Tavaszi nagytakarítás a ragyogó otthonért!

Ahogy tavasszal a természet is megújul, a szervezetünket is megtisztítjuk, ugyanúgy az otthonunk is igényli a tavaszi nagytakarítást. Hogyan csináljuk úgy, hogy ne legyen rémálom, mire a végére érünk?

A cikket szerkesztette: Kärcher

A Kärcher egy nemzetközi tisztítás technológiával foglalkozó vállalkozás, amely ipari és háztartási területen egyaránt kínál költséghatékony, vagy akár egészen magas szintű igényeket is kielégítő megoldásokat, Magyarországon immáron 25 éve. Sokan nem tudják, hogy a Kärcher közel 3000 termékével lefedi a tisztítási technikák egészét, legyen szó bármilyen felületről vagy anyagról. A jelenleg üzemelő 27 Kärcher Center és Store üzleteinkkel már elértük az országos lefedettséget, de továbbra is folyamatosan nyitunk új üzleteket, amelyek jól felszerelt szerviz pontok is egyben.

Kärcher

Ehhez hoztunk pár jól bevált ötletet, amivel nemcsak gyorsabban és hatékonyabban haladhatunk, hanem élvezetesebbé is tehetjük a takarítást. Ha nekünk sem tartozik a kedvenc feladataink közé, akkor kiemelten fontos lehet, hogy egy adott idő alatt minél több mindennel végezzünk. Nézzünk, mit tehetünk ennek érdekében!

Nyugodtan kérjük meg a család többi tagját, hogy segítsen. Egy háztartásban mindig van olyan feladat, amit más is meg tud csinálni, ráadásul több kéz gyorsabban halad. (Porszívózás, mosogatás, portörlés, pakolás.)

Tervezzük meg a takarítást! Csináljunk heti és napi tervet, így egyszerűen átlátható lesz, hogy melyik nap milyen feladat vár ránk. Haladhatunk helyiségenként vagy elvégzendő feladatonként is lépésről–lépésre. Használjunk olyan készülékeket, amik egyszerűsítik és gyorsítják a folyamatokat!

 

A gőztisztító előnyei

Ez az egyik legpraktikusabb készülék, hiszen amellett, hogy vegyszer nélkül 100%-ban csak a gőz természetes erejével tisztít, bármilyen kemény felületen alkalmazható. Gyors, higiénikus, alapos és környezetbarát. Hol és mire használható?

Konyhában olaj, zsírfoltok eltűntetésére, munkapult higiénikus tisztántartására, főzőlapok, páraelszívók, padló felmosására, fagyasztó leolvasztására, mosogató vízkőmentesítésére. Fürdőszobában mosdók, kád, zuhanykabinok, szerelvények vízkőmentesítésére, csempék, fugák, üvegfelületek tisztítására, wc higiénikus tisztántartására, padló felmosására egyaránt alkalmas. Ráadásul lényegében minden helyiségben használható a padló felmosására, üveg-, keményfelületek tisztántartására.

 

A porszívó megválasztása

Allergiásoknak, kisgyermekeseknek kiemelten javasolt a DS 6 vízszűrős porszívó használata, ami innovatív vízszűrő-technológiával gondoskodik a friss és tiszta levegőről. Speciális HEPA 12-szűrője a polleneket, gombaspórákat, baktériumokat és az atkaürüléket is akár 99,5 %-ban kiszűri. Amennyiben kicsi a lakásunk, vagy pusztán elegünk van a kábel húzkodásából, úgy az új, VC 5 akkumulátoros porszívóval álom a porszívózás. Méretéből adódóan nem foglal nagy helyet, hiszen mindössze 62 cm és 2,8 kg, teljesítményét tekintve viszont egy valóságos erőmű! A HEPA szűrővel ellátott VC 5 akár 40 percig is képes porszívózni és 3 óra alatt feltölt. Szívás erőssége pedig 3 fokozatban állítható így pillanatok alatt minden szennyeződést összeszed a szőnyeg- és keménypadlóról, kárpitokról, bútorokról.

Keménypadló-felület tisztító

Ez az a készülék, ami nemcsak a nagytakarításnál, hanem a hétköznapokban is nagy segítséget nyújt. 2 az 1-ben funkciójával előporszívózás nélkül egyidőben szedi össze a padlóról a kisebb száraz szennyeződéseket pl. morzsákat és mos fel. A hagyományos felmosással ellentétben mindig frissvíz tartályból nedvesíti be a hengereket, öntisztító funkciója pedig automatikusan a szennyezettvíz tartályba gyűjti róluk a piszkos vizet és a koszt. Használata után nem kell hosszasan várnunk a padló felszáradásával, hiszen 2 perc után újra használatba is vehetjük. A maximális kényelemért igény szerint akkumulátoros vagy kábeles kivitelben is kapható.

Ablaktisztítás egyszerűen

Ragyogjanak az ablakok, engedjük be a napsugarakat! Az ablaktisztítás sarkalatos pontja a nagytakarításnak, hiszen egyrészt minden kosz, por, folt meglátszik rajtuk, ugyanakkor látványosan világosabb van, ha tiszták az ablakok. Jelentős időt nyerhetünk a WV akkumulátoros ablaktisztító használatával, amivel fáradság nélkül csík- és cseppmentesen tisztítható meg minden ablak, tükör és üvegfelület.

Ezekkel a készülékekkel nem csak mi, hanem garantáltan a család többi tagja is szívesen végzi a házimunkát, ráadásul könnyedén tisztaságot tarthatunk otthonunkban, a mindennapokban is.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2020. december 14.

Trilak

Küldetésünk Elsőként reagálunk a fogyasztói igényekre felhasználóbarát termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal.Jövőkép Kiváló csapatmunkával, több mint 100 éves...

2020. november 16.

Jessica Alba csodálatos kaliforniai otthona maga a mennyország!

Jessica Alba a világ egyik legsikeresebb színésznője és üzletasszonya. Számos kasszasikerben szerepelt, és környezettudatos márkája a Honest Co. a legmenőbb környezettudatos márkák...

2020. május 21.

Dyson – Premiumshop24.hu

A Premiumshop24.hu webáruházat üzemeltető Kávé & Hűtő Profi Kft., mint a Liebherr márka forgalmazója, és a Cremesso, a Dyson, valamint a Jura világmárkák kizárólagos hazai...