Ünnepi hangulatban, a Mikulás színeiben

Ilyenkor, Advent idején szívesen öltöztetjük otthonunkat is az ünnep színeibe. A Vörös és Fehér csempékkel, ragyogó mozaikokkal egész évre energikus vidámságot teremthetünk, néhány szépséges, vörös vagy ezüst glamouros kiegészítővel pedig az ünnepek idején még fennköltebbé tehetjük a látványt…

A cikket szerkesztette: Argenta

Az ARGENTA gyár termékpalettája változatos kínálatot ölel fel. A minimál, letisztult családoktól kezdve a manapság nagyon trendi vintage stíluson át az elegáns, sőt klasszikus csempecsaládokig minden megtalálható. Kisebb méretű lapjait a társasházi lakások fürdőszobájához méretezi, míg a tágasabb családi házak nagyobb fürdőibe is találunk elegáns, nagy lapokat. A divatos szürkétől egészen a színes csempékig válogathatunk kedvünkre, ízlésünknek megfelelően. Dekorcsempék és számos mozaik csempe segít egyedivé kialakítani a fürdőszoba hangulatát, melyeknek négyzetméterenkénti ára van, így gazdaságosan szépíthetjük fürdőnket.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Argenta

Az ARGENTA és PORCELANOSA csempe és burkolatcsaládok olyan sokszínűek, hogy bőven tudunk válogatni nemcsak szín, de akár stílusok szerint is az egyes kollekciókból.

A minimál szürke, bézs, és homokszínek után talán mindannyian vágyunk a színekre, melyek nagyban befolyásolják hangulatunkat, érzéseinket.

A vörös árnyalatai nagyon erőteljes töltéssel rendelkeznek: aktivitásra serkentő, vérbőséget fokozó árnyalatait érdemes lecsendesíteni némi hófehérrel, de a visszafogott szürkék is remek párosítást adhatnak a tűzpiros árnyalataival.

A Porcelanosa RED CUBE névre hallgat burkolata például egy igazán dekoratív, vörös kockákat tartalmazó kombináció, melyet akár a konyha, akár a fürdőszoba területén izgalmasan felhasználhatunk.

Természetesen egy ilyen csempe nem a teljes falazat beburkolására ajánlott, hanem leginkább egy-egy sávban, vagy egy oszlop, egy bemélyedés kiemelésére, egyszerűbb színekkel kombinálva. A fehérrel letisztultabb, valóban a téli ünnepekre, a Mikulás palástjára és sapkájára emlékezhetünk – míg a vörös és fekete párosításokkal modern, vagy akár extravagáns tereket is tervezhetünk!

A Porcelanosa Hexube Red mozaikszerű, látványos kollekció sokszög alakú, fényes, erőteljes árnyalatú lapjaival cseppet sem szokványos, rendkívül eredeti és egyedi tereket tervezhetünk. Ezek a csempék egy szalonban, egy bárban, vagy szórakozóhelyeken is méltán megállják a helyüket, a 30X295X08X18 cm-es méreteiknek köszönhetően pedig nem kicsik, kellemesen burkolhatóak, és látványos összhatást teremtenek a térben ragyogó, impozáns megjelenésükkel.

Választhatunk mozaikokat is, a szépen csillogó, több, hasonló színvilágban összeállított mozaikkompozíciók – mint például a PORCELANOSA GLACIER MIX AZULES kollekciója – remek hangulatot adhat egész évben a hangulatossá fürdőszoba mellett az energikus konyhai tevékenységekhez és a jó étvágyat is megalapozza ez a kellemes, vöröses-narancsos tónusokban bővelkedő színvilág.

Annak, aki ennél inkább egyszerűbb, finomabb, ám mégis elegáns és ragyogó, tűzvörös falakat, enteriőrt szeretne – az ARGENTA ORDESA termékcsaládját javasoljuk, mely több színárnyalatban – köztük fényes fehérben és vörösben is elérhető. Az enyhén 3D mintázatot rajzoló, modern, geometrikus rajzolatú csempe jól illeszkedik a különböző stílusú terekbe. Akár a konyhát, akár a fürdőszoba falait ragyogóan elegánssá varázsolhatjuk általa, és ha jól eltaláljuk a mennyiségeket is a színeket illetően, akkor egy nagyon szép, harmonikus, ünnepi enteriőrt tudunk kialakítani.

Szintén az ARGENTA izgalmasan texturált, ám ezúttal matt felületű, lávahatású grafitszürke csempéjét ajánljuk azoknak, akik kevésbé merészek, szeretik a modern, letisztult, egyszerűbb megoldásokat – és a színeket illetően inkább óvatos duhajként csak a kiegészítőkkel variálnának.

A szürke, matt tónusokhoz – de még a barnás, kávészínek árnyalataihoz is bátran választhatunk fényes, ragyogóan csillogó vörös kiegészítők, étkészleteket! A jól megválasztott, és gonddal elhelyezett dekorációk páratlan és eredeti hangulatba öltöztetik a teret, és nagy előnyük, hogy ezek bármikor lecserélhetők, ha éppen meguntuk a vörös színt…

Fentebbi képünkön egy egyszerűbb szépség, az ARGENTA FIELD névre hallgató családja látható, mely kellemes, visszafogott színvilágának köszönhetően egész évben kiváló alapot teremt a mindig megújuló, folyamatos változásban lévő környezethez, személyiségünkhöz és aktuális hangulatunkhoz illő összképhez.

A szürke, a természetes fahatások, a betonhatású csempék és padlólapok – mint képükön is élő példa, az ARGENTA DEVON fantázianévre hallgató kollekciójának szép összeállítása is mutatja – pedig mindig remek alapot adnak az időnkénti megújuláshoz, melyhez érdemes felkutatnunk az ötletes, színes kiegészítőket, lámpákat, kisbútorokat és egyéb dekorációkat, melyek beszerzésére az ünnepi ajándékozásnál és bevásárló körutaknál aligha akad jobb alkalom és lehetőség!

A VS Fürdőszoba nemcsak izgalmas csempe és padlólappal, hanem gyönyörű fürdőszobai termékekkel és kiegészítőkkel, valamint 3D Látványtervezéssel is várja Önöket!Nemess Tímea – VS Fürdőszoba Szalon Ügyvezetője

“Várom egy kávéra”  +36 30 535 1672

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...