Héra festékek fantasztikus ötletekhez

Bárhol is vagyunk, falak vesznek körül bennünket. A falak lehetnek teljesen pasztell színűek, akkor igényelnek dekorációt, képeket. És ma már lényegében bármilyen színt elképzelhetünk, hiszen festéket biztosan találunk hozzá. Ha elengedjük fantáziánkat, akkor az egészen egyszerű színeken túl, fémes hatású vagy éppen márványos bevonatot is készíthetünk. Ilyenkor már maga a fal a dekoráció. Nézzük, hogy mi minden valósítható meg, amelyre talán nem is gondolnánk.

Az egyszerűtől az extravagánsig

A Héra Prémium Design termékcsaládunkat azoknak a felhasználóknak alkottuk meg, akik a rendhagyó megoldásokat szeretik és szívesen kísérleteznek olyan újdonságokkal, mint például a metálhatású fal. A Héra Prémium kolor design metál egy olyan metálhatású dekorációs festék, amely csillogó, fémes hatású bevonatot képez a falon.

Arany, ezüst és gyöngyház színben kapható, továbbá meghatározott színekkel színezhető. Kiválóan mutat olyan terekben, ahol konvencióktól mentes megoldásokban gondolkozunk. Használhatjuk nagyobb felületeken is, de egyszerű dekorációkat is készíthetünk vele.

Márványhatású falak

Héra Prémium Design márványhatású beltéri bevonattal klasszikus kinézetet adhatunk a falaknak. Ráadásul Aquakolor színezőfestékkel további színárnyalatokban is elérhető. Rozsdamentes acél simítólappal tudjuk felvinni a falakra.

Különböző színeket is választhatunk, ilyenkor a festőspatula két sarkára helyezzük a színeket és így hordjuk fel az anyagot a falra. Kb. 25 perc száradás után a simítólappal átdörzsöljük, így ragyogó, tükörsima márványfelületet kapunk.

Antik az örök elegancia

Héra Prémium Design effekt hatású belső falfestékkel akár egyből antik hatású falakat alkothatunk. Kiválasztunk egy tetszőleges színt, a speciális effekt ecsetet és azonnal alkothatunk. Váltott irányú „X” alakban kell a festéket felvinni, majd pár perc elteltével a speciális ecsethez ajánlott spatulával szintén váltott irányban elsimítani a fehér szemcséket. Ezzel lehet előhívni az antik hatást a felületen. Nem ördögi a technika, és évtizedeket sem kell várni a kívánt hatás eléréséhez.

És ami biztosan bírja a strapát

A lakásunk nem lehet mindig tökéletes. Mi pedig gondoltunk a váratlan helyzetekre, ezért megalkottuk a Héra Prémium Clean belső falfestéket. Folyosóra, konyhába, gyerekszobába, de akár üzlethelyiségek festésére is bátran használhatjuk, hiszen speciális adalékanyagainak köszönhetően mosható. 30 készre kevert színben megtalálhatóak viszonteladóink polcain, de gépi keveréssel akár a legvadabb színötleteket is megvalósíthatjuk vele.

Rengeteg ötletünk van, amit a honlapunk Színspirációs oldalán osztunk meg, a színtervező alkalmazásunkkal akár előre kiválaszthatjuk a festeni kívánt szobát, online átfesthetjük és a végeredmény így biztosan olyan lesz, mint amilyenre vágytunk.

 

 

2023. május 26.

Ezzel a természetes megoldással új szintre emelheted a teraszodat!

A fafelületek kezelése időigényes, ráadásul minden évben sort kell keríteni rá. Ha pedig teraszburkolatként használjuk őket, könnyen előfordul, hogy szálka kerül a lábunkba, komoly...

2023. április 12.

3 technológiai újítás, amelyekkel nemcsak könnyebbek, de higiénikusabbak is lesznek mindennapjaid!

A Hörmann fejlesztései könnyebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik a életet – idősebbek számára pedig különösen hasznosak.  Ha kényelmesebb otthonra vágyunk, akkor...

2023. április 11.

Így dobd fel az otthonodat spanyol stílusban – most akciós áron!

A Palatinus Fürdőszobaszalonok akciója segít, hogy kifinomultan elegáns enteriőrt teremthessünk otthonunkban, és még pénzt is spórolhatunk. Egy nagy műgonddal kiválasztott burkolat...