Gondozásmentes pázsit, állandóan gyönyörű gyep?

A VS Fürdőszoba Szalon kifelé is terjeszkedik: a belső enteriőrök mellett - ha valaki nem tudná -  hosszú évek óta gondolunk a teraszra is, hiszen számos járólap, térkő, illetve a gyönyörű faanyagból készült WPC teraszburkolat is megtalálható a kínálatunkban.

Zöld kert a teraszon vagy az erkélyen?
Igen, jól olvasta: akár az erkélyen is…

Sok újdonságról olvashatnak hétről hétre megújuló online magazinunkban, ám amit most ajánlunk, az minden eddigit felülmúl: hiszen a gyönyörű zöld kertek álma ezúttal nem marad álom többé!

Sőt, ezúttal teraszon, vagy akár még egy kisebb erkélyen is megvalósítható, mégpedig nagyon egyszerűen, kiváló minőségben.

A Holland Pázsit nem csupán egy termék, vagy egy cég a sok közül, hanem egy fáradhatatlan hazai házaspár közös álmának megvalósulása, akikkel mi is bátran álmodozhatunk tovább… a kerti munkáktól mentes, mindig gyönyörű gyepről.

Több mint 10 évre garantálják a legújabb technológiát és innovációkat alkalmazó környezetbarát műgyepeket, melyeknek dús hatása, selymes, természetes tapintása magáért beszél…
Gondoljunk csak bele: kutyabarátoknak ez a tökéletesen ideális megoldás…

Elvégre – ez eddig választanunk kellett: szép gyep, vagy kutya? Kedvencünknek sem jó folyton elzárva lenni, nekünk sem jó, ha folyton oda kell figyelnünk rá, hogy ne szaladgáljon – és főleg, ne végezze el a dolgát – a frissen nyírt, ápolt pázsiton. A Holland Pázsittal azonban már nem kell döntenünk: a „vakondbiztos” és kutyabarát gyepnek négylábú barátaink is éppen úgy örülhetnek majd.

A színtartó, UV álló termék nem fog kifakulni a tűző napon, kisárgulni, kiégni a kutyapisitől: ugyanolyan zöld, élénk, és selymesen puha marad, mint ha mi sem történt volna.Mennyire terhelhető? Mi van, ha egy kerti sátorozás, vagy piknik során lelapul?

A termék memóriaszálakkal van ellátva, ezek biztosítják az ellapulás elleni védelmet. Vagyis, amint kisüt a nap, a napfény hatására gyepünk szálai újra az égnek merednek majd, mintha semmi sem történt volna!

Játszóeszközök – pl. ugrálóvár vagy mászókák - alá is kiváló, könnyű takarítani, és nem dohosodik be – tehát nem kell kímélnünk, bátran rendezhetünk kerti partyt, népesebb gyermek – vagy családi, baráti összejövetelt.

És mi a helyzet a természeti viszontagságokkal?

Egy nagyobb, sok esővel járó vihar, egy esetleges tűzkár bármikor előfordulhat…  A műfű anyaga alul rácsos, vízáteresztő, így még sokkal hamarabb is megszárad, mint a valódi gyep. Vagyis, egy nagyobb, kiadós eső után még hamarabb is használatba vehetjük a Holland Pázsittal telepített, gyönyörű zöld kertünket, mintha valódi gyepünk lenne.

A termék pedig mindezeken túl még tűzálló is, ami azt jelenti, hogy tűz esetén nem ég, hanem olvad.

Szakszerű telepítés és beépítés, kedvező áron:

A Holland Pázsit hosszú élettartamra szánt beépítését ún. ágyazati hordozóréteg garantálja, melyhez általánosságban többrétegű tömörített, zúzott kő ágyazat garatálja a hosszú távú süllyedésmentes használatot és a megfelelő vízelvezetést. Telepíthető azonban már meglévő beton-, aszfalt-, és kőburkolatra is, amennyiben itt a vízelvezetés biztosítva van.

Méretre szabható, az egyes felületek ragasztás után toldhatóak, az alakos felületek a megfelelő illesztés után könnyedén vághatók, hosszanti irányban, illetve keresztirányban is. Ezekhez persze speciálisan e célra kifejlesztett ragasztóanyag, és egykomponensű ragasztó szükséges, a szegélyek mentén is.

A gyártó egy speciális, ajánlott rétegrendet javasol, esésvédelemmel vagy anélkül – és persze, aki nem bízik magában, annak teljes körű kiépítést, kivitelezést vállalnak. Mi pedig ebben is segítünk: megadjuk a megfelelő kontaktot, akivel Ön fel tudja venni a kapcsolatot a kiépítéshez…A teljesen élethű megjelenésű, megbízható minőségű, selymes, dús hatású pázsitok többféle, természetes zöld színárnyalatban, változatos hosszúságú szálakkal, 6 év garanciával már a VS Fürdőszoba Zuglói üzletében is megtalálhatók. Jöjjön el, nézze meg, tapintsa meg, mennyire puhák, selymesek, természetes hatásúak a fűszálak, és egyből beleszeret az új kertjének, teraszának gondolatába…

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. október 10.

„Letisztult, modern, sallangmentes komponálás” – Vadász Bence építésszel beszélgettünk

Az OtthoNNeked életében fontos szerepet tölt be az évről évre kiírásra kerülő Jövő Otthonai építész ötletpályázat. Idén is sokan döntöttek úgy, hogy megmérettetik magukat....

2019. október 09.

Le Corbusier – Az építészet francia mestere

Charles-Edouard Jeanneret, ismertebb nevén Le Corbusier 1887. október 6-án született a svájci La-Chaux-de-Fonds városában. Életének 77 éve alatt forradalmasította az építészetet, és a...

2019. október 08.

Otthon Design Ősz 2019.

2019. október 11-13. között kerül megrendezésre az idei Otthon Design Ősz. A kiállításnak otthont adó Hungexpo egy hétvégre átadja magát a lakberendezési trendeknek és...