Ha erre odafigyelsz, 2021 tényleg ragyogó év lesz!

Eltelt egy újabb év. Nem mondhatnánk, hogy gyorsan, de túl vagyunk a rendhagyó 2020-as éven, és akármennyire jó vagy rossz évünk volt, az adventi várakozás, a karácsonyi izgalom, a szilveszteri ünneplés és a januári lelkes évkezdés után az ember gyakran leereszt egy picit. Újrakezdődik a munka, hideg van és sötét – gyakran nyomottnak érezzük magunkat.

A cikket szerkesztette: EGLO Lux Kft.

A mai rohanó, felgyorsult világunkban a különböző megatrendek hatásaival számolva (pl. globalizáció, urbanizáció) valamint, hogy emellett egyszerre kell helytállnunk otthon és a munkahelyünkön, egyre fontosabbá válik, hogy olyan helyen dolgozzunk és éljünk, ahol jól érezzük magunkat. A relaxáció fontos eszköze pedig a fény. A világítás minősége, erőssége, színe hatással van szervezetünkre, hangulatunkra, viselkedésünkre, figyelmünk intenzitására, valamint számos alternatív gyógyító terápia eszköze is. Manapság számos lehetőség nyílik a lakás, a munkahely stílusához harmonizáló világítás megtervezésére, kialakítására, illetve az ehhez megfelelő lámpák, fényforrások kiválasztására, beszerzésére.

Az EGLO LUX Kft. legfőbb célja a vásárlói igények maximális kielégítése és egy olyan széleskörű lámpa- és fényforrásválaszték kialakítása, ahol mindenki megtalálja az egyéniségének, ízlésének, pénztárcájának megfelelő és a mai trendeket követő lakásbelső kialakításához szükséges termékeket. A cég történelmi múltja 1969-re nyúlik vissza, amikor Ludwig Obwieser Ausztriában megnyitotta az első villamossági szaküzletet EGLO Leuchten néven. 1986-ban megalapították az első leányvállalaltot Németországban és egyre népszerűbbé váltak az EGLO termékek az európai piacon. Mára már 60 leányvállalat dolgozik a konszernen belül és több mint 132 országban vannak jelen, nemcsak Európában, hanem Kínában, Indiában, Amerikában is. Az EGLO LUX Kft. – mint az EGLO egyik leányvállalata- 1992-ben kezdte el a működését Dunakeszin, és röviddel ezután felépült az EGLO gyár Pásztón, ahol mára már 12 ezer darab lámpa gyártása történik naponta. A kereskedelmi központ és az első bemutatóterem Dunakeszin található, de az EGLO 2019-ben Budapesten, majd 2020-ban Budaörsön újabb lámpaszalont nyitott. Ezekben az üzletekben, valamint az országos SHOP in SHOP partnerüzletekben az EGLO termékkínálat túlnyomó része nemcsak megtekinthető, de meg is megvásárolható.

Az EGLO márka sikere abban áll, hogy gyorsan reagál és érzékeny a világ vezető lakberendezés és design trendjeinek a változására, valamint a termékeket, termékcsaládokat a vevői igények és visszajelzések alapján – 90%-os saját fejlesztéssel – tervezi és alakítja ki. Vezető szerepét többek között a magas szintű minőség (5 év jótállás LED panelekre), megbízhatóság és a kiváló kültéri, beltéri és fényforrás termékválaszték garantálja. A Vintage, rusztikus, antik stílusú lámpák éppúgy megtalálhatóak náluk, mint a skandináv, klasszikus stílus és a modern/ minimalista, praktikusságra törekvő stílust képviselő termékek.

Az EGLO piacformáló vállalkozásként mindig törekszik a folyamatos megújulásra, mivel a termékek működtetéséhez a legmodernebb technológiákat használja fel pl. energiahatékony led fényforrás, bluetooth vezérlés, lépcsőzetes fényerő szabályozás (dimmelés), távirányítós funkció, illetve a legújabb Z-generációs lámpacsalád, az okoslámpa applikáció, az „EGLO connect” .

Az EGLO LUX-nál mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket, árban, minőségben és stílusban, ezt az üzenetet a cég szlogenje „világos”-an közvetíti is:

my light my style – az én lámpám az én stílusom

Nézzenek be hozzánk!

Kapcsolat
EGLO Lux Kft.

Mivel most még a szokásosnál is több időt töltünk otthon, érdemes olyan környezetet kialakítanunk, ahol tényleg jól érezzük magunkat – egy otthonos, megnyugtató teret.

Ebben sokat segít a fényterápia. A megfelelő fénnyel javíthatjuk közérzetünket, feldobhatjuk hangulatunkat és energikusabbá válhatunk – és ehhez még csak drága új lámpákra sincs szükség.

Elég lecserélnünk a fényforrást.

Ha meglévő lámpáinkban az izzót egy különleges EGLO fényforrásra cseréljük igényünknek – esetlegesen kreativitásunknak, szépérzékünknek – megfelelően, elérhetjük a kívánt kellemes fényhatást. Nem kell tehát új lámpát beszereznünk az ideális fényhatás eléréséhez, elég csak a fényforrást változtatnunk, így még pénztárcánkat is megkíméljük.

