A Marmorin gránit mosogatókról érthetően, 1. rész

Legfrissebb cikkünk középpontjában a mosogató áll, mely köztudottan a konyha ékessége. A konyha viszont az otthon legforgalmasabb helyisége, főként, hogy napjaink lakberendezési trendjei a konyha-étkező-nappali egy légtérben történő elhelyezése felé mozdultak el. És mi történik, ha emiatt a konyha nagyobb figyelmet kap? Az, hogy sokkal jobban kell figyelnünk az apró részletekre, tehát a mosogatónkra is.

A cikket szerkesztette: IBDesign by Marmorin

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a Marmorin mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így konyhai termékeik (mosogató, mosogatótálca) esetében is 12-féle színárnyalat közül választhat, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés, a letisztult formavilág. A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a Marmorin által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

A Marmorin azokról sem feledkezik meg, akiknek a kiváló terméktulajdonságok mellett, vagy még azokat megelőzve is elsősorban a formatervezés, a design, az esztétikai különlegesség a döntő szempont a választásukban. Számukra kínálják az Álom kollekciót, amelynek képviselőit neves formatervezők alkották meg. A kollekció különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megszereztek már különböző megmérettetések során.

„A dizájn része a DNS-ünknek, és a design utáni szeretetünket három generáció óta hordozzuk magunkban. Folyamatosan követjük, mi történik a design világban, de nem csak megfigyelők vagyunk, hanem alkotók is.

Gyártási módszereink folyamatosan fejlődnek, hogy rugalmasabbak és egyediek legyenek. Filozófiánk arra épül, hogy minden a tervezéssel kezdődik. Termékeink  hatással vannak az életminőségre, és minden ember számára rendelkezésre kell állnia, függetlenül az igényeik sokféleségétől. Évekig szép termékeket készítettünk a belső formatervező stúdióban, valamint együttműködünk a legjobb lengyel tervezőkkel, rájöttünk, hogy ezeket a csodálatos teremékeket mindenki számára elérhetővé kell tennünk. Olyan szokatlan és univerzális termékeket hozunk létre, amelyek megkülönböztetnek minket a piaci szereplőktől. Minden lépésünknél arról árulkodik, hogy igenis van új a nap alatt.”

Kapcsolat
3D bemutatóterem
IBDesign by Marmorin

Magasabb minőség, szebb megjelenés… Az ára megfizethető?

Talán ezek a legfontosabb tényezők, amelyek felmerülnek, ha szeretnénk lecserélni régi mosogatónkat. Mai cikkünkben a gránit mosogatókat mutatjuk be, segítve Önt abban, hogy különbséget tudjon tenni a régi rozsdamentes változat és az új technológia között.

Magranit – az alapanyag

A MARMORIN gránit mosogatók alapanyaga a Magranit névre “hallgat”, mely nem más, mint magas kvarc tartalmú gránit őrlemény és magas minőségű technológiával előállított műgyanta keveréke. A magas kvarc tartalomnak köszönhetően a mosogatók felülete rendkívül karcálló, így akár szeletelhetünk is a csepegtető felületen, a kés nem tudja megkarcolni azt. Ráadásul szagálló tulajdonsága miatt nem veszi át a mosogató a szagokat, szemben a fa vágódeszkával.


Folt? Nincs!

Kávé, vörösbor, zsírfolt? A foltok miatt nem kell aggódnia, hiszen ezek a gránit mosogatók foltállóak, melyet porózusmentes felületüknek köszönhetnek. Ez azt jelenti, hogy mivel nincs felületi “nyílás”, nincsenek pórusok, melyekbe be tudnának szivárogni és meg tudnának tapadni a szennyeződések.


Ütésálló és hőálló

Tányérok és poharak… Szinte minden konyhában “fogyóeszköznek” számítanak, hiszen óhatlanul eltörik időnként egy-egy darab belőlük. A MARMORIN gránit mosogatóknak ez sem jelenthet gondot. Ütésálló, így a  mosogató nem sérül meg akkor sem, ha ráejtünk valamit.

Az is gyakran előfordul, hogy hirtelen le kell tennünk a forró lábast valahova és sehol sincs megfelelő hely. A MARMORIN gránit mosogatóval rendelkezőknek nem kell bajlódniuk az alátétekkel! A hőálló felületnek köszönhetően a forró edényt bátran ráhelyezhetik a mosogató csepegtetőjére.

UV álló felület

Mindannyian imádjuk, ha otthonunkat a természetes fények játéka uralja. Az erős napfény hatására viszont a mosogató színe kifakulhat. Ha a MARMORIN mosogató mellett teszi le voksát nincs oka félelemre, ugyanis az UV álló felület óvni fogja mosogatója színének szépségét.

A lista már így is hosszú, pedig még csak az alapoknál, vagyis az alapanyagnál és az ezzel járó, felületi pozitív tulajdonságoknál járunk. A végét viszont meghagyjuk következő cikkünkhez…

Ha több információra van szüksége

A MARMORIN gránit mosogatók teljes termékkínálatát ide kattintva megtekintheti!

MARMORIN termékek Magyarországon kizárólagosan az IBDesign budapesti bemutatótermében és országos viszonteladóhálózatában érhetőek el – keresse meg az Önhöz legközelebbi partnert ide kattintva!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...