Extravagáns, erőteljes és domináns: Elesgo szuperfényes, intelligens dizájnpadló

A padlóburkolat általában semleges, strapabíró, és homogén – legalábbis ezt szoktuk meg eddig. A mai laminált padlók sokszínű, ezerarcú világában szinte már nincsen lehetetlen, hiszen a gyártók csak úgy ontják magukból a különlegesebbnél különlegesebb dizájn, a legújabb gyártási technológia alapján készülő, trendbe illő modelleket.

A cikket szerkesztette: Elesgo By Ibdesign

A “Made in Germany” világszerte elismert minőségi és biztonságos termékek védjegye. Termékeiket Németországban gyártják modern létesítményekben motivált alkalmazottakkal, szigorú előírások és környezetbarát módszerek alkalmazásával. Számos módszert és szabadalmaztatott technológiát fejlesztettek a legjobb nyersanyagokkal kombinálva, hogy ügyfeleik magas minőségű terméket, és így még szebb életteret kapjanak.

Környezetvédelem

Nagy figyelmet fektetnek környezeti fenntarthatóságra, amikor az általuk használt nyersanyagokról van szó.
Új energiát generálnak a gyártásból származó hulladékból, vagyis újrahasznosítják azt. Az olyan anyagokat, amelyeket a cégen belül nem lehet tovább felhasználni, összegyűjtik és újrahasznosítják. A modern szűrőberendezéssel minimálisra csökkentik a levegőszennyezést. Minden aljzat megfelel az E1 kibocsátási osztályra vonatkozó irányelveknek és a jelenlegi globális szabványoknak.

Ezenkívül formaldehidmentes ragasztott forgácslapot használnak, amely hasonlóképpen viselheti a német “Blauer Engel” (kék angyal) tanúsítványt, mint minden MDF alaplemezzel ellátott panel. Különösen az ELESGO® módszereket is nagyfokú környezetvédelmi szempontok jellemzik. A termelésben nagyon kevés energiát használnak fel, szennyvíz és víz nélkül. Az alkalmazott oldószermentes akrilátgyanta nem bocsát ki olyan anyagot, amelyek károsak az egészségre.

Minőség ellenőrzés

Minőség a gyártótól a végső fogyasztóig.
Annak érdekében, hogy csak a legjobb termékek álljanak az ügyfelek rendelkezésére, minőségellenőrzéseket végeznek a termelés minden szakaszában. A termékeket folyamatosan felügyelik a szakképzett munkatársak, akik felelősek az összes minőségi követelmény kidolgozásáért.

Az állandó helyszíni minőségellenőrzés mellett termékeiket független intézetek is ellenőrzik.

PEFC tanúsítás

A PEFC az Erdőtanúsítási Rendszerek Támogatási Programját jelenti, amely egy nemzetközi erdőtanúsítási rendszer. Ez a világ legnagyobb független szervezete a fenntartható erdőgazdálkodás biztosításával és folyamatos fejlesztésével, garantált környezeti, társadalmi és gazdasági normákkal.

Elesgo By Ibdesign

Ha Ön a hagyományos padlók helyett valami másra, valami szokatlanra, esetleg extrémre vágyik, mit szólna például egy élénk színű, intenzív látványvilágú, szuperfényes, intelligens dizájnpadlóhoz?

El tudja képzelni, hogy a szokványos, naturális, minden térbe beleillő, kellemes látványú padló helyett ezúttal egy elképesztő, kifejezetten erőteljes, domináns felület mellett döntsön?


Az ELESGO szuperpadlók extravagáns és egyedi felületeivel, széles választékával gondoskodnak számunkra arról, hogy az extrém színek kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő darabot – akár lila, piros, vagy kék színről van szó.Egy ilyen egyedi padló biztos, hogy nem a visszahúzódó háttér szerepben, hanem nagyon is a főszerepben, sőt a rivaldafényben fog tündökölni.

Tökéletes választás olyan helyekre, ahol a talajnak, az enteriőr alsóbb régióinak kifejezetten hangsúlyos szerepet szánunk, például egy modern táncterem, vagy egy modern, de ízléses glamour jegyekkel megspékelt bemutató – vagy kiállító terem, műterem, esetleg egy szórakozóhely táncparkettje.

Itt ugyanis a padlófelületét borító akril felület nem töri meg az alatta lévő képet, a dekor pedig így kristálytisztán látható, a homogén, lakkhatású felületeknél pedig az egységes, ragyogó, tágas hatás dominál.Fontos megemlíteni, hogy azon túl, hogy az ELESGO termékei között biztosan megleljük a nekünk tetsző elegáns vagy extra felületű modellt, mindemellett az ELESGO padlók a magas minőséget és a praktikumot sem nélkülözik. Tehát legyen bármilyen fényes is a felület, nem kell tartanunk attól, hogy elcsúszunk és az apró karcolásoktól sem kell félteni kedvenc padlónkat.

Az akril ELESGO padlók felületei nem jó hővezetők, így a felületük mindig meleg tapintású marad, és kiemelten rugalmas is, így ezek a padlók jóval halkabbak a hagyományos padlókhoz képest.

A német minőség, hosszú élettartam, igényes, high-end felületek, a fényesség, mégis csúszásmentes felület, a nagy formátumú, autentikus megjelenés, a finoman lekerekített élek mind-mind a termék exkluzivitását, kiválóságát dicsérik.Ha Ön tervező, lakberendező, dizájner, vagy csak valami egészen különlegest keres – mondjuk élénk színű, vörös, kék, lila, szürke vagy éppen ragyogó hófehér modellt, vagy a különleges fa mintázatú modelleket szeretné exkluzív, fényes, lakkhatású felületben, tükörfényes megjelenéssel élvezni, akkor válogasson bátran a sokszínű, Pazar ELESGO laminált padlók kínálatából, melyet az IBDesign elegáns, zuglói bemutatótermében élőben is megcsodálhat.

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellelel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. március 20.

Nappali, spa-központ, menedék – Irány a kert!

Tavasz: kicsit szeszélyes, kicsit szeles, de mégis a könnyedség ígéretét hordozza a túl rideg sötétség után. Ahogy egyre többet süt a nap és feljebb kúszik a hőmérő higanyszála,...

2019. március 19.

Egyedi homlokzati burkolás Otti fagyálló kövekkel

Az életben vannak fordulópontok, "nagy vállalások", fontos események. Ilyen az otthonteremtés is. Lehet, hogy csak egyszer építkezünk, éppen ezért érdemes úgy gondolkodni, hogy akkor...

2019. március 18.

Terazzo, ahogyan még nem láttuk

A tavalyi év nagy visszatérője a terrazzo. Ez a kőburkolat korábban közintézmények padlóburkolataként volt nagyon népszerű, hiszen különösen ellenálló, és minimális karbantartást...