Így lehet igazán fenntartható, barátságos otthonod karácsonyra!

Mezítlábas, jókedvű futkorászás a lakásban. Izgatott ajándékbontás a karácsonyfa alatt ülve. Fenntartható, zöld otthon, ahol mindig jól érezzük magunkat: környezetbarát módon kialakított tér, tele melegséggel és kényelemmel.

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Egger by IBDesign

Ezek mind csodálatos dolgok – és mindezeket könnyen elérhetjük, ha megfelelően választunk padlót. 

A jó padlóburkolat fontosabb, mint gondolnánk. Meghatározza a lakás hangulatát, tökéletes alapot ad az otthonos enteriőrnek – de a rosszul választott padló könnyen el is ronthatja az összhatást, legyen szó látványról, funkcióról, vagy épp komfortról. Körültekintően kell kiválasztanunk, milyen anyagból legyen a padlónk, de a szín, a minta, a strapabíróság, a karc-, víz- és tűzállóság is rendkívül fontos szempontok.

A melegburkolat remek választás: nevéhez méltóan tényleg melegséget visz otthonunkba. Nemcsak esztétikus, de mezítláb is kellemes végigsétálni rajta. 

Sokan viszont félnek, hogy a melegburkolat nem olyan strapabíró. Könnyen megsérül. Vagy épp úgy érzik, nem illik egy fenntartható otthonhoz.

Az EGGERnél számos olyan padlótípust találunk, amelyek nemcsak rendkívül strapabíróak, de kimondottan egészségesek és környezetbarátok is – mindemellett pedig megjelenésükkel is kiemelkednek a hagyományos padlóburkolatok közül.

A parafa csodája

Ilyen például az EGGER Comfort parafapadló, amely 100%-ban természetes anyagból készül: nem tartalmaz sem oldószert, sem PVC-t. A parafa fenntartható választás, és kimondottan puha, csendes és meleg padlóról van szó, amely például gyermekszobába is tökéletes. 

Egyrészt azért, mert karcálló és rendkívül jól bírja a gyűrődést. Másrészt puha és meleg, így nyugodtan üldögélhetnek és futkározhatnak rajta – ez utóbbi ráadásul különösebb zajjal sem jár, mivel a burkolat nagyon csendes.  Mindemellett pedig allergiát vagy viszketést sem okoz, ha érintkezik gyermekünk lábával, kezével, vagy bármelyik testrészével. Természetesen a Comfort parafapadló a gyermekszoba mellett otthonunk más helyiségeiben is remekül működik.

A zöld választás – vizes helyiségbe is

Az EGGER GreenTec padlói hívek nevükhöz: fenntartható, környezetbarát módon, PVC nélkül készülnek. A gyártáshoz felhasznált anyagok 100%-ban helyi, tanúsítvánnyal ellátott és fenntartható erdőgazdálkodásokból származnak. Különleges, integrált hangszigetelő réteggel is bírnak, amely elnyeli a lépések zaját – és teljes egészében újrahasznosított parafából készül.

Ezt a padlót nyugodtan – és a Clic it! rendszerrel egyszerűen és gyorsan – lerakhatjuk a fürdőszobában vagy konyhában is: ellenáll a foltoknak, és a GreenTec hordozólapnak köszönhetően a nedvességnek is. Különleges designja révén pedig minden enteriőrbe otthonosságot visz. 

Ezek a padlók időtállóak, lényegében mindent kibírnak. Emellett hihetetlenül kényelmesek, gondoskodnak otthonunk melegségéről – a karácsonyi ajándékbontásos, padlón ücsörgős ünnepeléshez is kiválóak.

Ráadásul ha most beszerzünk egyet, akár 500 000 forintot is nyerhetünk – IDE KATTINTVA találjuk a részleteket.

Nyerj 500 000 forintot, és emeld új szintre otthonodat!
2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...