Ezzel új szintre emelheted fürdőszobádat!

A fürdőszoba berendezése embert próbáló feladat. Az egyik legtöbb tervezést, pénz- és energia-befektetést igénylő helyiségről van szó, amelynek felújítása, javítása könnyen rémálommá válhat. Épp ezért célszerű olyan darabokat választanunk, amelyek hosszú évekig hű társaink lesznek.

A cikket szerkesztette: Radaway

Radaway – Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Radaway

Ez persze nem könnyű. Hiszen olyan szaniterekre, bútorokra, burkolatokra van szükség, amelyek strapabíróak, időtállóak és stílusosak – most és tíz év múlva is.

Ilyen a Radaway Eos névre hallgató zuhanykabinja, amely most ünnepli kilencedik születésnapját – méghozzá egy jó kis ráncfelvarrással.

Az Eos mindig népszerű és gyönyörű volt, de idén még szebb lett: elegánsabb, kecsesebb – és tartósabb is. Emellett megbízható, remekül illeszkedik szinte minden fürdőszobába, és ár-érték arányban párját ritkítja.

Most a Radawaynél 15% kedvezménnyel szerezhetünk be minden Black terméket, a FURO Termékcsaládot, a Walk-In pengefalakat, a kőhatású műmárvány Kios és Teos zuhanytálcákat IDE vagy a képre kattintva.

Korábban két Eos-modell létezett (Eos I és Eos II), de most kombinálták a két kabin legjobb tulajdonságait, így született meg a csodálatos új, összevont, nagy választékot adó termékcsalád

Perszea védjegynek számító közel 180 fokos mozgásterű, kifelé és befelé nyíló ajtók a helyükön maradtak, így a tusolás és a zuhanyzóba lépés továbbra is teljesen szabad.

A fantasztikus Radaway zuhanykabinokat megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

Számos esztétikai és funkcionális újítást találunk a vadiúj Eos kabinokban:

a krómfogantyúk nemcsak kézre állnak, hanem a falburkolatot is megóvják a rajtuk lévő gumiütközővel

a stílusos, megújult krómküszöbök sokezer zuhanyzáson át garantálják az akadálymentes ki- és belépést

a letisztult szilikonprofil és a mágnescsíkok gondoskodnak a még precízebb és csöndesebb záródásról

A fali profil kecsesebb kialakítása pedig tökéletesen korrigálja a fali egyenetlenségeket akár 15 milliméteres eltérések esetében is.

Az újítások mellett viszont a fejlesztők megőrizték a közönségkedvenc elemeket:

az esztétikus tartórudak erősen tartják a fix üvegelemeket (a zuhanyzó még akkor is stabil és nagy biztonságérzetet ad, ha esetleg megcsúszunk, és nekiesünk az üvegfalnak)

az Easy Clean bevonat hatékonyan gátolja a vízkőlerakódást, és egyszerűsíti a takarítást:

a 6 milliméteres edzett biztonsági üveg fokozottan véd a mechanikai hatásoktól, ütésektől, hogy a zuhanykabin szép és tartós is legyen (emberi erővel szinte lehetetlen betörni: az üveg lényegében mindent kibír)

Ráadásul 250 ezer forint feletti termékekre 3 éves, a maximum 250 ezer forint értékű modellekre 2 éves garanciát kapunk.Ezen felül jár még nekünk egy 10 éves garancia: ha kifut egy modell, akkor utána még 10 évig biztosan találunk hozzá pótalkatrészt.

Például, ha egy most bevezetett Eos zuhanykabint választunk, és a típus gyártása 8 év múlva megszűnik, akkor a megszűnés pillanatától számítva még további 10 évig bármikor találunk hozzá alkatrészt.

Az Eos emellett szinte mindegyik fürdőbe illik.

A több mint 20 modell közül biztosan megtaláljuk kedvencünket – de ha esetleg nem stimmel a méret, legyártják nekünk egyedi méretezéssel.

Milyen formát válasszunk?

A szögletes kabint nemcsak lakásokba, hanem a szállodai lakosztályokba is szívesen kérik – remekül illik mindenhova a méretvariációk sokaságának köszönhetően.

