészülék család tökéletes választ ad a család sokoldalú igényeire, és segíti a családot abban, hogy otthonában tökéletes életet élhessen a családtagokkal és a barátokkal. Ez az első alkalom, hogy az Indesit teljes beépített főző termékcsaládot mutat be, amelynek tagjai – sütő, mikrohullámú sütő, főzőlap és páraelszívó – megjelenésükben tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Az Indesit az Ön partnereként olyan megoldásokat kínál, amelyek megkönnyítik és élvezetesebbé teszik a család életét, köszönhetően a tökéletesen illeszkedő készülékek választékának, amelyek a konyhában letisztult harmóniát teremtenek és megbízható eredményt biztosítanak. Az EuroCucina kiállításon bemutatták az új eXtra Hygiene mosogatógépet is, amely higiénikus programja segítségével a kisbabás szülők igényeihez is igazodik.

KitchenAid – amire készül

KitchenAid prémium márkánk már csaknem egy évszázada tökéletesen ötvözi a professzionális teljesítményt a kifinomult minőséggel és a népszerű formai megjelenéssel a kis és nagy háztartási berendezéseknél, a művészi élményt nyújt a szenvedélyes ínyenceknek, akik a minden részletében tökéletesen kidolgozott eszközöket keresik, amelyek segítségével kifejezhetik kreativitásukat. Az idei EuroCucina kiállításon a KitchenAid bemutatta új háztartási nagygépeit. Ezek jellemzői a gondosan kimunkált apró részletek, amelyek aprólékos munkáról és a részletekre való lelkiismeretes odafigyelésről tanúskodnak. Az új, rozsdamentes acélból méretre készülő munkafelület alakja, mérete teljes mértékben az igények szerint módosítható, akárcsak az olyan berendezések, mint a tűzhelyek, a páraelszívók és mosogatómedencék esetén. Ezek összeállíthatók az újonnan kifejlesztett mélyindukciós rekeszekkel, egy vadonatúj főzőrendszerrel, amely öt különböző főzési funkciót kínál (párolás, főzés, alacsony hőmérsékletű főzés, olajban sütés, sütés), a hagyományos sütést az indukciós főzéssel párosítva a tökéletes ételkészítés érdekében.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...