Lenyűgöző inspirációkkal várunk az év legfontosabb lakberendezési kiállításán!

A S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon többek közt azt is megtudhatjuk, hogyan lehet letisztult és időtálló fürdőszobánk.

Inspirációt keresünk otthonunkhoz – és valami többre vágyunk az online és a magazinokban látható képeknél? Ha szeretünk elmerülni a lakberendezési magazinok lenyűgözően stylingolt, kifinomult enteriőrjei között, de élőben is megtekintenénk ezeket az álomotthonokat, akkor semmiképp nem éri meg kihagynunk a S/ALON Budapest Lakástrend Kiállítást. 

2022. szeptember 23. és 25. között a Budapest Sportarénában életre kelnek a lakberendezési magazinok oldalai: ha ellátogatunk, elmerülhetünk a színes dizájnforgatagban, és első kézből nyerhetünk inspirációt otthonunk berendezéséhez – a szimpatikus bútorokat, dísztárgyakat, burkolatokat élőben is megtekinthetjük, megtapinthatjuk, kipróbálhatjuk.

Találkozhatunk a legfrissebb trendekkel és kortalan klasszikusokkal egyaránt – várnak ránk innovatív technológiák és tradicionális anyagok. A külföldi sztártervezők mellett megtekinthetjük a feltörekvő hazai tehetségek alkotásait, ahogyan a világ minden pontjáról induló, ismert, nívós márkák mellett a kézműves műhelyek termékeit is szemügyre vehetjük – képző- és iparművészek, lakberendezők és belsőépítészek formabontó alkotásaiban gyönyörködhetünk a S/ALON Budapest forgatagában.

Természetesen az OTTHONNEKED is jelen lesz a rendezvényen – a standon egy visszafogott eleganciával berendezett fürdőszobában merülhetünk el.

A fürdőszoba biztosan ihletet ad a letisztult stílus szerelmeseinek: ha megtekintjük élőben, megtapasztalhatjuk, hogyan lehet az időtálló minimalista stílus is hívogató és barátságos. 

Az enteriőrt a semleges színek határozzák meg: a szürkék, feketék, barnák váltakozása nyugalmat sugároz, ami tökéletes ahhoz, hogy egy nehéz nap végén az ember kikapcsolódhasson a fürdőszobában. Azonban az egyszínű burkolatok is lehetnek izgalmasak: ebben sokat segítenek a különleges, álomba illő, texturált felületek.

Palatinus Fürdőszobaszalonok fémes hatású, csillogó, 120 x 120 centiméteres, impozáns burkolólapjainak szilárdsága izgalmas kontrasztot jelent a padlón és a jakuzzikon is megjelenő bőr puhaságával.

Az IBDesign egyik legnépszerűbb szabadon álló dizájnkádja, a kálaformájú Alice II fantasztikusan mutat minden térben: valódi fókuszpont, amely remekül érvényesül a visszafogott enteriőrben.

Az otthoni wellness is megjelenik a térben a SpaTrend jóvoltából: a Softub Surround jakuzzi nemcsak az egészséges életmódban és a relaxációban segít, de a formabontó látvány megteremtésében is rattanfelületeivel, és a mögötte megjelenő, mélyen barázdált felületű burkolatával – amely alkalmazkodik a rattan színéhez – igazi oázist teremt beltérben is.

A sejtelmes, mégis barátságos atmoszféráról felette megjelenő, akkumulátoros, USB-ről tölthető Baselight lámpa gondoskodik – a hatást pedig világító kaspókkal fokozták, amelyek látványos árnyékokat vetnek a falra.

A térből azok is nyerhetnek inspirációt, akik a kád helyett inkább a zuhanyt preferálják: a kékes, markáns mintával ellátott vinylpanel a rendhagyó dizájn szerelmeseinek nagy kedvence – a luxusérzetről pedig a rozéarany csaptelep és zuhany gondoskodik.

Ha felújítanánk a fürdőszobánkat vagy otthoniwellness-megoldásokra vágyunk, az OTTHONNEKED csodálatos standján mindezt – és még sok mást – is megtaláljuk!

IDE KATTINTVA még többet megtudhatunk az ámulatba ejtő lakástrend kiállításról!

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...