Kád is kabin is!

Sokan nem tudnak dönteni azzal kapcsolatban, hogy zuhanykabint vásároljanak és ezáltal mondjanak le a fürdés élményéről. Ez a kettő ugyanis sokszor nem fér meg egymás mellett. Azonban nem muszáj egyik vagy másik mellett voksolni, mert egy aszimmetrikus káddal az is elégedett lesz, aki a fürdőzés szerelmese és az is, aki inkább a zuhany mellett döntene.

A cikket szerkesztette: M-ACRYL

M-ACRYL – Élményfürdő mindennap!

Nem kell elutaznia, hogy egy drága wellness hétvégén oldja le magáról a mindennapok nehézségeit. A különböző formájú és méretű kádak között garantáltan megtalálja a fürdőszobája számára ideális formát – legyen akármilyen kicsi vagy nagy az alapterülete.

A számos kiegészítővel még egyedibbé és kényelmesebbé teheti a fürdőkádját, ugyanis az előlappal, a fejpárnával, a kapaszkodóval, illetve a különböző csaptelepekkel kedvére formálhatja.

A masszázsrendszereinkkel átélhető az egész testet átható élmény, amelynek végén felfrissült izmokkal, kipihent testtel vághat
neki a további teendőknek. A lélek megnyugvását a színterápia segíti, amivel fürdőzés közben kedve és hangulata szerint állíthatja be a harmonikus víz alatti fényeket.fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját.

Hosszú út vezetett idáig!

A Méta Hungary Kft. több mint 20 éve foglalkozik modern formavilágú és különleges kényelmet biztosító fürdőkádak forgalmazásával. Ez idő alatt nem csak minőségi alapanyagból készült kádakat hoztunk létre, hanem a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét is. Családok, szomszédok, ismerősök ajánlanak minket egymásnak, nincs ennél jobb garancia!

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
M-ACRYL

Kád és kabin egyszerre

Az M-Acryl Linea és Azalia modelljei azért különlegesek, mert nem csak fürödni, hanem zuhanyozni is nagyon komfortosan lehet bennük. Hogy miért? Mert ezek a termékek még az aszimmetrikus kádak világában is nagyon egyedülállónak minősülnek. 

Ha egy hagyományos aszimmetrikus kádat veszünk alapul, akkor az a közös bennük, hogy a sarokrész egybeesik a fürdőszoba sarkával. A kerek felület pedig általában a fürdőszoba közepe felé kap helyet. Egyrészről ez előnyös, hiszen a kádban ülve nem a falat látjuk magunk előtt. Másrészről azonban a funkcionalitás teljesen korlátozott. És mi történik, ha megfordítjuk? Nos, akkor valóban egy igazán egyedi és szokatlan megoldással találkozhatunk. Csupán kádparavánra lesz még szükségünk ahhoz, hogy a relaxálás, pihenés mellett a fürdőszoba helykihasználása is tökéletes legyen.

A valódi kompromisszum

Minek köszönhető a szokatlan megoldás? A Linea és Azalia aszimmetrikus kádak ülő- és fekvőfelülete egy zuhanytálcára emlékeztető, mélyített részben zárul. A belső tér így akár a fürdést, akár a zuhanyzást is szolgálhatja.

Ha a kádparaván a hosszabb oldalra kerül, akkor egy teljesértékű zuhanytér alakítható ki. Az ilyen módon kialakított különleges aszimmetrikus kádban minden családtag a kedvét leli majd. Ki az ülve zuhanyozás miatt, ki azért, mert tetszése szerint váltogathatja ugyanazon a helyen a fürdést és a tusolást. A kivitelezést megkönnyíti, hogy a kádak jobbos és balos kivitelben egyarát kaphatók.

A kádparavánok között is van bőven választék, van fix kiépítésű és ki-, valamint behajtható változat is. Ez utóbbi előnye, hogy ha éppen nem használjuk, akkor a fal irányába lehet hajtani és szinte egyáltalán nem látszódik, nem takarja a kádat. 

A Linea és Azalia modellek több méretben is választhatók, részletek az M-Acryl weboldalán találhatók.

 

2022. november 24.

Most éri meg igazán összehozni az álomfürdőszobádat!

Felújítanád a fürdőszobát? Esetleg meglepnéd szeretteidet karácsonyra, mert tudod, hogy fürdőszoba-felújításon gondolkoznak? Most könnyen megnövelheted az erre szánt...

2022. november 14.

Így válaszd ki a legjobb szabadon álló kádat!

A szabadon álló kádak luxust sugallnak, jó ízlést – és különleges hatást érhetünk el velük az enteriőrben. Feltéve, ha jól választunk. A mozivásznon gyakran találkozni...

2022. október 13.

Így válassz fürdőkádat!

Rendkívül nehéz rálelni a megfelelő fürdőkádra – az ember pedig mindig megbánja az elhibázott döntést, a csere pedig sokszor rengeteg munkával, kellemetlenséggel és hatalmas...