Ha otthont tervezel, erről semmiképp se feledkezz meg!

Csodálatos designbútorok, lenyűgöző lámpák, fantasztikus kiegészítők, különleges tapéták, gyönyörű faliképek… Mind-mind fontos elemek egy stílusos otthonhoz – azonban sosem lesz igazán ütős vagy igazán otthonos az összhatás, ha nem fordítunk megfelelő figyelmet az alapokra. 

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Egger by IBDesign

Egészen pontosan a padlóra.

A tökéletes padló összefogja az enteriőrt, keretet ad a térnek – és melegséget visz otthonunkba. Egy igazán szép padló már önmagában is stílusos – nem kell különféle szőnyegekkel trükköznünk, hogy feldobjuk. Ha megfelelő padlót választunk, akkor kedvünkre alakíthatjuk otthonunkat, a burkolat mindegyik stílust remekül kiegészíti.

De a tökéletes padló nemcsak esztétikailag fontos – hanem funkcionálisan is. Érdemes ellenálló padlót választanunk, amelyen nem látszanak meg a használatból adódó karcok – és persze az sem árt, ha a padlón járkálva nem riasztjuk fel családtagjainkat, amikor éjjel megnézzük, akad-e valami finomság a hűtőben.

Szerencsére ma már rengeteg fantasztikus padlóburkolat elérhető – ilyen az IBDesign 2021-es EGGER PRO kollekciója is, amelynek tagjai közt biztosan megtaláljuk a számunkra ideális padlót, legyen szó otthonról, irodáról vagy akár közületi felhasználásról. Nem számít milyen belsőépítészeti stílusban gondolkozunk vagy mekkora helyiséget tervezünk: az IBDesign EGGER PRO 2021+ Padlókollekció tökéletes választás.

Többféle padlót is találunk a kínálatban, az ellenálló és kiváló minőségű GreenTec Design padlóktól, a kellemes és kényelmes Comfort padlókon át, a változatos klasszikus laminált padlókig.

Az új kollekció termékeinek minden padlója Clic it! klikkrendszerrel van ellátva, amely garantálja a könnyű lerakást és illesztést.

De milyen típusú EGGER padlót válasszunk?

Mindegyiknek megvannak az előnyei.

Az IBDesignEGGER laminált padló 

rendkívül tartós és kiváló minőségű laminált padló, amely az antisztatikus technológiának köszönhetően a lehető legjobb minőségű padló az otthonokba. Gyorsan lerakhatjuk, és minden helyiségbe tökéletes. Így akár fürdőszobába és konyhába is választhatjuk, az Aqua+ termékek ugyanis tökéletesek a nedves helyiségekhez – természetes anyagaiknak köszönhetően pedig egészséges légkört teremtenek.

Az IBDesignEGGER comfort parafapadló 

az integrált parafa-szigetelésnek köszönhetően halkabb, mint a laminált padló, a 40 millió termoizolációs parafacellának hála pedig kellemesen meleg – a rugalmas felső parafaréteg pedig kényelmes járást biztosít. A fantasztikus, változatos megjelenés is garantált: a termékpalettában mindent megtalálunk a modern megjelenésű fahatású parafapadlóktól kezdve, a kőhatású burkolatokon át, a kreatív designokig, és természetesen a már említett klikkrendszernek köszönhetően egyszerűen és gyorsan telepíthetjük.

Nem tartalmaz káros anyagokat, 100%-ban PVC-mentes és környezetbarát. Fő összetevői a parafa és fa – ezek kizárólag tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből származnak. 

Az IBDesignEGGER GreenTec Designpadló 

mikrokarc-, nyomás- és nedvességálló, alaktartó – és nem csúszik. Egy rendkívül tartós és strapabíró típus, hiszen mindegyik GreenTec padló 7,5 mm vastag, és 33-as használati osztályú. Egyszerűen lerakható, és mindemellett pedig rendkívül környezetbarát: 90%-ban megújuló nyersanyag-felhasználásából származik.

Az IBDesign EGGER PRO 2021+ Padlókollekció darabjaival nem lőhetünk mellé – IDE KATTINTVA megtalálhatjuk álompadlónkat!

2023. május 26.

Ezzel a természetes megoldással új szintre emelheted a teraszodat!

A fafelületek kezelése időigényes, ráadásul minden évben sort kell keríteni rá. Ha pedig teraszburkolatként használjuk őket, könnyen előfordul, hogy szálka kerül a lábunkba, komoly...

2023. április 12.

3 technológiai újítás, amelyekkel nemcsak könnyebbek, de higiénikusabbak is lesznek mindennapjaid!

A Hörmann fejlesztései könnyebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik a életet – idősebbek számára pedig különösen hasznosak.  Ha kényelmesebb otthonra vágyunk, akkor...

2023. április 11.

Így dobd fel az otthonodat spanyol stílusban – most akciós áron!

A Palatinus Fürdőszobaszalonok akciója segít, hogy kifinomultan elegáns enteriőrt teremthessünk otthonunkban, és még pénzt is spórolhatunk. Egy nagy műgonddal kiválasztott burkolat...