Az alábbi modellek közül választhatunk:

DWD+2S II: dupla lengőajtó dupla oldalfallal, így családunk minden tagja kényelmesen zuhanyozhat. A háromelemű kabinból számos méretet találunk: a nyílóajtó 80, 90, 100, 110 és 120 centiméteres, az oldalfalak pedig 70, 75, 80, 90 és 100 centiméteres méretben is elérhetőek, variálhatóak.

DWD+S II: dupla lengőajtó fix oldalfallal – az előző modell kistestvére a sarokba helyezett tusolókhoz.

KDD I: a hagyományos méretű tálcákhoz (80×80, 90×90 és 100×100 centiméteres) tervezett, teljes be- és kilépési szabadságot adó duplaajtók teljesen falra hajtható verziója.

KDD II: a jobbos és balos, dupla lengőajtós kivitelt nemcsak klasszikus, hanem aszimmetrikus (80×90, 80×100, 90×100 centiméteres) kivitelben is érdemes kipróbálnunk, ha szemezünk a DWD típussal, de nem szeretnénk teljesen a falra nyíló ajtókat (mert mondjuk pont útban van a törölköző-szárító, radiátor).

KDD-B: egy helytakarékos kabin, teljesen falra hajtható dupla csuklós és lengőajtókal, így a legkisebb fürdőszobákban is elfér. Tökéletes megoldás, ha a kifelé nyitás nem megoldható, de keskeny helyek ellenére szükségünk van a széles belépőméretre.

KDJ I: a valódi klasszikus vonalat viszi tovább a teljesen falra nyitható ajtajával és fix elemével.

KDJ II: a KDJ I egyik testvére, amelyet 16-féle aszimmetrikus kivitelben is elérünk.

KDJ-B: a csuklóajtó (joggal) hatalmas trend a zuhanykabinok között, így az Eos több típusánál is megjelenik – itt egy fix oldalfallal kiegészítették ki.

KDS I: a nagy terekbe tervezett nyílóajtó és fix oldalfal párosának falra nyitható verziója, amelyet 100×80, 100×90, 100×100, 120×80, 120×90, 120×100, 140×80, 140×90 és 140×100 centiméteres méretekben is megtalálunk.

KDS II: remek választás a kisebb fürdőszobákba, ha nem akarunk lemondani a széles tusolótérről – a standard 90×90 és 100×100 centiméteres mellett 80×90, 80×100, 90×100, 100×110, 120×90, 120×100, 120×80, 110×90, 110×80 centiméteres, jobbos és balos méretben is elérhető.

Ha nem szeretjük a sallangokat, az íves zuhanykabinokkal biztosan nem lőhetünk mellé. Letisztult, stílusos designt kapunk, ha a dupla nyílóajtós, szélesre tárható PDD I vagy a hatféle méretben gyártott, falnál fix részes, dupla lengőajtós PDD II kabint választjuk.

Milyet ajtót válasszunk hozzá?

A hétféle típusból biztos megtaláljuk kedvencünket.

A DWB I dupla csuklós lengőajtó ideális, ha csak befelé nyíló zuhanykabin férne el, de a elegáns és praktikus megoldást keresünk. A középre záró DWS I ajtó és a kifelé- és befelé nyíló DWJ II ajtót akkor érdemes beszereznünk, ha csak az egyik oldalon akarunk fix üvegrészt, a DWJS II pedig akkor, ha a szimmetria miatt a zuhanyajtó mindkét oldalát üvegesen szeretnénk.

Az egyetlen lengőajtós DWJ I, a dupla lengőajtós, teljesen a falra hajtható DWD II, vagy a szűkebb helyekre tervezett, szintén dupla lengőajtós DWD I modell fantasztikus szabadságérzetet ad. (galéria)

A jobbos és balos walk-in pengefal mobil végzáró fallal lenyűgöző látványt nyújt, és nemcsak a ki- és belépés egyszerű, hanem a takarítás is, mivel a lengőajtó megfogja a víz nagy részét, így az kevésbé jut ki a zuhanyzóból.

A fantasztikus Radaway zuhanykabinokat megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...