Gondozásmentes pázsit, állandóan gyönyörű gyep?

A VS Fürdőszoba Szalon kifelé is terjeszkedik: a belső enteriőrök mellett - ha valaki nem tudná -  hosszú évek óta gondolunk a teraszra is, hiszen számos járólap, térkő, illetve a gyönyörű faanyagból készült WPC teraszburkolat is megtalálható a kínálatunkban.

Zöld kert a teraszon vagy az erkélyen?
Igen, jól olvasta: akár az erkélyen is…

Sok újdonságról olvashatnak hétről hétre megújuló online magazinunkban, ám amit most ajánlunk, az minden eddigit felülmúl: hiszen a gyönyörű zöld kertek álma ezúttal nem marad álom többé!

Sőt, ezúttal teraszon, vagy akár még egy kisebb erkélyen is megvalósítható, mégpedig nagyon egyszerűen, kiváló minőségben.

A Holland Pázsit nem csupán egy termék, vagy egy cég a sok közül, hanem egy fáradhatatlan hazai házaspár közös álmának megvalósulása, akikkel mi is bátran álmodozhatunk tovább… a kerti munkáktól mentes, mindig gyönyörű gyepről.

Több mint 10 évre garantálják a legújabb technológiát és innovációkat alkalmazó környezetbarát műgyepeket, melyeknek dús hatása, selymes, természetes tapintása magáért beszél…
Gondoljunk csak bele: kutyabarátoknak ez a tökéletesen ideális megoldás…

Elvégre – ez eddig választanunk kellett: szép gyep, vagy kutya? Kedvencünknek sem jó folyton elzárva lenni, nekünk sem jó, ha folyton oda kell figyelnünk rá, hogy ne szaladgáljon – és főleg, ne végezze el a dolgát – a frissen nyírt, ápolt pázsiton. A Holland Pázsittal azonban már nem kell döntenünk: a „vakondbiztos” és kutyabarát gyepnek négylábú barátaink is éppen úgy örülhetnek majd.

A színtartó, UV álló termék nem fog kifakulni a tűző napon, kisárgulni, kiégni a kutyapisitől: ugyanolyan zöld, élénk, és selymesen puha marad, mint ha mi sem történt volna.Mennyire terhelhető? Mi van, ha egy kerti sátorozás, vagy piknik során lelapul?

A termék memóriaszálakkal van ellátva, ezek biztosítják az ellapulás elleni védelmet. Vagyis, amint kisüt a nap, a napfény hatására gyepünk szálai újra az égnek merednek majd, mintha semmi sem történt volna!

Játszóeszközök – pl. ugrálóvár vagy mászókák - alá is kiváló, könnyű takarítani, és nem dohosodik be – tehát nem kell kímélnünk, bátran rendezhetünk kerti partyt, népesebb gyermek – vagy családi, baráti összejövetelt.

És mi a helyzet a természeti viszontagságokkal?

Egy nagyobb, sok esővel járó vihar, egy esetleges tűzkár bármikor előfordulhat…  A műfű anyaga alul rácsos, vízáteresztő, így még sokkal hamarabb is megszárad, mint a valódi gyep. Vagyis, egy nagyobb, kiadós eső után még hamarabb is használatba vehetjük a Holland Pázsittal telepített, gyönyörű zöld kertünket, mintha valódi gyepünk lenne.

A termék pedig mindezeken túl még tűzálló is, ami azt jelenti, hogy tűz esetén nem ég, hanem olvad.

Szakszerű telepítés és beépítés, kedvező áron:

A Holland Pázsit hosszú élettartamra szánt beépítését ún. ágyazati hordozóréteg garantálja, melyhez általánosságban többrétegű tömörített, zúzott kő ágyazat garatálja a hosszú távú süllyedésmentes használatot és a megfelelő vízelvezetést. Telepíthető azonban már meglévő beton-, aszfalt-, és kőburkolatra is, amennyiben itt a vízelvezetés biztosítva van.

Méretre szabható, az egyes felületek ragasztás után toldhatóak, az alakos felületek a megfelelő illesztés után könnyedén vághatók, hosszanti irányban, illetve keresztirányban is. Ezekhez persze speciálisan e célra kifejlesztett ragasztóanyag, és egykomponensű ragasztó szükséges, a szegélyek mentén is.

A gyártó egy speciális, ajánlott rétegrendet javasol, esésvédelemmel vagy anélkül – és persze, aki nem bízik magában, annak teljes körű kiépítést, kivitelezést vállalnak. Mi pedig ebben is segítünk: megadjuk a megfelelő kontaktot, akivel Ön fel tudja venni a kapcsolatot a kiépítéshez…A teljesen élethű megjelenésű, megbízható minőségű, selymes, dús hatású pázsitok többféle, természetes zöld színárnyalatban, változatos hosszúságú szálakkal, 6 év garanciával már a VS Fürdőszoba Zuglói üzletében is megtalálhatók. Jöjjön el, nézze meg, tapintsa meg, mennyire puhák, selymesek, természetes hatásúak a fűszálak, és egyből beleszeret az új kertjének, teraszának gondolatába…

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. május 22.

Tavaszi home office

A statisztikák szerint egyre többen dolgoznak otthonról - akár azért, mert szabadúszók, akár azért, mert a munkaadójuk lehetővé teszi számukra a távoli munkavégzést. S vannak persze...

2019. május 13.

Pietra Echo – a visszhang kövei

Tihany egyik jellegzetessége a visszhang. A félsziget építészetének egyik meghatározó alapköve a bazalttufa, azonban sajnos ma már nem fellelhető a környéken. Ez viszont kimondottan...

2019. május 09.

Egy előszoba is lehet trendi

Az előszoba az a helyiség, amelybe legelőször belépünk. Ez az, ami fogad bennünket akkor is, ha fáradtak, ha dühösek vagyunk és akkor is, ha örömmel telten térünk haza. Ez az, amit...