Különleges mosdók, speciális igényekhez

Egyedi forma? Speciális anyag? Ma már szinte bármi lehetséges…

A cikket szerkesztette: IBDesign by Marmorin

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a Marmorin mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így konyhai termékeik (mosogató, mosogatótálca) esetében is 12-féle színárnyalat közül választhat, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés, a letisztult formavilág. A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a Marmorin által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

A Marmorin azokról sem feledkezik meg, akiknek a kiváló terméktulajdonságok mellett, vagy még azokat megelőzve is elsősorban a formatervezés, a design, az esztétikai különlegesség a döntő szempont a választásukban. Számukra kínálják az Álom kollekciót, amelynek képviselőit neves formatervezők alkották meg. A kollekció különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megszereztek már különböző megmérettetések során.

„A dizájn része a DNS-ünknek, és a design utáni szeretetünket három generáció óta hordozzuk magunkban. Folyamatosan követjük, mi történik a design világban, de nem csak megfigyelők vagyunk, hanem alkotók is.

Gyártási módszereink folyamatosan fejlődnek, hogy rugalmasabbak és egyediek legyenek. Filozófiánk arra épül, hogy minden a tervezéssel kezdődik. Termékeink  hatással vannak az életminőségre, és minden ember számára rendelkezésre kell állnia, függetlenül az igényeik sokféleségétől. Évekig szép termékeket készítettünk a belső formatervező stúdióban, valamint együttműködünk a legjobb lengyel tervezőkkel, rájöttünk, hogy ezeket a csodálatos teremékeket mindenki számára elérhetővé kell tennünk. Olyan szokatlan és univerzális termékeket hozunk létre, amelyek megkülönböztetnek minket a piaci szereplőktől. Minden lépésünknél arról árulkodik, hogy igenis van új a nap alatt.”

Kapcsolat
3D bemutatóterem
IBDesign by Marmorin

Ahányan vagyunk, annyifélét szeretünk – tartja a régi, jól ismert mondás. Miért épp a mosdó lenne ez alól a kivétel? A mai kínálatnak köszönhetően pedig szinte már bármi lehetséges: színes egyéniségeknek színes mosdó, extravagánsoknak meghökkentő formák, igényeseknek speciális anyagok… Válogasson kedvére!

Van, aki a dizájnra esküszik, van, aki pedig a praktikumra. És persze, sokan vagyunk, akik a legszívesebben ötvöznénk e kettőt, mert hiszen, az a legjobb, ha szép is az, ami funkcióját tekintve is jól használható.

Ilyen például a Marmorin lengyel szanitergyártó egyik legújabb termékcsaládja, a Zege. Úgy gondoljuk, leginkább azok fogják a szívükbe zárni ezt a kollekciót – akik elegáns kivitelű, ám kisebb terű fürdőszobával rendelkeznek.

Alakja és méretei miatt kisebb fürdőszobákba vagy vendégfürdőkbe tökéletes választás, hiszen öblös mély mosdótálcája praktikusan kihasználható mosakodáshoz, miközben a térbe szépen, lágyan illeszkedik és alig vesz el helyet. A kisebb kézmosók mellett természetesen nagyobb méreteket is választhatunk a termékcsalád széles palettájából. Különlegessége még az anyaga és színe, ugyanis tökéletes porcelán fehérséggel bír. Szögletes formavilágát pedig azonnal megkedvelik a minimál stílus szerelmesei.

Természetesen a Marmorint kedvelők jól ismerik a cég design vonatkozását, nem véletlen, hogy megannyi design díjat elvittek az elmúlt években, és számos neves tervező dolgozik a kezük alatt.

Korábban, az öntöttmárvány anyagok kapcsán már említést tettünk a minőségi termékeikről is, azonban az egyedi, különleges design fürdőszoba megoldásaik is megérnének egy misét…

Akik pedig olyan szerencsések, hogy külön gyerekfürdőszobát is volt lehetőségük kialakítani, a Marmorin bájos megoldásokkal rukkolt elő a hozzá illő felhőtükörrel…

A klasszikus, jól bevált kerámiák és a viszonylag új keletű, de máris igen közkedveltté lett öntött márvány anyagok mellett persze, számtalan más anyagból választhatunk ma már mosdót.
Nem is kell messzire mennünk – a Sapho szépséges, romantikus kerámiamosdóit a VS Fürdőszoba üzleteiben is fellelhetjük, méghozzá változatos színekben, textúrákban és mintákkal.

A Priori, a Sand és a Bently termékek egytől-egyig mind egyedi, különleges hangulatot varázsolnak kisebb vagy nagyobb terekbe, a vidéki nyarakat és a kézműves vásárok kellemes báját megidézve otthonunkban.

A Simas olasz gyártóról már írtunk korábban, náluk az egyedi formák mellett színes mosdókkal, mosdótálakkal is találkozhatunk, melyek remekül mutatnak például egy matt szürke minimál enteriőrben.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...