Mosogatók tárháza – Ön tud választani?

A mosogató választás fontos döntés konyhánk kialakításakor, ugyanis a fő konyhai elemek közé sorolhatjuk. Nem mindegyik mekkora, milyen színű, milyen alapanyagú, s milyen design sajátosságokkal rendelkezik. A következőkben Ön megismerheti a Marmorin színskáláját, alapanyagát és három egymástól eltérő mérettel, formával és design ismertetőjeggyel rendelkező mosogatót.

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Egger by IBDesign

Fado – diszkrét elegancia

A Fado mosogatók alulról szerelt módja egy nagyon diszkrét eleganciával telített konyhai enteriőrt biztosít végeredményül. A klasszikus, szabályos formájú mosogató medencék jóvoltából a mosogatás kényelmes, valamint funkcionális. A Fado mosogatók letisztult megjelenése nem zavarja a belső terek kifinomult térelrendezését.
Olwin – a család mosogatója

Ön járt már úgy, hogy a nagyobb tepsik mosogatásakor az egész konyhapultot elárasztotta a víz? Kicsi a mosogató vagy nagy a tepsi? Kijelenthetjük: Ha a háznál nagy mosogató van az bizony jó sok, és nagyon finom étel készítésére ad okot, úgyhogy nyugodtan tartsa meg azokat a nagy tepsiket és inkább ismerje meg a Marmorin nagy méretű Olwin mosogatóit! A családi ebéd utáni mosogatás többé nem lesz gond… A méretes mosogató medencék megoldják az eddigi problémáit! Mindemellett az Olwin mosogatók megtörik a belső terek egyhangúságát és ezáltal kellemes összhangot teremtenek konyhájába. Választhatja akár hideg stílusok körébe, akár tágas konyhai környezetbe.
Foorn – különleges konyhai design

A Foorn egy példa, arra mikor szokatlan módon értelmezzük a konyha design fogalmát. A csepegtető és mosogató medence egész belsejét fantáziadús szabálytalan alakzatok díszítik. Két egymástól eltérő mintázatú Foorn mosogató közül választhatunk, egy zárt illetve egy nyitott vonalvezetésű közül. Fém szekrény vagy munkalap szerepel a tervei között? Válassza a Foorn mosogatókat, melyek lágyítják a hideg benyomást, s eleganciát varázsolnak az enteriőrbe.2020. szeptember 04.

Ezekkel a grillreceptekkel igazi mesterszakács leszel!

Mi jut eszünkbe, ha meghalljuk a "grill" szót? Valószínűleg ropogósra sült vastag húsok jelennek meg lelki szemünk előtt – esetleg grillsajtok, vagy ritkábban halak és...

2020. augusztus 14.

Egyterű fehér álomloft egy rendhagyó megoldással

Az egyterű otthonok berendezése nem egyszerű: ha nem figyelünk oda, könnyen zsúfolttá válhat az enteriőr. Sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk az elrendezésre, az arányokra;...

2020. augusztus 04.

Felújítanád a fürdőt? Itt egy kis segítség!

A lakásfelújítás rendkívül idő-, energia- és pénzigényes folyamat lehet – különösképp ha a fürdőszobáról beszélünk, ahol létfontosságú a gondos tervezés. Már rögtön az...