Otthon, a természet közelségével

Ön is szeretne természet közeli élményt kölcsönözni nappalijába?

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Egger by IBDesign

A HARO-val megteremtheti mindezt. Nem véletlen, hogy mindannyian ragaszkodunk, ahhoz, hogy egy kis természetességet csempésszünk otthonunkba, mindjárt meg is tudja, hogy miért!

Mitől függ a természetes hatás? A bútorok és kiegészítők mindegyike természetes anyagból készül, akárcsak a HARO melegburkolatok – valódi faparketták, laminált padlók és különböző design padlók… Jó okkal, ugyanis a pszichológusok jól tudják: a globalizált, modern világban egyre inkább a technológia uralkodik, így napról napra több ember vágyakozik a természetesre, az eredetire. A természet egyet jelent az igazival, a tisztával és a valódival, vagyis vigyük haza a természetet!

Azok, akik természetes anyagokkal veszik körül magukat otthon, azoknak beszerzési figyelmük is teljesen másra irányul – az igen csak gyakorlatias ok: az egészséges életmód szemlélete. Amennyiben a természetes anyagokat nem kezelik, úgy semmiféle szennyező anyagot nem bocsátanak ki magukból a levegőbe, ellentétben más, mesterséges high-tech anyagokkal szemben. Mindemellett a természetes, festetlen fa létrehoz egy kellemes, meleg, szobai légkört, ami vibráló és teljesen kifogásolhatatlan, ezenkívül a masszív fa tárgyak stabilak és tartósak. Nem csoda, hogy számos belsőépítész (újra) felfedezi ezeket a bútorokat és padló anyagokat a régi hagyományokra visszatérve.A fa az egyik leginkább környezetbarát anyag, mivel esszenciálisan működik, ahogyan a CO2-t tárolja.

Ön tudta? Egy fa növekedése közben mintegy 2 tonna CO2-t von ki a környező levegőből!

Sőt a fa környezetbarát tulajdonsága akkor is megmutatkozik mikor egy bútordarabot vagy egy fa hajópadlót újrahasznosítanak, meghosszabbítva ez által az életciklusát.

Egy tipp, hogy hogyan ismerjük fel leginkább, az ökológiai fából készült termékeket!

Figyeljük meg a jóváhagyás pecsétjét, a különböző termékminősítéseket. Például, azonosítsuk a fa bútort a felelős erdőgazdálkodást igazoló minősítés, a PEFC alapján.

HARO melegburkolataink rendelkeznek PEFC minősítéssel, így Ön bátran választhatja termékeinket.

Kövesse Ön is az egészséges életmód szemléletét, fordítson figyelmet a környezettudatos fenntartható hosszú élet megteremtésére és vigyen otthonába némi természetességet – vigye haza a természetet!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...