Héra festékek fantasztikus ötletekhez

Bárhol is vagyunk, falak vesznek körül bennünket. A falak lehetnek teljesen pasztell színűek, akkor igényelnek dekorációt, képeket. És ma már lényegében bármilyen színt elképzelhetünk, hiszen festéket biztosan találunk hozzá. Ha elengedjük fantáziánkat, akkor az egészen egyszerű színeken túl, fémes hatású vagy éppen márványos bevonatot is készíthetünk. Ilyenkor már maga a fal a dekoráció. Nézzük, hogy mi minden valósítható meg, amelyre talán nem is gondolnánk.

A cikket szerkesztette: Trilak

Fejlesztéseink célja, hogy a kor követelményeinek megfelelő, környezetbarát, korszerű és megbízható, akár a profi építtetők, akár a barkácsolók számára is könnyen felhasználható termékekkel tegyük örömforrássá az otthonszépítő munkát. Különösen igaz ez a gyerekszobára, amelyet az ügyes kezű szülők valóságos mesebirodalommá varázsolhatnak – ehhez kreatív ötletekkel és praktikus megoldásokkal is szeretnénk hozzájárulni.

Mutatós, mosható felületek

Vállalatunk új, csúcskategóriás büszkesége a piacon egyedülálló, Év Terméke Díjat nyert Héra Prémium Clean. Ez a mosható, dörzsálló, akár 2000 alkalommal letörölhető, beltéri, matt falfesték egy vízlepergető, hipoallergén bevonatot képez, így gyerekszobába, konyhába remek választás. Minősítése egészségügyi intézményekben történő alkalmazását is lehetővé teszi.

A Clean magasan pigmentált, lélekmelengető színei közül máris bestseller a lágyan pasztelles Kis Hercegnő, a töretlenül divatos szürkék világát képviselő Jégeső és Farkaskölyök vagy a szürkéskék Esthajnal. Utóbbihoz nagyon jól illenek a törtfehér és bézs árnyalatok, mint a Pirított Mandula vagy a Marcipántorta. Akik netán nem találnának kedvükre való készre kevert színt, a színkeverőgéppel rendelkező szakkereskedésekben több ezer árnyalatból választhatnak.
Nemrégiben indult egy új programunk, amelyben Csorba Anita tértervező, kreatív alkotó egyszerűen kivitelezhető Csináld Magad trükköket mutat be lépésről lépésre – például, hogyha készen vagyunk a festéssel, hogyan varázsolhatunk lemosható táblafalat otthonunkba a Skolatex termékcsalád segítségével.

Vízbázisú zománcok és lazúrok

A falfestékek területén már régóta elfogadottak a vízzel hígítható termékek, az egyéb felületek bevonására alkalmazott festékeknél azonban egy darabig még tartotta magát a tévhit, hogy ha egy festék vizes bázisú, akkor azt előbb-utóbb „lemossa az eső”. Ez természetesen nem igaz. A rendkívül gyors száradási idő után ezek a legújabb generációs festékek is éppen olyan időjárásálló, tartós bevonatot képeznek, akárcsak a már jól ismert oldószeres társaik. Korszerű összetételüknél fogva ráadásul nem színeződnek el és hosszan ellenállnak az UV-sugárzásnak is – használjuk őket akár bel- vagy kültéren.

Az egészségkárosító anyagokat nem tartalmazó vízbázisú termékekkel megszépíthetjük a gyerekjátékokat, kerti hintákat vagy csúszdákat is. A Trinát Aqua zománcfesték fémre, fára, sőt PVC-re is alkalmazható, a favédő szerként, alapozóként és lazúrként egyaránt működő Lazurán Aqua 3in1 pedig a favédelmet teszi hihetetlenül egyszerűvé! Ha szeretjük a fa természetes erezetének látványát, akkor a lazúrt válasszuk, mert a zománc egységes, magasfényű, homogén réteget képez!

