Töltődj fel ebben az idilli, erdei skandináv házikóban!

Az 1906-ban épített, kungsbackai ház csodálatos inspiráció a világos, mégis barátságos stílus kedvelőinek.

Ha az ember a skandináv stílusra gondol, valószínűleg a minimalista, sokszor szigorú vonalvezetésű, szigorúan funkcionális otthonok jelennek meg lelki szemei előtt – pedig az északiak stílusa ennél sokkal többet rejt.

Ha például kis lakásunk van, mindenképp érdemes elgondolkoznunk a skandináv stíluselemek átemelésén:

a jellemzően világos falak és szellős berendezés optikailag tágassá teszi a lakást, és így sokkal élhetőbb teret kapunk.

Azonban a letisztultság nem jelent egyet a spártai szigorral berendezett otthonokkal: jó példa erre ez a huszadik század elején épült, svéd ház, amely Kungsbackán, az erdő szélén áll – egészen pontosan a város és az erdő határán.

Így jóval barátságosabb az urbánus lakásoknál: a country-stílus is felbukkan az enteriőrben, a fehérre festett fa lambériák pedig az igazi kis faházakat idézik – a sok vintage-bútor és rattan elem pedig melegséget visz a térbe.

Nem spóroltak a lakástextíliákkal és a növényekkel sem: ezek a kiegészítők mind-mind segítenek, hogy életet és dinamikát vigyünk az alapból minimalista térbe – így sosem lesz kopár az összkép.

Ha hasonlóan modern és letisztult konyhát szeretnénk, nézzünk körül a Whirlpool kínálatában ide kattintva.

A hálószobában inkább sötétebb, megnyugtatóbb árnyalatokat választottak: ha ezekkel a színekkel vesszük körül magunkat a hálószobában, jóval könnyebben tudunk majd relaxálni, és pihentetőbb lesz az alvás.

Ahogy olvashattuk, a ház az erdő szélén áll – reggelente kávézás közben ez a látvány fogadja a lakókat a teraszról.

Ahhoz, hogy tökéletes teraszt alkossunk, odafigyelésre és szakértelemre van szükség – a Mapeinél mindent megtalálunk ahhoz, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...