Héra festékek fantasztikus ötletekhez

Bárhol is vagyunk, falak vesznek körül bennünket. A falak lehetnek teljesen pasztell színűek, akkor igényelnek dekorációt, képeket. És ma már lényegében bármilyen színt elképzelhetünk, hiszen festéket biztosan találunk hozzá. Ha elengedjük fantáziánkat, akkor az egészen egyszerű színeken túl, fémes hatású vagy éppen márványos bevonatot is készíthetünk. Ilyenkor már maga a fal a dekoráció. Nézzük, hogy mi minden valósítható meg, amelyre talán nem is gondolnánk.

Az egyszerűtől az extravagánsig

A Héra Prémium Design termékcsaládunkat azoknak a felhasználóknak alkottuk meg, akik a rendhagyó megoldásokat szeretik és szívesen kísérleteznek olyan újdonságokkal, mint például a metálhatású fal. A Héra Prémium kolor design metál egy olyan metálhatású dekorációs festék, amely csillogó, fémes hatású bevonatot képez a falon.

Arany, ezüst és gyöngyház színben kapható, továbbá meghatározott színekkel színezhető. Kiválóan mutat olyan terekben, ahol konvencióktól mentes megoldásokban gondolkozunk. Használhatjuk nagyobb felületeken is, de egyszerű dekorációkat is készíthetünk vele.

Márványhatású falak

Héra Prémium Design márványhatású beltéri bevonattal klasszikus kinézetet adhatunk a falaknak. Ráadásul Aquakolor színezőfestékkel további színárnyalatokban is elérhető. Rozsdamentes acél simítólappal tudjuk felvinni a falakra.

Különböző színeket is választhatunk, ilyenkor a festőspatula két sarkára helyezzük a színeket és így hordjuk fel az anyagot a falra. Kb. 25 perc száradás után a simítólappal átdörzsöljük, így ragyogó, tükörsima márványfelületet kapunk.

Antik az örök elegancia

Héra Prémium Design effekt hatású belső falfestékkel akár egyből antik hatású falakat alkothatunk. Kiválasztunk egy tetszőleges színt, a speciális effekt ecsetet és azonnal alkothatunk. Váltott irányú „X” alakban kell a festéket felvinni, majd pár perc elteltével a speciális ecsethez ajánlott spatulával szintén váltott irányban elsimítani a fehér szemcséket. Ezzel lehet előhívni az antik hatást a felületen. Nem ördögi a technika, és évtizedeket sem kell várni a kívánt hatás eléréséhez.

És ami biztosan bírja a strapát

A lakásunk nem lehet mindig tökéletes. Mi pedig gondoltunk a váratlan helyzetekre, ezért megalkottuk a Héra Prémium Clean belső falfestéket. Folyosóra, konyhába, gyerekszobába, de akár üzlethelyiségek festésére is bátran használhatjuk, hiszen speciális adalékanyagainak köszönhetően mosható. 30 készre kevert színben megtalálhatóak viszonteladóink polcain, de gépi keveréssel akár a legvadabb színötleteket is megvalósíthatjuk vele.

Rengeteg ötletünk van, amit a honlapunk Színspirációs oldalán osztunk meg, a színtervező alkalmazásunkkal akár előre kiválaszthatjuk a festeni kívánt szobát, online átfesthetjük és a végeredmény így biztosan olyan lesz, mint amilyenre vágytunk.

 

 

2023. március 07.

Ez minden, amire szükséged van a ragyogó és stílusos okosotthonhoz!

Ismerjük meg az egyik legkorszerűbb világítási innovációt, és rendezzük be otthonunkat a legújabb és legjobb trendek jegyében – mindezt egy helyről. Az EGLO lámpái és...

2023. március 07.

Megdöbbentően barátságos kaliforniai otthonban él a Guns N’ Roses egykori dobosa, Matt Sorum

A rocksztár háza kimondottan letisztult, ízléses családi otthon. Charles Du Bois építész a pályafutása során több mint 330 otthont tervezett: az egyik legfontosabb közülük egy...

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...