Lenyűgöző inspirációkkal várunk az év legfontosabb lakberendezési kiállításán!

A S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon többek közt azt is megtudhatjuk, hogyan lehet letisztult és időtálló fürdőszobánk.

Inspirációt keresünk otthonunkhoz – és valami többre vágyunk az online és a magazinokban látható képeknél? Ha szeretünk elmerülni a lakberendezési magazinok lenyűgözően stylingolt, kifinomult enteriőrjei között, de élőben is megtekintenénk ezeket az álomotthonokat, akkor semmiképp nem éri meg kihagynunk a S/ALON Budapest Lakástrend Kiállítást. 

2022. szeptember 23. és 25. között a Budapest Sportarénában életre kelnek a lakberendezési magazinok oldalai: ha ellátogatunk, elmerülhetünk a színes dizájnforgatagban, és első kézből nyerhetünk inspirációt otthonunk berendezéséhez – a szimpatikus bútorokat, dísztárgyakat, burkolatokat élőben is megtekinthetjük, megtapinthatjuk, kipróbálhatjuk.

Találkozhatunk a legfrissebb trendekkel és kortalan klasszikusokkal egyaránt – várnak ránk innovatív technológiák és tradicionális anyagok. A külföldi sztártervezők mellett megtekinthetjük a feltörekvő hazai tehetségek alkotásait, ahogyan a világ minden pontjáról induló, ismert, nívós márkák mellett a kézműves műhelyek termékeit is szemügyre vehetjük – képző- és iparművészek, lakberendezők és belsőépítészek formabontó alkotásaiban gyönyörködhetünk a S/ALON Budapest forgatagában.

Természetesen az OTTHONNEKED is jelen lesz a rendezvényen – a standon egy visszafogott eleganciával berendezett fürdőszobában merülhetünk el.

A fürdőszoba biztosan ihletet ad a letisztult stílus szerelmeseinek: ha megtekintjük élőben, megtapasztalhatjuk, hogyan lehet az időtálló minimalista stílus is hívogató és barátságos. 

Az enteriőrt a semleges színek határozzák meg: a szürkék, feketék, barnák váltakozása nyugalmat sugároz, ami tökéletes ahhoz, hogy egy nehéz nap végén az ember kikapcsolódhasson a fürdőszobában. Azonban az egyszínű burkolatok is lehetnek izgalmasak: ebben sokat segítenek a különleges, álomba illő, texturált felületek.

Palatinus Fürdőszobaszalonok fémes hatású, csillogó, 120 x 120 centiméteres, impozáns burkolólapjainak szilárdsága izgalmas kontrasztot jelent a padlón és a jakuzzikon is megjelenő bőr puhaságával.

Az IBDesign egyik legnépszerűbb szabadon álló dizájnkádja, a kálaformájú Alice II fantasztikusan mutat minden térben: valódi fókuszpont, amely remekül érvényesül a visszafogott enteriőrben.

Az otthoni wellness is megjelenik a térben a SpaTrend jóvoltából: a Softub Surround jakuzzi nemcsak az egészséges életmódban és a relaxációban segít, de a formabontó látvány megteremtésében is rattanfelületeivel, és a mögötte megjelenő, mélyen barázdált felületű burkolatával – amely alkalmazkodik a rattan színéhez – igazi oázist teremt beltérben is.

A sejtelmes, mégis barátságos atmoszféráról felette megjelenő, akkumulátoros, USB-ről tölthető Baselight lámpa gondoskodik – a hatást pedig világító kaspókkal fokozták, amelyek látványos árnyékokat vetnek a falra.

A térből azok is nyerhetnek inspirációt, akik a kád helyett inkább a zuhanyt preferálják: a kékes, markáns mintával ellátott vinylpanel a rendhagyó dizájn szerelmeseinek nagy kedvence – a luxusérzetről pedig a rozéarany csaptelep és zuhany gondoskodik.

Ha felújítanánk a fürdőszobánkat vagy otthoniwellness-megoldásokra vágyunk, az OTTHONNEKED csodálatos standján mindezt – és még sok mást – is megtaláljuk!

IDE KATTINTVA még többet megtudhatunk az ámulatba ejtő lakástrend kiállításról!

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...