Shabby chic-hatás egyszerűen

A vintage bútorokkal különleges hatást érhetünk el. Az új Bondex Vintage Effect termékcsaládunk segítségével néhány lépésben átalakíthatók a régi, kopott bútorok, így kiváló ár-érték arányban újíthatjuk meg a szobát a gyermekek korának megfelelően, hiszen az ideális otthon egy, az élethelyzeteinkkel együtt folyamatosan változó, szépülő tér.

A Trilak Festékstúdiók termékeink széles választékával és szakértő tanácsokkal várják az érdeklődőket!

Kapcsolat
Trilak

Az egyszerűtől az extravagánsig

A Héra Prémium Design termékcsaládunkat azoknak a felhasználóknak alkottuk meg, akik a rendhagyó megoldásokat szeretik és szívesen kísérleteznek olyan újdonságokkal, mint például a metálhatású fal. A Héra Prémium kolor design metál egy olyan metálhatású dekorációs festék, amely csillogó, fémes hatású bevonatot képez a falon.

Arany, ezüst és gyöngyház színben kapható, továbbá meghatározott színekkel színezhető. Kiválóan mutat olyan terekben, ahol konvencióktól mentes megoldásokban gondolkozunk. Használhatjuk nagyobb felületeken is, de egyszerű dekorációkat is készíthetünk vele.

Márványhatású falak

Héra Prémium Design márványhatású beltéri bevonattal klasszikus kinézetet adhatunk a falaknak. Ráadásul Aquakolor színezőfestékkel további színárnyalatokban is elérhető. Rozsdamentes acél simítólappal tudjuk felvinni a falakra.

Különböző színeket is választhatunk, ilyenkor a festőspatula két sarkára helyezzük a színeket és így hordjuk fel az anyagot a falra. Kb. 25 perc száradás után a simítólappal átdörzsöljük, így ragyogó, tükörsima márványfelületet kapunk.

Antik az örök elegancia

Héra Prémium Design effekt hatású belső falfestékkel akár egyből antik hatású falakat alkothatunk. Kiválasztunk egy tetszőleges színt, a speciális effekt ecsetet és azonnal alkothatunk. Váltott irányú „X” alakban kell a festéket felvinni, majd pár perc elteltével a speciális ecsethez ajánlott spatulával szintén váltott irányban elsimítani a fehér szemcséket. Ezzel lehet előhívni az antik hatást a felületen. Nem ördögi a technika, és évtizedeket sem kell várni a kívánt hatás eléréséhez.

És ami biztosan bírja a strapát

A lakásunk nem lehet mindig tökéletes. Mi pedig gondoltunk a váratlan helyzetekre, ezért megalkottuk a Héra Prémium Clean belső falfestéket. Folyosóra, konyhába, gyerekszobába, de akár üzlethelyiségek festésére is bátran használhatjuk, hiszen speciális adalékanyagainak köszönhetően mosható. 30 készre kevert színben megtalálhatóak viszonteladóink polcain, de gépi keveréssel akár a legvadabb színötleteket is megvalósíthatjuk vele.

Rengeteg ötletünk van, amit a honlapunk Színspirációs oldalán osztunk meg, a színtervező alkalmazásunkkal akár előre kiválaszthatjuk a festeni kívánt szobát, online átfesthetjük és a végeredmény így biztosan olyan lesz, mint amilyenre vágytunk.

 

 

2022. november 14.

Így válaszd ki a legjobb szabadon álló kádat!

A szabadon álló kádak luxust sugallnak, jó ízlést – és különleges hatást érhetünk el velük az enteriőrben. Feltéve, ha jól választunk. A mozivásznon gyakran találkozni...

2022. augusztus 23.

Hogyan lehet fenntartható és energiatakarékos otthonod?

A Hörmann felelősséget vállal a környezetért és a jövőnkért. A német Hörmannt senkinek sem kell bemutatni, aki érdeklődik az otthonteremtés iránt: a többek közt prémium...

2022. július 11.

Egy lenyűgöző átalakítás – így kelt új életre a klasszikus épület

Idén tavasszal megnyitotta kapuit a Pénzmúzeum, az egykori Postapalota épületében. Pazarul sikerült a felújítás – amely remek példa és inspiráció otthonszépítőknek is, mert...