Ez nem hiányozhat a jövő legmenőbb otthonából!

Bár ma már egyre elterjedtebbek az intelligensotthon-megoldások, az okosotthon szó hallatán sokan még most is valamiféle nagyon futurisztikus, nagyon nehezen szerelhető, nagyon drága rendszerekre gondolnak, olyan újításokra, amelyek nem relevánsak számukra – amelyek a jövő generációinak szólnak. Azt hiszik, csak új építésű lakások és házak lehetnek okosotthonok; a meglévő otthonukban nincs létjogosultságok ezeknek a technológiáknak.

Ez szerencsére nem így van: nem kell új lakásba, házba költöznünk, a jelenlegit is könnyen okosotthonná alakíthatjuk, vésés és felfordulás nélkül, már akár egy jobb számítógép árából. Nem kell mindent egyszerre beszereznünk – bármikor bővíthetjük a rendszert, így tökéletesen megtervezhetjük a költségeinket. Akkor sincs gond, ha a későbbiekben költözni szeretnénk: a rendszert magunkkal vihetjük, és új otthonunkban is egyszerűen telepíthetjük. 

Ráadásul most az otthonfelújítási támogatásnak köszönhetően – amennyiben megfelelünk a feltételeknek – a felújítás során felmerülő költségek összegének akár 50 százalékát is visszaigényelhetjük.

Az ELKO EP kínálatában biztosan megtaláljuk a számunkra ideális intelligens otthoni megoldásokat

Intelligens világítás, árnyékolás, takarékos energiahasználat, ideális hőmérséklet – és tökéletes biztonság. A rendszerek segítségével nemcsak extra kényelmet vihetünk otthonunkba, de hosszútávon rengeteg pénzt is spórolhatunk.

Nem véletlen, hogy ezek a megoldások egyre népszerűbbé váltak az utóbbi időkben, magán és céges felhasználásra egyaránt. Nemrég például az ELKO EP tervezte és valósította meg RAVAK új épületének iNELS vezetékes épületautomatizálási rendszerét is.

És akkor a stílusról még nem is beszéltünk: a kínálatban találunk klasszikus stílusú és a legújabb trendeknek megfelelő darabokat is, és ezeket akár személyre is szabhatjuk, hogy tényleg illeszkedjenek otthonunkhoz, így garantált a harmonikus enteriőr.

Ilyen például a nagysikerű Logus90 kapcsoló család, rengeteg különleges variációval. Azonban nem kell félnünk a bőség zavarától – az online konfigurátor segít a választásban.

A konfigurátor segítségével részletesen megtervezhetjük fali szerelvényeinket, akár az egész házra, lakásra is. Eldönthetjük, hány kapcsolóból álló keretet szeretnénk, választhatunk álló és fekvő tájolás közül – ha pedig továbblépünk, szemünk elé tárul a fantasztikus dizájnkínálat. 

Találunk fémből, fából, műanyagból, üvegből és gránitból készült kereteket is, gyönyörű színekben. Bátran kísérletezhetünk, a konfigurátor segítségével rögtön látjatjuk, hogyan mutat majd a kapcsoló a valóságban, így biztosan rálelünk kedvencünkre.

Ha megtaláltuk a tökéletes keretet, ideje eldöntenünk, mi kerüljön bele. Ugyanis a Logus90 kereteit nemcsak a hagyományos, vagy a vezeték nélküli kapcsolókhoz, dugaljakhoz használhatjuk, de a különböző aljzatokhoz (televízió dugaljakhoz, telefon- vagy adatcsatlakozókhoz, mozgásérzékelőkhöz) is, önmagában és sorolókeretben egyaránt. A kínálatban találunk audiolejátszó-egységeket, exkluzív beépített termosztátokat és kapcsoló méretű érintőképernyős vezérlő egységet is.

Ezután csupán ki kell választanunk az ízlésünknek megfelelő fedlapot, és már láthatjuk is, egészen pontosan mennyibe kerül az egyedi konfiguráció – amit aztán pár kattintással rögtön meg is rendelhetünk.

Csak kattintsunk IDE, hogy megtegyük az első lépést egy még kényelmesebb, stílusosabb és energiatakarékosabb otthon felé!

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2022. április 26.

Így válassz padlót otthonod helyiségeibe!

Összeszedtük, melyik helyiségbe milyen típusú padló illik a legjobban. Sokan az otthontervezésnél nem fordítanak elég figyelmet a padlóválasztásra: a koncepció csupán annyi, hogy a...

2021. december 09.

Így lehet igazán fenntartható, barátságos otthonod karácsonyra!

Mezítlábas, jókedvű futkorászás a lakásban. Izgatott ajándékbontás a karácsonyfa alatt ülve. Fenntartható, zöld otthon, ahol mindig jól érezzük magunkat: környezetbarát módon...

2020. december 14.

Trilak

Küldetésünk Elsőként reagálunk a fogyasztói igényekre felhasználóbarát termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal.Jövőkép Kiváló csapatmunkával, több mint 100 éves...