Öt érv a térben álló kád mellett

Manapság egyre divatosabbak a térben álló, vagy más néven szabadon álló kádak. Bár van aki úgy gondolja, hogy túl nagy helyet foglal egy ilyen kád, népszerűségét eleganciájának és egyediségének köszönheti, így egyre több gyártó kínálatában megtalálható. Mellette szól az is, hogy rendkívül tágas, nagy férőhelyet és kényelmet biztosít. Mindezek mellett is még számos olyan előnnyel rendelkezik, amikre nem is gondolnánk.

A cikket szerkesztette: IBDesign by Marmorin

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a Marmorin mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így konyhai termékeik (mosogató, mosogatótálca) esetében is 12-féle színárnyalat közül választhat, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés, a letisztult formavilág. A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a Marmorin által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

A Marmorin azokról sem feledkezik meg, akiknek a kiváló terméktulajdonságok mellett, vagy még azokat megelőzve is elsősorban a formatervezés, a design, az esztétikai különlegesség a döntő szempont a választásukban. Számukra kínálják az Álom kollekciót, amelynek képviselőit neves formatervezők alkották meg. A kollekció különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megszereztek már különböző megmérettetések során.

„A dizájn része a DNS-ünknek, és a design utáni szeretetünket három generáció óta hordozzuk magunkban. Folyamatosan követjük, mi történik a design világban, de nem csak megfigyelők vagyunk, hanem alkotók is.

Gyártási módszereink folyamatosan fejlődnek, hogy rugalmasabbak és egyediek legyenek. Filozófiánk arra épül, hogy minden a tervezéssel kezdődik. Termékeink  hatással vannak az életminőségre, és minden ember számára rendelkezésre kell állnia, függetlenül az igényeik sokféleségétől. Évekig szép termékeket készítettünk a belső formatervező stúdióban, valamint együttműködünk a legjobb lengyel tervezőkkel, rájöttünk, hogy ezeket a csodálatos teremékeket mindenki számára elérhetővé kell tennünk. Olyan szokatlan és univerzális termékeket hozunk létre, amelyek megkülönböztetnek minket a piaci szereplőktől. Minden lépésünknél arról árulkodik, hogy igenis van új a nap alatt.”

Kapcsolat
3D bemutatóterem
IBDesign by Marmorin

Nézzük meg most sorban ezeket:

Elegancia és luxus otthonunkban

Ez a kádfajta azért is oly népszerű, mert szoros kapcsolatban áll a luxus és a gazdagság fogalmával. Természetesen leginkább csak tágas térben érvényesülhet, ezzel is fényűző eleganciát kölcsönözve még az egyszerű helyiségnek is. Akár a hálószobába is tehetjük, ha igazi luxusra vágyunk. Egy térben álló kád otthonunkban türközi egyedi, saját stílusunkat.


Hihetetlen, de helyet is spórolhatunk vele!

Ha nincs elég hely a fürdőben mindkettőhöz és nem tudunk dönteni a kád és a zuhanyzó között, akkor egy tágas, elegáns kádat a hálóba is betehetünk. Így akkor sem kell lemondanunk a forró fürdőről, ha a fürdőszoba adottságai korlátozzák a lehetőségeinket. Hiszen nincs is jobb, mint egy hosszú, fárasztó nap után elmerülni az illatos habokban!


Bármilyen fürdőt egyedivé tehetünk egy térkáddal

Ha kilépünk a komfortzónánkból, észrevehetjük, hogy a kád nem csak a fal mellett állhat, lehet akár központi elem is. Így egyedivé, különlegessé tehetjük fürdőszobánkat. Minden csak a fantáziánkon múlik. Akár a vintázs hangulatot kedveljük, akár a modern letisztult formák szerelmesei vagyunk, minden stílusban megtaláljuk a nekünk tetsző darabot. Tökéletes kiegészítőként állványos csaptelepeket és külső lefolyókat is választhatunk kedvencünkhöz.


Wellness hangulatot varázsolhatunk otthonunkba

A pihentető, relaxáló forró fürdő teljesen új érzését fedezhetjük fel egy térben álló kádban, akár a szoba közepén, akár gyönyörködve az ablakban elénk táruló kilátásban, kezünkben egy pohár borral. Ugye mennyivel jobb, mint bámulni a csempét? Fontos megemlíteni, hogy a kádvégek egyforma dőlésszögei miatt ezek a típusok a legalkalmasabbak a közös fürdőzéshez. Gyertyafény, bor, és a kedvesünk….


A régi idők nyugalma járja át fürdőnket

A szabadon álló kádakat már az ókor óta ismeri az emberiség. Ekkor még szinte rituálé volt a fürdés, melyet hosszú előkészületek előztek meg és végül a megtisztulás élményét, a fényűzés érzését nyújtotta egy-egy ilyen procedúra. Akkor még nem sokan engedhették meg maguknak ezt az élményt, ma már szinte minden háztartásban folyik a víz, így a tisztálkodás szinte már rutinszerű tevékenységgé vált. De miért is ne tehetnénk újra szertartássá ezt a tevékenységet? Egy térben álló kád fókuszba helyezve újra megteremtheti a pihentető, nyugodt fürdőzés élményét. Különleges érzést nyújt a tér középpontjában elmerülni a habokban, próbálja ki Ön is!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...