Melegburkolatot a konyhába? Miért ne!

Milyen melegburkolatot találunk konyhába az IBDesign kínálatában? Az IBDesign választéka meglehetősen széles, ugyanis válogathatunk laminált padlók, valódi fa parketták és vinyl burkolatokból egyaránt leendő konyhánkba.

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Egger by IBDesign

Vegyük most szemügyre alaposabban a laminált padlókat! Biztosan már Ön is elgondolkodott azon, hogy a laminált padlók mennyire vízállóak. Az alábbiakban eloszlatunk néhány tévhitet ezzel a kiváló melegburkolattal kapcsolatban.


Leggyakoribb tévhitek a konyha és a laminált padlók kapcsolatát illetően:

Először is tisztázzuk, hogy a konyhát alapvetően nem soroljuk a vizes helyiségek közé, így nem feltétlenül szükséges vízálló melegburkolatot választanunk. A mai laminált padlók mindegyike rendelkezik egy víztaszító réteggel, így bátran burkolhatjuk konyhába. Ez is jól mutatja, hogy a ma forgalomban lévő laminált padlók nem összehasonlíthatóak az első generációs elődjeikkel. Egy egyszerű példával élve: Régen, ha kiborítottunk egy pohár vizet, mire letérdeltünk feltörölni már szinte nyoma sem volt annak, hiszen a laminált padló beszívta a nedvességet és a fa megduzzadt. A mai laminált padlóknál ez nem fordulhat elő, így kár lenne ezért hideg lábérzetet adó burkolatot választani, vagy egy nem odaillő járólappal felborítani a konyha-nappali-étkező összhangját.

A vízzel kapcsolatos félelmek mellett a tisztántarthatóságot is tévhitek övezik. A “szóbeszéddel” ellentétben a laminált padlókat igenis könnyű ápolni, tisztítani – a zsírfoltokat ugyanolyan könnyedén eltávolíthatjuk laminált padlónkról, mint a hidegburkolatról.

Még egy apró-cseprő, de mégis “hasznos” előny, ha konyhánkba laminált padlót választunk: véletlen balesetek mindig történnek, hopp egy pohár, hopp egy tányér… lelökjük, leejtjük és máris eltörött! Laminált padlónk azonban nem pattan le, nem csorbul el, nem reped meg, ha ütés éri.


Ha fokozottabb biztonságra vágyunk…

Az előbbiekben tisztáztuk, hogy a mai laminált padlókat bátran burkolhatjuk konyhába. Azonban, ha ennek ellenére is maradtak félelmeink, akkor is van megoldás, hiszen ezen kívül számos más innovatív és kellően designos lehetőséget találunk a beltér burkolására.

Az IBDesign kínálatában megtalálható EGGER Aqua+ laminált padlók például kifejezetten nedvességállóak, bírják a folyamatos párát és kicsapódó vizet is. Mindezen tulajdonságokat a padlólapok anyagában való impregnálásának köszönhetjük. Tehát, ha fokozottabb biztonságra vágyik, válassza az EGGER Aqua+ termékeit!

Válogasson kedvére német minőségű HARO és EGGER laminált padló kínálatunkból, melyek Magyarországon kizárólagosan az IBDesign budapesti bemutatótermében és országos viszonteladó hálózatában érhetőek el!

Keresse meg az Önhöz legközelebbi partnert ide kattintva!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...