Legyen okoslámpája: Az EGLO Connect megérkezett!

Hatalmas lépésekkel haladunk a teljes okosotthonok felé, hiszen ma már egyre több eszközünk „okos”: a telefonunk, az autónk, a klímánk, de lehet, hogy már a tűzhelyünk és a fűtésünk is. Mostantól a lámpánk is lehet okoslámpa, mert megérkezett az EGLO connect okos fényforrás.

A cikket szerkesztette: EGLO Lux Kft.

A mai rohanó, felgyorsult világunkban a különböző megatrendek hatásaival számolva (pl. globalizáció, urbanizáció) valamint, hogy emellett egyszerre kell helytállnunk otthon és a munkahelyünkön, egyre fontosabbá válik, hogy olyan helyen dolgozzunk és éljünk, ahol jól érezzük magunkat. A relaxáció fontos eszköze pedig a fény. A világítás minősége, erőssége, színe hatással van szervezetünkre, hangulatunkra, viselkedésünkre, figyelmünk intenzitására, valamint számos alternatív gyógyító terápia eszköze is. Manapság számos lehetőség nyílik a lakás, a munkahely stílusához harmonizáló világítás megtervezésére, kialakítására, illetve az ehhez megfelelő lámpák, fényforrások kiválasztására, beszerzésére.

Az EGLO LUX Kft. legfőbb célja a vásárlói igények maximális kielégítése és egy olyan széleskörű lámpa- és fényforrásválaszték kialakítása, ahol mindenki megtalálja az egyéniségének, ízlésének, pénztárcájának megfelelő és a mai trendeket követő lakásbelső kialakításához szükséges termékeket. A cég történelmi múltja 1969-re nyúlik vissza, amikor Ludwig Obwieser Ausztriában megnyitotta az első villamossági szaküzletet EGLO Leuchten néven. 1986-ban megalapították az első leányvállalaltot Németországban és egyre népszerűbbé váltak az EGLO termékek az európai piacon. Mára már 60 leányvállalat dolgozik a konszernen belül és több mint 132 országban vannak jelen, nemcsak Európában, hanem Kínában, Indiában, Amerikában is. Az EGLO LUX Kft. – mint az EGLO egyik leányvállalata- 1992-ben kezdte el a működését Dunakeszin, és röviddel ezután felépült az EGLO gyár Pásztón, ahol mára már 12 ezer darab lámpa gyártása történik naponta. A kereskedelmi központ és az első bemutatóterem Dunakeszin található, de az EGLO 2019-ben Budapesten, majd 2020-ban Budaörsön újabb lámpaszalont nyitott. Ezekben az üzletekben, valamint az országos SHOP in SHOP partnerüzletekben az EGLO termékkínálat túlnyomó része nemcsak megtekinthető, de meg is megvásárolható.

Az EGLO márka sikere abban áll, hogy gyorsan reagál és érzékeny a világ vezető lakberendezés és design trendjeinek a változására, valamint a termékeket, termékcsaládokat a vevői igények és visszajelzések alapján – 90%-os saját fejlesztéssel – tervezi és alakítja ki. Vezető szerepét többek között a magas szintű minőség (5 év jótállás LED panelekre), megbízhatóság és a kiváló kültéri, beltéri és fényforrás termékválaszték garantálja. A Vintage, rusztikus, antik stílusú lámpák éppúgy megtalálhatóak náluk, mint a skandináv, klasszikus stílus és a modern/ minimalista, praktikusságra törekvő stílust képviselő termékek.

Az EGLO piacformáló vállalkozásként mindig törekszik a folyamatos megújulásra, mivel a termékek működtetéséhez a legmodernebb technológiákat használja fel pl. energiahatékony led fényforrás, bluetooth vezérlés, lépcsőzetes fényerő szabályozás (dimmelés), távirányítós funkció, illetve a legújabb Z-generációs lámpacsalád, az okoslámpa applikáció, az „EGLO connect” .

Az EGLO LUX-nál mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket, árban, minőségben és stílusban, ezt az üzenetet a cég szlogenje „világos”-an közvetíti is:

my light my style – az én lámpám az én stílusom

Nézzenek be hozzánk!

Kapcsolat
EGLO Lux Kft.

Amikor az EGLO 2017 őszén bemutatta a connect-et, bevallottan az volt a fő célja a megalkotásával, hogy az Ön otthona a lehető legjobban „testre szabható” legyen, a lehető legtöbbet hozhassa ki belőle, miközben az „okosizzója” vagy okoslámpája szinte belesimul a mostani trendekbe: abba, hogy minden olyat tud, amit eddig nem is gondolt egy fényforrásról, egy lámpáról.

Azt már megszoktuk, hogy beprogramozhatjuk a lakásban a mosógépet, a sütőnket, a fűtésünket, a redőnyünket, vagy a kertben a locsolórendszerünket. Most elérkezett az EGLO connect ideje, azért, hogy a fény is pontosan úgy viselkedjen, ahogyan mindig is szerettük volna.

De mi is az az EGLO connect?

Olyan fényforrás vagy lámpa, ami MESH technológián alapul, és távirányítóval, vagy okoseszközre (okostelefon, tablet, okosóra) ingyenesen letölthető applikáció segítségével vezérelhető illetve programozható.

Jelenlegi szortimentünkben kínálunk fényforrásokat, mennyezeti lámpákat, mennyezetre szerelhető lámpákat, beépíthető lámpákat, LED paneleket. De kínálatunkat folyamatosan bővítjük.


Mit tud az EGLO connect?

Azt már megszoktuk, hogy a fény ereje állítható. Az utóbbi időben találkoztunk már olyan lámpákkal is, melyeknek a színe változtatható: pl. 16 szín közül kiválaszthatjuk a nekünk megfelelőt. A távirányító sem új a világítástechnikában. A legújabb trend pedig a színhőmérséklet változtatása (melegfehér-semlegesfehér-hidegfehér).

Az EGLO connect ezeknél több: egyszerre van benne a fényerő változtatásának, a színnek, és a színhőmérséklet változtatásának lehetősége, miközben nemcsak 16 szín és 3 színhőmérséklet közül választhatunk, hanem a világon előforduló bármely színt (16 millió!) és színhőmérsékletet beállíthatjuk. Emellett programozható, vagy ha nem akarunk „bajlódni” a beállításokkal, akkor használhatjuk a gyárilag beállított effektusokat, mint pl. naplemente.


Mivel az EGLO connect LED, ezért nemcsak uralhatja a fényt, hanem még egy lépést tesz az energiatakarékos okosotthona felé is.

Tudjon meg mindent az EGLO connect okoslámpáról és nézze meg termékkínálatunkat a weboldalunkon:

MEGNÉZEM A CIKKET

Következő cikkünkben bemutatjuk, hogy milyen az élet az EGLO connect-tel.

Látogasson ki a Construmára, ahol működés közben is megtekintheti az EGLO connect lámpákat az OTTHONNEKED standján!

(G pavilon, 103E és G pavilon, 105H)

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...