Mosogatók tárháza – Ön tud választani?

A mosogató választás fontos döntés konyhánk kialakításakor, ugyanis a fő konyhai elemek közé sorolhatjuk. Nem mindegyik mekkora, milyen színű, milyen alapanyagú, s milyen design sajátosságokkal rendelkezik. A következőkben Ön megismerheti a Marmorin színskáláját, alapanyagát és három egymástól eltérő mérettel, formával és design ismertetőjeggyel rendelkező mosogatót.

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Egger by IBDesign

Fado – diszkrét elegancia

A Fado mosogatók alulról szerelt módja egy nagyon diszkrét eleganciával telített konyhai enteriőrt biztosít végeredményül. A klasszikus, szabályos formájú mosogató medencék jóvoltából a mosogatás kényelmes, valamint funkcionális. A Fado mosogatók letisztult megjelenése nem zavarja a belső terek kifinomult térelrendezését.
Olwin – a család mosogatója

Ön járt már úgy, hogy a nagyobb tepsik mosogatásakor az egész konyhapultot elárasztotta a víz? Kicsi a mosogató vagy nagy a tepsi? Kijelenthetjük: Ha a háznál nagy mosogató van az bizony jó sok, és nagyon finom étel készítésére ad okot, úgyhogy nyugodtan tartsa meg azokat a nagy tepsiket és inkább ismerje meg a Marmorin nagy méretű Olwin mosogatóit! A családi ebéd utáni mosogatás többé nem lesz gond… A méretes mosogató medencék megoldják az eddigi problémáit! Mindemellett az Olwin mosogatók megtörik a belső terek egyhangúságát és ezáltal kellemes összhangot teremtenek konyhájába. Választhatja akár hideg stílusok körébe, akár tágas konyhai környezetbe.
Foorn – különleges konyhai design

A Foorn egy példa, arra mikor szokatlan módon értelmezzük a konyha design fogalmát. A csepegtető és mosogató medence egész belsejét fantáziadús szabálytalan alakzatok díszítik. Két egymástól eltérő mintázatú Foorn mosogató közül választhatunk, egy zárt illetve egy nyitott vonalvezetésű közül. Fém szekrény vagy munkalap szerepel a tervei között? Válassza a Foorn mosogatókat, melyek lágyítják a hideg benyomást, s eleganciát varázsolnak az enteriőrbe.2023. július 26.

Kültéri nappalival és konyhával élvezik ki a nyarat a gyönyörű vidéki ház lakói

Inspiráló svéd nyári idill, ha több időt töltenénk a szabad levegőn. Ha kellemes, napsütéses idő van, az ember szívesebben tölti kint az idejét, mint a négy fal között –...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...