De hol találunk megfelelő fényforrást?

Az EGLO kínálatával nem lőhetünk mellé. A cég csúcsminőségű LED fényforrások széles választékát kínálja: sokféle formában, méretben, kialakításban, teljesítményben, különféle fénytechnikai és szabályozhatósági tulajdonságokkal.

Az EGLO idei fényforrás-katalógusában közel 300 különféle termékből álló palettából választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelőt, és a termékek legtöbbjét az EGLO bemutatótermeiben (Dunakeszi, Budapest, Budaörs) egy dekoratív „fényforrásfal” segítségével ki is próbálhatjuk. Ezekben a lámpaszalonokban, valamint az EGLO országos (SHOP in SHOP) partnerüzleteiben is segítőkész eladói csapat segít a döntésben – legyen szó technikai kérdésekről, funkcionalitásról vagy designról. 

Környezettudatosan és hatékonyan!

Az EGLO lámpái és fényforrásai LED technológiával működnek, így rendkívül energiatakarékosak, környezetkímélőek és hosszú élettartamúak. A minőségében bízva – más ismert, nagy fényforrásgyártóktól eltérően – az EGLO az általános 2 év helyett 5 év jótállást (cseregaranciát) biztosít a vásárlók számára, így kockázat nélkül szerezhetjük be a számunkra ideális fényforrást.

Milyen fényforrást válasszunk?

Amennyiben az elsődleges szempont a funkcionalitás, akkor a homogén fényű egyszerű LED fényforrásokkal nem lőhetünk mellé. Ezek többféle foglalattal (E14, E27, G4, GU10, R7S) különböző formákban, méretekben elérhetőek. 

Ha szeretnénk, hogy tovább tartson a bensőséges karácsonyi hangulat, de nincs kandallónk, egy lángot imitáló fényforrással gondoskodhatunk az ünnepi varázsról. A fényforrás még a lámpa helyzetét is képes felismerni, mivel a lángok felfelé haladnak minden esetben. 

Ha kedveljük a különleges megoldásokat, a kézzel festett fényforrások érdekes egyedi színeivel izgalmas látványt alkothatunk otthonunkban. 

Akkor is megtaláljuk a számításunkat, ha speciális fényhatást szeretnénk: számtalan formájú filament fényforrás vár ránk az EGLO termékkínálatában

Hagyományos formától a különleges alakúig, a tejfehér színen át a retró hatást keltő színes (például borostyán) izzókig rengeteg különféle típus áll rendelkezésünkre az EGLO kínálatában. Egy spirál alakú LED például szokatlan formájával remek fókuszpontot alkothat otthonunkban – az extra nagy méretű izzók pedig szinte önálló lámpának is beillenek. 

Mindemellett különféle innovatív technikai megoldásokat is használhatunk, ha például több fokozatban dimmelhető vagy okos Awox magyar nyelvű applikációval és/vagy távirányítóval is vezérelhető fényforrásokban gondolkodunk. Az okosizzók beállításánál 16 millió színt és 50 ezer fehér színárnyalatot érhetünk el, illetve a fényerő, időzítő és egyéb lehetőségek közül választhatunk.

Szintén jelentős technikai vívmány a mozgásérzékelős szenzorral ellátott LED fényforrás, ami a kényelem mellett biztonságot kölcsönöz otthonunkba. A fényforrások szenzora vízszintes síkban 120 fokon lentről érzékeli a mozgást.

Az EGLO kínálatában a hihetetlen fényforrásválaszték mellett különféle kiegészítőket is találunk, hogy igényeink szerint személyre szabhassuk világításunkat. Ezeket egyszerűen a fényforrásra  szerelhetjük, és így könnyen irányíthatjuk, tompíthatjuk a fényt. Jó példa erre a dekorfedél, ami három különböző színben és méretben kapható 80, 95 és 125 mm átmérőjű izzókhoz.

Az EGLO kínálatában biztosan megtaláljuk a számunkra ideális fényforrást IDE KATTINTVA.

EGLO, az én lámpám az én stílusom.

2023. május 26.

Ezzel a természetes megoldással új szintre emelheted a teraszodat!

A fafelületek kezelése időigényes, ráadásul minden évben sort kell keríteni rá. Ha pedig teraszburkolatként használjuk őket, könnyen előfordul, hogy szálka kerül a lábunkba, komoly...

2023. április 12.

3 technológiai újítás, amelyekkel nemcsak könnyebbek, de higiénikusabbak is lesznek mindennapjaid!

A Hörmann fejlesztései könnyebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik a életet – idősebbek számára pedig különösen hasznosak.  Ha kényelmesebb otthonra vágyunk, akkor...

2023. április 11.

Így dobd fel az otthonodat spanyol stílusban – most akciós áron!

A Palatinus Fürdőszobaszalonok akciója segít, hogy kifinomultan elegáns enteriőrt teremthessünk otthonunkban, és még pénzt is spórolhatunk. Egy nagy műgonddal kiválasztott burkolat...