Kád is kabin is!

Sokan nem tudnak dönteni azzal kapcsolatban, hogy zuhanykabint vásároljanak és ezáltal mondjanak le a fürdés élményéről. Ez a kettő ugyanis sokszor nem fér meg egymás mellett. Azonban nem muszáj egyik vagy másik mellett voksolni, mert egy aszimmetrikus káddal az is elégedett lesz, aki a fürdőzés szerelmese és az is, aki inkább a zuhany mellett döntene.

A cikket szerkesztette: M-ACRYL

M-ACRYL – Élményfürdő mindennap!

Nem kell elutaznia, hogy egy drága wellness hétvégén oldja le magáról a mindennapok nehézségeit. A különböző formájú és méretű kádak között garantáltan megtalálja a fürdőszobája számára ideális formát – legyen akármilyen kicsi vagy nagy az alapterülete.

A számos kiegészítővel még egyedibbé és kényelmesebbé teheti a fürdőkádját, ugyanis az előlappal, a fejpárnával, a kapaszkodóval, illetve a különböző csaptelepekkel kedvére formálhatja.

A masszázsrendszereinkkel átélhető az egész testet átható élmény, amelynek végén felfrissült izmokkal, kipihent testtel vághat
neki a további teendőknek. A lélek megnyugvását a színterápia segíti, amivel fürdőzés közben kedve és hangulata szerint állíthatja be a harmonikus víz alatti fényeket.fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját.

Hosszú út vezetett idáig!

A Méta Hungary Kft. több mint 20 éve foglalkozik modern formavilágú és különleges kényelmet biztosító fürdőkádak forgalmazásával. Ez idő alatt nem csak minőségi alapanyagból készült kádakat hoztunk létre, hanem a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét is. Családok, szomszédok, ismerősök ajánlanak minket egymásnak, nincs ennél jobb garancia!

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
M-ACRYL

Kád és kabin egyszerre

Az M-Acryl Linea és Azalia modelljei azért különlegesek, mert nem csak fürödni, hanem zuhanyozni is nagyon komfortosan lehet bennük. Hogy miért? Mert ezek a termékek még az aszimmetrikus kádak világában is nagyon egyedülállónak minősülnek. 

Ha egy hagyományos aszimmetrikus kádat veszünk alapul, akkor az a közös bennük, hogy a sarokrész egybeesik a fürdőszoba sarkával. A kerek felület pedig általában a fürdőszoba közepe felé kap helyet. Egyrészről ez előnyös, hiszen a kádban ülve nem a falat látjuk magunk előtt. Másrészről azonban a funkcionalitás teljesen korlátozott. És mi történik, ha megfordítjuk? Nos, akkor valóban egy igazán egyedi és szokatlan megoldással találkozhatunk. Csupán kádparavánra lesz még szükségünk ahhoz, hogy a relaxálás, pihenés mellett a fürdőszoba helykihasználása is tökéletes legyen.

A valódi kompromisszum

Minek köszönhető a szokatlan megoldás? A Linea és Azalia aszimmetrikus kádak ülő- és fekvőfelülete egy zuhanytálcára emlékeztető, mélyített részben zárul. A belső tér így akár a fürdést, akár a zuhanyzást is szolgálhatja.

Ha a kádparaván a hosszabb oldalra kerül, akkor egy teljesértékű zuhanytér alakítható ki. Az ilyen módon kialakított különleges aszimmetrikus kádban minden családtag a kedvét leli majd. Ki az ülve zuhanyozás miatt, ki azért, mert tetszése szerint váltogathatja ugyanazon a helyen a fürdést és a tusolást. A kivitelezést megkönnyíti, hogy a kádak jobbos és balos kivitelben egyarát kaphatók.

A kádparavánok között is van bőven választék, van fix kiépítésű és ki-, valamint behajtható változat is. Ez utóbbi előnye, hogy ha éppen nem használjuk, akkor a fal irányába lehet hajtani és szinte egyáltalán nem látszódik, nem takarja a kádat. 

A Linea és Azalia modellek több méretben is választhatók, részletek az M-Acryl weboldalán találhatók.

 

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...