Mivel dobd fel a karácsonyi ünneplést?

Ha kicsit többre vágyunk a megszokott, mindenhol látható karácsonyi díszeknél, érdemes saját, rendhagyó dekorációval készülni az ünneplésre. Miért nem próbálunk ki ilyenkor valami újat? Egy kis ünnepi alkotás biztosan segít a hangolódásban, és remek szórakozást jelenthet akár az egész családnak. 

Rengeteg inspirációt találunk online, ha valamilyen egyedi dísszel varázsolnánk karácsonyi hangulatot az enteriőrbe. Így könnyen kiélhetjük kreativitásunkat, és meglephetjük családunkat egy mutatós karácsonyi lakásdísszel – akkor is, ha még sosem alkottunk korábban. 

Bármilyen stílusú is otthonunk, biztosan találunk olyan ünnepi inspirációkat, amelyek segítségével kreatívan csempészhetünk egy kis meghittséget életterünkbe. 

A karácsonyi hangulatot legegyszerűbben különféle fényekkel érhetjük el: égősorokkal, gyertyákkal, fényfüzérekkel. Ha azonban túlzásokba esünk, ez elég költséges és nem túl fenntartható művelet lehet. Ha inkább valamilyen energiatakarékos megoldást szeretnénk, de nem akarunk lemondani a látványos, ünnepi fényekről, akkor Weber különleges megoldásaival könnyen gondoskodhatunk a ragyogó karácsonyról.

A cég NEON termékcsaládja fényt hoz az éjszakában – és a villanyszámlát sem terheli. Egy fantasztikus újításról van szó, amire igazán büszkék lehetünk: a magyar kutatók innovációja egyedülálló a világon. A weberNEON termékek (a weberton NEON fényfesték, a neonizáló webercolor NEON cementes fényfuga, vagy a weberpas NEON fényvakolat) használata roppant egyszerű: csak vigyük fel őket kívánt a felületre – aztán várjuk a naplementét. 

Napközben feltöltődnek napfénnyel vagy mesterséges fénnyel, majd amikor leszáll az éj, a magába szívott energiát fényként bocsátják ki: vagyis beragyogják otthonunkat. A foszforeszkáló neonfények szuperül mutatnak a sötétben, meghitt hangulatot visznek a lakásba, és az esti tájékozódásban is segítenek otthon – nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is imádják őket.

A NEON energiatakarékos, egyedi, csodás megoldás. Bármit megalkothatunk vele, akár karácsonyi témában is – tökéletes kültérre, de a nappaliba és a gyerekszobába is. Ragyogó hullócsillagok, égbolt a plafonon, fényes hópelyhek, angyalkák, mikulások, krampuszok és rénszarvasok… Csak a fantáziánk szab határt.

A NEON termékek mellett a webernél számos rendhagyóan felhasználható építészeti megoldást találunk: például webermix hobby hobbybetont – a javítási munkálatok mellett – kimondottan barkácsolásra tervezték. Kezdőknek és haladóknak egyaránt fantasztikus eszköz, mivel egyszerűen használható, repedésmentesen szilárdul, és könnyen bedolgozható. Akár lenyűgöző ékszereket is készíthetünk belőle:

Emellett akár formabontó karácsonyfát is alkothatunk otthonunkban. Manapság különösen divatosak a különféle kreatív szemlélettel megalkotott, rendhagyó fák – amelyek igazából nem is fák. Ezek egyrészt kímélik a pénztárcát, másrészt pedig nem kell feleslegesen fenyőfát vásárolnunk, hogy ünneplés után utcára tegyük – ráadásul még csak nem is hullik a levelük. 

Ha ilyen különleges karácsonyfára vágyunk, a Pinteresten rengeteg inspirációt találunk hozzá – a Rigips strapabíró Habito falára pedig bármit felaggathatunk, könnyedén elbírja. Ráadásul nagyon szerelhető mindemellett pedig fenntartható megoldás is.

Ezekkel a megoldásokkal garantáltan különleges karácsonyi dekorációkat készíthetünk otthonunkba.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...

2022. november 21.

A hollywoodi sztárszínésznő, Hilary Swank otthona igazi téli csodavilág – tele kutyákkal

Az Oscar-díjas Hilary Swank családi otthona sokkal barátságosabb, mint a legtöbb sztárvilla – és bővelkedik a menhelyi kutyusokban. A 48 éves Hilary Swank harminc éve kezdte a...

2022. október 19.

Most elképesztő kedvezménnyel szerezheted be álomjakuzzidat!

A SpaTrend energiatakarékos jakuzzijaival rengeteget spórolhatunk – különösen most a Black Friday Early Bird akció keretében! A rendszeres masszázsmedence-használat kiváló...